Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Boodschappen bestellen, 5 grote voordelen! 

Boodschappen bestellen; Ik vind het altijd ideaal. Wij doen dat dus regelmatig. Ik vind het heerlijk om door de winkel te struinen en een aantal mooie kortingen te scoren (bijvoorbeeld door producten met een kortingssticker mee te nemen) maar ik heb er niet altijd uitgebreid de tijd voor en nu wil ik gewoon niet altijd naar de winkels. Daarom bestel ik dus ook online. De 5 grootste voordelen voor ons deel ik vandaag met je! 

1. Vanuit je "luie" stoel

Het boodschappen doen kost tijd en bij het bestellen gaat het echt een stuk sneller. Ik kijk wat er in de aanbieding is, kijk even in de kasten en maak dan een boodschappenlijst. Vanaf de bank, of vanuit de luie stoel ;) bestel ik alles en de volgende dag wordt alles bezorgd. Als ik boodschappen bestel dan bestel ik vaak voor de hele week, dus meteen alles weer op voorraad en het kost nauwelijks tijd. 

2. Zelf je bezorgtijd kiezen

Je kunt zelf kiezen wanneer je de boodschappen bezorgd wilt hebben. Dat is dus ook handig als je bijvoorbeeld binnenkort een verjaardag viert. Je kunt de boodschappen alvast bestellen en ze de week daarna laten bezorgen. Of je kiest voor de dag erna. Er zijn vaak verschillende tijdcodes; s'ochtends vroeg, maar ook s'avonds laat. Je kunt het dan gemakkelijk om je werkdag heen plannen. 

3. Geen impulsaankopen

Ik ben er zelf af en toe best vatbaar voor... impulsaankopen. Niet de chocoladerepen bij de kassa, want die zien er heerlijk uit, maar vind ik altijd te duur... maar een "goede" aanbieding die dan uiteindelijk toch weer in de kast staat en niet gebruikt wordt... herkenbaar?! ;) Dan denk je dus dat je mooi bespaard, maar uiteindelijk gebruik je het bijna niet dus eigenlijk geef je gewoon meer geld uit, zonde!

Met online bestellen doe je gewoon je boodschappen en reken je af, simpel! Soms wordt je natuurlijk nog wel verleid door de lekkere chocoladerepen, maar die zie je bij het online bestellen een stuk minder snel voorbijkomen en het is echt makkelijker om dan verder te scrollen. 

4. Je ziet wat je kwijt bent

Het mooie aan online boodschappen doen is dat je meteen ziet hoeveel je kwijt bent. Dat vind ik in de winkel ook zo handig met een scanner... je weet niet pas bij de kassa hoeveel je eigenlijk moet betalen. Het komt weleens voor dat ik boodschappen bestel en dat toch schrik van het totaalbedrag. Dan kijk ik wat er eventueel nog af kan, niet omdat we het niet kunnen betalen, maar ik kijk dan toch kritischer. Ik bedenk of die 2 zakken chips echt nodig zijn en haal soms 1 zak er weer uit. Dat scheelt in de portemonnee en in de snaaidrang ;) 

5. Ben je iets vergeten? Dan voeg je het toe

Ik maak altijd heel netjes een boodschappenlijstje, maar gek genoeg komt het vaak voor dat ik bedenk dat we nog voldoende smeerkaas hebben voor een week en de kinderen dan allemaal 3 boterhammen met smeerkaas eten (alsof ze het weten he?! haha!) Dan redden we het dus niet en heb ik toch smeerkaas nodig. Of ik denk dat we alles wel hebben en op het moment dat ik heb besteld bedenk ik mij dan de shampoo eigenlijk bijna op is... ik weet niet wat het is, maar dit heb ik dus heel vaak!
Het grote voordeel van bestellen is dat je dan nog dingen toe kunt voegen. Je hoeft niet helemaal opnieuw naar de winkel, maar voegt de vergeten dingen nog gemakkelijk toe, ik vind dat echt een heel groot voordeel! 

En om deze redenen bestellen wij dus regelmatig online! Soms bij de Albert Heijn, maar meestal bij de Picnic. Daar is het bedrag waarvoor je minimaal kunt bestellen lager en je betaald geen bezorgkosten, beiden vind ik erg fijn. Bezorgd Picnic al bij jou in de buurt en wil je gaan bestellen, gebruik dan mijn kortingscode; dan krijg jij (en ik) €5,- korting op je bestelling; DOORTJ26
Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: