Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze favorieten van dit moment!

Ik bedacht laatst dat het weleens leuk zou zijn om eens per maand onze favorieten te delen... in de breedste zin van het woord; boeken, verzorgingsproducten, kledingstukken, speelgoed... iedere keer hebben we nieuwe favorieten. Vandaag deel ik onze favorieten van Juli, lees je mee?! 

Van de meiden; Het letterwinkeltje

Afgelopen week fietste ik met Sara naar de supermarkt, we kwamen onderweg een nieuwe buurtbieb tegen die wij nog niet kenden... en wat voor 1! Echt enorm groot en een hele kast vol met boeken voor kinderen. Ze mocht natuurlijk een boek meenemen en koos het letterwinkeltje. De meiden gaan volgend schooljaar naar groep 2 en zijn heel leergierig. Ze zijn al enorm druk met allerlei letters en cijfers en dit boek sluit daar natuurlijk helemaal bij aan! Het leren herkennen van letters, maar ook al kleine woordjes lezen, dat komt er allemaal in terug. Sindsdien lezen we het boek dagelijks voor, het is dus echt een favoriet! 

Van mijzelf; Cupcake oorbellen

Nu onze webshop open is, krijg ik regelmatig de vraag of volwassenen de oorbellen ook kunnen dragen. We heten natuurlijk "Leuke kindersieraden" Maar veel oorbellen zijn heel populair onder volwassenen, waaronder mijzelf, haha! Ik draag vaker kleine knopjes, dus deze oorbellen kunnen ook zeker! Bij de beschrijving staat altijd de grootte vermeld, dus iedereen kan zelf kijken of ze dat mooi vinden staan. 

Afgelopen week zette ik deze cupcake oorbellen klaar in de webshop, ik vind ze echt te leuk! Voor € 15,95 (geen verzendkosten!) heb je ze in huis. 
Van Thijs; Paper mario voor de switch

Sinds Thijs een switch heeft, spaart hij bijna alleen nog maar voor spellen, haha! Hij speelt vooral veel van Mario (en natuurlijk Luigi) en sinds gisteren is dit nieuwe spel uit; Paper mario! We hebben hem gisteren meteen binnen gekregen en zijn al druk aan het spelen; Mario in een papieren wereld, heel anders dan de andere Mario spellen, maar tot nu toe zeker favoriet! 

Van Dustin; Anayake Tomo men

Dit is niet alleen een favoriet luchtje van Dustin, maar ook zeker van mij! Hij kocht hem vroeger vaker, maar we zijn heel eerlijk; hij is best aan de prijs! Laatst was het natuurlijk vaderdag en wist ik eigenlijk geen cadeau. De knutsels van de kinderen zijn natuurlijk al leuk, maar een extra cadeautje verdiend hij zeker wel! Daarom kwam ik op het idee om Anayake Tomo weer eens te halen, ik bestelde hem online en kreeg hem de volgende dag binnen.
Dustin was erg verrast en draagt hem nu weer iedere dag. Gek genoeg brengen geuren ook herinneringen mee, dit luchtje droeg hij namelijk ook toen we gingen "daten". Ik denk nu dus dagelijks terug aan die tijd; de leuke dates en de verliefdheid! Nu zijn we natuurlijk nog steeds verliefd, haha! Maar het is fijn om daaraan terug te denken! <3
Van mijzelf; een nieuw badpak!

En dan eindig ik met nog een favoriet van mijzelf... waarom niet?! Ik draag al sinds de geboorte van de meiden het liefst een badpak, iets met een tweelingbuik die je altijd blijft zien. Vorig jaar kocht ik een bikini en die heb ik ook al aangehad! Dat was best een drempel om even overheen te stappen, maar ik zie er nu eenmaal uit zoals ik eruit zie en ben er trots op. Toch was mijn huidige badpak dus alweer 5 jaar oud en aan vervanging toe. Ik vind het prettig om af en toe nog steeds een badpak te dragen en vond deze online! Hij zit lekker, ziet er leuk uit en ik ben er dus blij mee! 
Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: