Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; Verhuizen!

Zo. Een nieuw weekoverzicht. Ik typ dit aan een andere tafel, met een ander uitzicht, in ons tijdelijke huis. De week was natuurlijk enorm druk, er was veel te doen, te regelen en de week vloog zo voorbij. Nu zijn we over naar ons tijdelijke huis, ben ik vandaag een beetje orde aan het scheppen in de chaos, want het staat hier nog vol met dozen en dat is ook wat we de komende tijd van plan zijn... straks nog de sleutels inleveren en tekenen bij de notaris en dan is het klaar, een beetje bizar, maar ook fijn, want dan komt de rust een beetje terug. Ik neem je graag weer mee in onze week...

We beginnen de week op maandagochtend. Ik blijf wat langer in bed liggen en Dus brengt de kinderen naar school, want ik heb maar een paar uurtjes geslapen. Mijn hoofd is zo vol van alle drukte, dat ik weinig slaap en vooral allemaal dingen lig te bedenken... niet zo handig, haha! Maar hup; een lekkere kop koffie en aan de slag. Ik werk hard door en kan veel doen, dat is fijn!

Ik heb mij voorgenomen om ook in deze drukke tijd lekker te wandelen, want het maakt mijn hoofd leeg en is natuurlijk gezond! Maandagmiddag ga ik dus even een rondje.. maar... het begint flink hard te regenen, dus balen! Je kunt zien hoe ik ervan genoot, haha!

Dinsdagmiddag ga ik met de meiden nog even langs de deuren... ze hebben zelf briefjes geschreven voor de buren en we brengen ze even langs, want we gaan veel buren hartstikke missen! Helaas is 1 van de buren niet thuis, dus laten we het kleinigheidje achter bij de brievenbus. Als we aan het avondeten zitten, staan ze aan de deur met een kleinigheidje voor de kinderen, zo lief!

Woensdag gaan de kinderen 's ochtends naar school en gaan wij aan de slag. We pakken alles in voor ons tijdelijke huis en rijden met een auto vol die kant op. Het is gemeubileerd, dus we hebben vooral kleding, beddengoed en voorraad mee. Als de kinderen 's middags thuiskomen eten we even een broodje en gaan we die kant op. We slapen er voor het eerst en dat vinden ze best spannend. Gelukkig sliep iedereen prima, we waren alleen vroeg wakker...


We moeten nu een stukje rijden met de auto om naar school te gaan en zijn allemaal op tijd klaar, dus we komen prima op tijd, fijn!

Donderdag werk ik nog in ons oude huis... ik haal de kinderen op voor een broodje, want alles staat er toch nog, dus dat is net zo handig. 's middags loop ik een rondje bij de bloesembomen om de hoek, altijd zo mooi!

Vrijdag is dan de eerste grote verhuisdag! Met allemaal hulptroepen worden er nog veel spullen ingepakt... alles uit de keuken, nog wat speelgoed, dingen uit de schuur.. we schieten lekker op en dit is de enige foto die ik maak, haha! Veel te druk verder.

Aan het eind van de dag zijn we kapot! We zouden nog met de kinderen naar zelfverdediging gaan, maar zeggen dat even af. We rijden naar ons tijdelijke huis en bestellen pizza, daarna liggen we allemaal vroeg in bed... en slapen we alsnog niet veel, want er moet zaterdag nog veel gebeuren... hahaha!


Zaterdag komen er nog meer hulptroepen en hoewel ik in de ochtend nog denk dat "we het nooit gaan halen", schiet het toch hartstikke op. Het is bij alles even bedenken waar het heen moest. We hebben meubels opgeslagen, andere spullen ergens anders opgeslagen en natuurlijk nog spullen die we hier mee naartoe hebben genomen. Ik weet zeker dat we nog wel dingen kwijt zijn, die op de verkeerde plek liggen, maar goed... dat lossen we dan wel weer op!

En dan... is het huis zo goed als leeg! De hulptroepen vertrekken, we lopen met de kinderen nog een rondje door het huis en halen nog allerlei herinneringen op, zo leuk! Als de kinderen dan nog even naar de buren rennen, staan we samen in een lege kamer en is het best even slikken... wat hebben we hier prachtige jaren gehad! En waar gaan we terecht komen? We gaan er de komende maanden achterkomen.... We pakken nog wat laatste spullen en gaan richting opa en oma, waar we lekker kunnen aanschuiven voor het avondeten.


Als we naar huis rijden, vallen de kinderen al bijna in slaap... wij gaan ook vroeg naar bed en slapen vast en lang.

Zondag zijn we laat wakker, door de zomertijd en vertrekt Dustin naar zijn werk. Ik maak er een rustige dag van, samen met de kinderen.. ik ruim nog wat op, doe wat wasjes (want we waren bijna niet overdag in dit huis, dus er ligt inmiddels een enorme berg was) en we komen wat bij... De verhuizing is voorbij, de sleutels leveren we straks in en dan nog tekenen... dan begint een nieuw hoofdstuk, hopelijk 1 met ook veel mooie herinneringen!


De komende week staat dus in het teken van tekenen... ;) En verder staan er nog wat dingen in de agenda, maar gaan we vooral voor rust! Fijne week allemaal!

Belangrijke overwegingen bij de aanschaf van een telefoon voor je kind
door Doortje 28 mrt., 2024
Waar moet je op letten bij een eerste telefoon voor je kind? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
De leukste paas activiteiten met kinderen
door Doortje 28 mrt., 2024
Het paasweekend staat voor de deur, de kinderen zijn lekker een lang weekend vrij, dus genoeg te doen!
Onze week; Nieuwe schoenen, ramen wassen, pannenkoeken en Pasen in huis
door Doortje 26 mrt., 2024
Een nieuw weekoverzicht, kijk je mee?!
Het inrichten van een babykamer, zo doe je dat!
door Doortje 25 mrt., 2024
Wij geven tips voor het inrichten van de babykamer (gesponsord artikel)
Recept; Havermout, chocolade koeken voor Pasen
door Doortje 23 mrt., 2024
Vandaag delen we het recept voor onze heerlijke havermout, chocolade koeken voor Pasen!
Hoe ga je om met kinderen van verschillende leeftijden tijdens de feestdagen?
door Doortje 22 mrt., 2024
Feestdagen, ze zijn druk voor de kinderen! Vandaag geven we tips voor leuke feestdagen! (gesponsord)
Je financien bijhouden
door Doortje 21 mrt., 2024
Een druk gezin en toch alles financieel op de rit? Ik geef je vandaag handige tips
door Doortje 19 mrt., 2024
Onze week; Een beetje lente, bloesembomen en logeren!
Recept; Paascake
door Doortje 16 mrt., 2024
Het eerste paas recept van dit jaar; Paascake!
Hoeveel spaargeld zou je moeten hebben?
door Doortje 14 mrt., 2024
Hoeveel spaargeld moet je achter de hand hebben? Vandaag duiken wij hier dieper op in... en zetten alles voor je op een rij.
Show More
Share by: