Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Bespaar tip van de dag; Koop in de aanbieding

Bespaar tip van de dag; Koop in de aanbieding

In de rubriek "bespaar tip van de dag" lichten we handige bespaar tips verder uit. Vandaag gaan we het hebben over aanbiedingen, want door je producten in de aanbieding te kopen, kun je heel veel besparen. Helemaal nu de prijzen van zo'n beetje alles enorm zijn gestegen. We geven je graag handige tips om goede aanbiedingen te vinden en ervan te profiteren.


De meeste winkels hebben iedere week nieuwe aanbiedingen. Handig om de producten die je nodig hebt dan te kopen. Er zijn veel producten die bijna altijd wel in de aanbieding zijn; denk aan verzorgingsproducten zoals deodorant, douchegel en tandpasta, als je daar een voorraadje van hebt, dan hoef je daar nooit meer de volle prijs voor te betalen. Kijk online naar de folders van de winkels waar je regelmatig komt, andere folders hoef je niet te zien, omdat die je vaak weer aanzetten om extra's te kopen (als je iets "handigs" in de aanbieding ziet). Shop vooral bij de winkels waar je toch al komt en bekijk iedere week even of er een goede aanbieding is voor producten die je regelmatig gebruikt.


De beste aanbieding?


Er zijn hele sites waar je de beste aanbiedingen kunt vinden, maar wist je dat het heel persoonlijk is of een aanbieding echt voordelig is? Als je alleen maar A-merk cola drinkt, dan koop je de flessen waarschijnlijk graag in de aanbieding, als je het huiswerk net zo lekker vindt, dan is de aanbieding voor het A-merk waarschijnlijk niet voordeliger.


Het is dus belangrijk om goed uit te vinden of een aanbieidng ook echt voordeel oplevert en dat is dus weer heel persoonlijk. Het is dus even uitzoeken (en dat hoeft gelukkig niet heel lang te duren). Koop vooral producten in de aanbieding die je altijd al gebruikt, dan weet je bijna zeker dat de aanbieding voor jou goed is.


Hoeveel korting?


Een aanbieding klinkt altijd interessant, maar bekijk even hoeveel korting je eigenlijk krijgt. Zo kreeg ik laatst een persoonlijke aanbieding in mijn Bonus box waarbij ik maar liefst €0,10 korting kreeg op een A-merk, niet interessant dus!


Hoewel we graag producten kopen, juist omdat ze in de aanbieding zijn (want dan zijn ze vast de beste prijs) is het dus zaak om goed op te letten of je wel echt aantrekkelijke korting krijgt. Tandpasta koop ik altijd alleen als ze 1 + 1 gratis zijn, een tweede voor de halve prijs vind ik niet interessant. Zo kun je goed kijken wat nou echt een goede aanbieding is.


Maak gebruik van aanbiedingen;


Aanbiedingen komen vaak eens in de paar weken terug. Als je weet wanneer dat ongeveer is, dan kun je altijd gebruik maken van die goede aanbieding. Koop precies de hoeveelheid die je nodig hebt voor die paar weken en koop dan weer in de aanbieding. Dan heb je nooit een enorme grote voorraad, maar wel altijd een fijne korting.


Eet wat in de aanbieding is;


Is de broccoli in de aanbieding? Eet dan deze week broccoli. Dat klinkt simpel, maar veel mensen doen het niet. Ze kopen bloemkool als de broccoli in de aanbieding is en kopen wortels als de bloemkool in de aanbieding is. Je maakt zo goed mogelijk gebruik van aanbiedingen als je ook echt eet wat er in de aanbieding is.


(En heb je trek in bloemkool en is hij betaalbaar, dan moet je dat vooral doen natuurlijk)


Koop in het verkeerde seizoen;


Veel producten worden afgeprijsd als er een bepaald seizoen voorbij is. De kerstspullen kopen na de kerstdagen scheelt vaak 50 tot 70%. Paaseitjes na de Pasen scheelt natuurlijk ook enorm, dan willen de winkels er vanaf! Maar denk ook aan nieuwe kleding; een winterjas kopen aan het eind van de winter, een nieuwe bikini in de herfst en ga zo maar door. Het scheelt heel veel geld als je dat op deze manier kunt doen.


Kijk dus eens goed naar de verschillende aanbiedingen, koop op het juiste moment en profiteer optimaal.

Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Onze week; Advertenties op de blog, een babyboom aan het water en veel bloemen!
door Doortje 16 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht, met huishoudelijke mededeling! Kijk je mee?
De 10 beste tips bij het uitzoeken van een nieuwe keuken
door Doortje 14 apr., 2024
Op zoek naar een nieuwe keuken? Wij geven je vandaag 10 handige tips! (gesponsord artikel)
Recept; Honey loops rocky road
door Doortje 13 apr., 2024
Vandaag delen we een heerlijk recept; Honey loops rocky road...
tips om een moestuin te beginnen
door Doortje 11 apr., 2024
Wil je een moestuin beginnen? Vandaag geven we handige tips!
Show More
Share by: