Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Neem jij ook onnodige risico’s op reis?

Neem jij ook onnodige risico’s op reis?

Veel mensen zetten regelmatig geld opzij zodat zij uiteindelijk van dit geld op vakantie kunnen gaan. Het is dan de kunst om te zorgen dat je een goede deal vindt waardoor je voor een zacht prijsje een heel mooi avontuur kunt beleven. Het is echter niet slim om onnodige risico’s te nemen tijdens je vakantie. Daarmee bedoelen we niet alleen dat je op je veiligheid moet letten, maar ook dat je alvast maatregelen neemt voor het geval waarin je met problemen geconfronteerd wordt. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat je bagage niet aankomt, dat je grote vertraging oploopt waardoor je in een hotel moet overnachten of dat je onverwachts terug naar huis moet omdat er iets ergs is gebeurd. Een reisverzekering is ideaal omdat je dergelijke problemen hiermee eenvoudig kunt oppakken. Bovendien voorkom je met een goede verzekering dat jij zelf voor de kosten moet opdraaien, die erg hoog kunnen oplopen. Laten we daarom bekijken welke twee soorten reisverzekeringen er zijn en welke voor jou het meest geschikt is.


De doorlopende reisverzekering 


Vind jij het leuk om last-minute reisjes te boeken? Dan is de doorlopende reisverzekering van Univé alles wat je nodig hebt. Dit pakket sluit je slechts een keer af en vervolgens kun je hier het hele jaar gebruik van maken. Je betaalt maandelijks een premie en je kunt dan gaan en staan waar je wilt. Let er echter wel op voor welk gebied je je verzekering afsluit. De basisverzekering is namelijk voor Europa, maar je kunt deze dekking uitbreiden met een aanvullend pakket zodat je de hele wereld over kunt trekken. Wij hopen dat het je bespaard mag blijven, maar mocht er zich een noodsituatie voordoen, dan kun je gelijk contact opnemen met Univé. Een medewerker zal zorgen dat jij zo snel mogelijk de hulp krijgt die je nodig hebt. 


De eenmalige reisverzekering 


Wanneer je maar een keer op reis gaat per jaar, dan hoef je niet een doorlopende reisverzekering af te sluiten. In dat geval is een eenmalige reisverzekering meer dan voldoende. Deze verzekering kun je afsluiten voordat je op reis gaat. Je geeft bij het afsluiten van je polis door wanneer je van plan bent om te gaan reizen. Je verzekering is alleen geldig binnen deze data en wordt stopgezet op de uiterste datum die jij aan je verzekering hebt doorgegeven. Ga je toch nog een keer op vakantie? Dan kun je gewoon nogmaals een kortlopende verzekering afsluiten, hier zit geen max aan. Wel is het op een gegeven moment voordeliger om een doorlopende verzekering af te sluiten. 


Check de aanvullingen 


Als jij je reisverzekering gelijk wilt regelen, kun je even naar de site van Univé gaan om te kijken hoe je de voor jouw perfecte polis afsluit. Check ook zeker de aanvullende opties, deze zijn belangrijk als je bijvoorbeeld op wintersport gaat, of als je echt lang wilt wegblijven. Bereken wat jouw premie wordt en sluit je verzekering dan vandaag nog af. Wij hopen dat jij een geweldige vakantie tegemoet zult gaan! 


(Dit is een gesponsord artikel)

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: