Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

10 leuke low budget cadeaus die ook nog echt leuk zijn

10 leuke low budget cadeaus die ook nog echt leuk zijn

De feestdagen staan voor de deur en de tijd van cadeautjes kopen en geven is aangebroken. Maar dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan, want wat is nou echt leuk om te geven? En hoe doe je dat als je geen groot budget hebt? Gelukkig zijn er genoeg low budget cadeautjes te verzinnen, we zetten er vandaag 10 op een rij; goed voor je portemonnee en toch hartstikke leuk!


1.Kalender (met foto's)


Je kunt via internet van alles laten bedrukken. Van mokken tot kussens, maar een kalender is echt leuk (bijvoorbeeld met foto's van het afgelopen jaar) Via sites al groupon (no spon, wel handig) vindt je vaak leuke aanbiedingen. Zo kun je al een kalender laten maken voor een paar euro.


2. Een tijdschrift (abonnement)


Losse tijdschriften zijn altijd vrij duur, maar een (proef) abonnement kun je vaak voor weinig afsluiten en cadeau doen. Let er op dat het abonnement wel vanzelf afloopt, dat is meestal wel het geval, maar check het altijd even. Denk ook aan kindertijdschriften zoals de Bobo of Okki.


3. Een boek


Een goed boek ik een fantastisch cadeau en... de herfst en de winter zijn bij uitstek de seizoenen om lekker op de bank te liggen met een goed boek. Heb je minibiebs in de buurt, dan kun je daar kijken, maar tweedehands is er ook veel te vinden. Als je goed op let dat het boek er goed uitziet, dan is dat hartstikke leuk! Zo vond ik laatst een boek van de zeven zussen bij de kringloop, het zag er nieuw uit en was maar € 2,-


4. Bioscoopbon


De bioscoop is altijd leuk, maar tegenwoordig wel een duurder uitje. Met ons gezin zijn we, inclusief iets te drinken al snel over de €60,- kwijt. Een bioscoopbon van € 10,- kan een super cadeau zijn, want het is een leuk uitje. Vindt je het niet leuk om alleen een bon te geven? Pak de bon dan in met een zak popcorn en iets te drinken, succes gegarandeerd.


5. Drank


Als je een cadeau zoekt voor een drankliefhebber, dan is dat altijd een leuk cadeau. Want het cadeau gaat op, altijd fijn! Een goede fles wijn hoeft niet duur te zijn en een paar speciaal biertjes zijn ook altijd leuk voor de bierliefhebber. Koop er een mooi glas bij en je hebt een mooi cadeau.


6. Lunch


Ben je op zoek naar een leuk cadeau, dan is een belevenis altijd leuk; geen nieuwe spullen in huis en samen tijd doorbrengen, een win win situatie wat mij betreft! Je kunt al een lunch vinden (bijvoorbeeld via sites en apps zoals SocialDeal) voor onder de € 10,- En samen tijd doorbrengen is natuurlijk onbetaalbaar.


7. Eten


Ook (luxe) eten is altijd een leuk cadeau. Denk aan een pot zelfgemaakte jam, koekjes, taart of luxe chocolade. Leuk inpakken (of laten inpakken in de winkel) en je hebt een topcadeau, je kunt het zo duur maken als je zelf wilt.


8. Draadloze oplader


Sinds wij er 1 in huis hebben, vind ik het echt ideaal; Je legt je telefoon gewoon op de lader, geen gedoe met kabeltjes die het niet doen of kunnen breken. Je vindt draadloze opladers online of in de gewone winkel in allerlei prijsklassen.


9. Sport accessoires


Met het nieuwe jaar in aantocht, komen de goede voornemens ook weer om de hoek kijken. Meer bewegen is voor veel mensen een streven en je kunt elkaar motiveren door sport accessoires cadeau te doen waar iemand echt iets aan heeft. Denk aan gewichtjes, shuttles, tennisballen of een springtouw.


10. Parfum / douchegel


Laten we eerlijk zijn; iedereen heeft wel douchegel in de kast staan die je cadeau hebt gehad, maar net niet je favoriet is. Ik heb besloten om dit op een gegeven moment allemaal gewoon op te maken. Handige tip; douchegel kan in de zeeppompjes en parfum in het toilet.


Bij dit cadeau moet je dus even zeker weten wat iemand lekker vindt, maar als je dat eenmaal weet, dan is het ideaal. Een voorraadje douchegel is niet verkeerd en een lekkere nieuwe parfum is ook heerlijk.


Met deze 10 low budget cadeaus kun je, met een kleiner budget, toch een heel leuk cadeau geven.

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: