Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

3x tips om het gebruik van je iPhone te optimaliseren

3x tips om het gebruik van je iPhone te optimaliseren

Eerlijk is eerlijk: twintig jaar geleden hadden we niet verwacht dat een smartphone vandaag de dag zo veel invloed op ons zou hebben. De eerste smartphone kwam dan ook pas 25 jaar geleden uit en dat model is niet te vergelijken met de modellen die nu in de schappen liggen. Gelukkig hebben we de skills die de digitalisering van ons vereist bijna allemaal wel bemachtigd. Toch kan er altijd iets beter, sneller of efficiënter. Daarom hebben wij nog wat handige onbekende iPhone trucjes verzameld die jouw leven met een smartphone nog makkelijker gaan maken. 

 

1. Maak rekenen makkelijker dan ooit


Dat de iPhone veel handige trucjes heeft wist je al, maar ben je ook al op de hoogte van de volgende trick? Wanneer je een som wil uitrekenen kun je natuurlijk per ongeluk een typfoutje maken. Je hebt geen delete-knop op de calculus zitten, maar als je boven het getal van links naar rechts swipet verwijder je het laatst getypte cijfer. Heb je meerdere nummers verkeerd geschreven? Geen probleem, je kunt net zo veel getallen verwijderen als dat je zelf wil.

 

2. Knippen, plakken en kopiëren


Dat je telefoon dit kan hoeven we je waarschijnlijk niet uit te leggen, maar wist je al wel dat je meer kunt dan gewoon knippen en plakken? Je selecteert dan een tekst door er twee keer op te klikken of door je vinger langer op het woord te laten rusten. Daarna krijg je een paar opties. Je kunt het woord kopiëren, direct opzoeken, vertalen of delen. Wanneer je ervoor kiest om de geselecteerde tekst direct op te zoeken zal er automatisch een nieuw tabblad openen waarin het direct gezocht wordt. Ook kun je het woord of de tekst direct delen op bijvoorbeeld WhatsApp en andere apps, of je kunt het Airdroppen naar een ander Apple-apparaat. 

 

3. Laad je telefoon super snel op


Je kunt je telefoon extra snel opladen door de vliegtuigstand in te schakelen. Dit komt doordat je alle batterijvreters ermee uitschakelt. Ga je op pad, maar is je telefoon toch leeg? Neem dan een powerbank mee om te voorkomen dat je al deze handige tips en tricks niet kunt toepassen. Zet hem dan tijdens het opladen ook weer in de vliegtuigstand voor een kortere oplaadtijd.

 


Aanvullende tips


We hopen dat je wat nieuwe dingen uit dit artikel hebt kunnen halen. Wil je nog meer handige tips ontdekken? Neem een kijkje op de website iCulture. Nu je weet hoe je het optimale uit je iPhone kunt halen willen we je ook nog even op het hart drukken om zuinig met je telefoon om te gaan. Een telefoon is altijd een grote investering, juist daarom heb je eigenlijk wel een goed telefoonhoesje en een screenprotector nodig. Gelukkig zijn er veel verschillende smartphonehoesjes; er is voor iedereen wel iets moois te vinden. Het beschermen van je mobiele device is de beste manier om hem zo lang mogelijk in een mooie en nette staat te houden.

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: