Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Je partner spontaan verrassen, zo doe je dat!

Je partner spontaan verrassen, zo doe je dat!

Hebben jij en je partner al een lange tijd niets samen gedaan of heb je zin om jouw partner eens goed in het zonnetje te zetten? Dan is het goed om te weten hoe je jouw partner spontaan kunt verrassen. Dit is op verschillende manieren mogelijk en hangt natuurlijk ook een beetje af van waar je partner gek op is. Inspiratie nodig? Wij zetten hieronder wat leuke ideetjes op een rij, dus lees gauw verder.


Bereid een romantisch diner


Een goede manier om je partner te verrassen én tegelijkertijd weer even tijd samen door te brengen is door een romantisch diner te bereiden. Niet alleen heel lekker, maar ook ontzettend romantisch! Maak bijvoorbeeld jullie favoriete gerechten klaar en verdeel het diner in drie gangen. Zo is het lekker uitgebreid en hebben jullie echt even tijd samen. Maak de eettafel gezellig met behulp van wat kaarsjes en het wordt vast een heerlijke avond.


Een leuk uitje plannen


Waar je ook aan kunt denken als je jouw partner spontaan wilt verrassen, is het plannen van een leuk uitje. Vertel dat je partner een bepaalde tijd vrij moet nemen en zeg niet wat de plannen zijn. Op deze manier weet je zeker dat jouw lief beschikbaar is. Van een uitje naar een voetbalwedstrijd tot samen naar de bioscoop: je kunt alle kanten op. Houd in gedachten wat jouw partner echt leuk vindt om te doen. De kans is groot dat dit dan enorm gewaardeerd wordt en jullie samen een te gekke tijd tegemoet gaan.


Ballon laten bezorgen aan huis


Een lach op het gezicht toveren van je partner? Dan is een ballon laten bezorgen bij jullie thuis ook iets waar je over na kunt denken. Helium ballonnen zijn hiervoor een aanrader. Deze zijn te koop in talloze soorten en met diverse teksten erop, waardoor je echt voor een ballon kunt kiezen die van toepassing is. Een ballon met een romantische tekst of een ballon met een bedankje: het is allemaal mogelijk. Grote kans dat je partner dit een hartstikke leuk gebaar vindt!


Geef een massage


Als jullie het de afgelopen tijd heel druk hebben gehad en niet al te veel tijd samen hebben doorgebracht, dan kan ook een massage een goede verrassing zijn. Zorg voor een beetje massageolie, een lekker achtergrondmuziekje en een paar kaarsjes om de sfeer wat te verhogen. Veel mensen zijn gek op massages en als jouw partner dit ook is, zal dit vast gewaardeerd worden. Bovendien kan dit zorgen voor meer intimiteit, wat het ook gezelliger kan maken in de slaapkamer. Zeker de moeite waard om te proberen, dus!


Deze ideeën hierboven geven je wellicht wat meer inspiratie voor een leuke, spontane verrassing voor je partner. Je kent jouw lief als geen ander en weet daarom goed waar hij/zij van houdt. Een spontane verrassing kan zorgen voor een boost in jullie relatie. Zeker als jullie relatie momenteel een beetje in een sleur zit, kan een verrassing zo nu en dan positief zijn!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: