Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; De tweede week Mei vakantie

Het is maandag en dat betekent dat ik jullie een kijkje geef in onze week! De kinderen hadden nog een week Mei vakantie, al vond ik het zelf meer op een herfst vakantie lijken ;) Haha! Toch vermaakten we ons weer prima... weer of geen weer, we maken er wat van, kijk je mee?! 

Maandag was het tijd voor ijs! Na het eten wandelden we nog gezellig naar de ijssalon (ja, wij hebben er 1 op loopafstand, haha) Ik vond het vrij koud met 12 graden, maar wilde deze tompouce smaak toch eens proberen en daar kreeg ik geen spijt van, heerlijk!

Dinsdag ging ik met de kinderen naar mijn ouders, even buurten en aangezien het echt de hele dag regende, konden ze hier lekker spelen. We deden spelletjes, ze speelden met de Playmobil en mijn ouders hebben een schommel in de garage, waar ze dan heerlijk kunnen spelen, ideaal! Een soort binnenspeeltuin bij opa en oma ;)

Vorige week had Thijs een lunch voor ons gemaakt. Hij had zelf boodschappen gedaan en ging de keuken in voor een heerlijke uitgebreide lunch. Dat wilden de meiden ook wel een keer en woensdag was het de beurt aan Sofie! Ze ging mee boodschappen doen en daarna samen met Dustin aan de slag...

En dit was het resultaat... lekker veel fruit, lekkere broodjes en smullen maar. Ze was helemaal trots toen het helemaal klaar stond. En we moesten even dooreten, want 's middags kwam er een vriendje van Thijs langs om te spelen en te blijven eten, dus ik bakte nog een stapel pannenkoeken en at die samen met de kinderen op. (Dus at even iets eerder, want hij moest 's avonds nog even naar zijn werk) De dag was ontzettend gezellig en vloog voorbij!

Donderdag hadden we een rustige dag en gingen we vooral veel speeltuintjes af. Vrijdagochtend ging Thijs logeren bij opa en oma en de meiden gingen samen met Dustin naar andere opa en oma. 's middags besloten we om lekker het bos in te gaan. Gelukkig hadden we laarzen aan, want er werd druk gewerkt... de meiden namen ook meteen de poppen en kinderwagens mee ;)

En aangezien we vlakbij de manege waren, moesten we natuurlijk ook even kijken bij de paarden! Sinds de meiden Spirit hebben ontdekt, is alles met paarden... ze worden dus echte paardenmeisjes (en dat terwijl ik er nou niet echt iets mee heb) Na zwemles willen ze op paardrijden, dus ik ben benieuwd!

Aan het eind van de middag gingen we pizza' maken. Het recept voor het deeg kwam gisteren al online.... de pizza's waren weer heerlijk!

Zaterdagochtend gingen de meiden met Dustin nog even naar het winkelcentrum, ze gingen nog wat halen voor moederdag ;) Daar zagen ze ook deze notitie boekjes en die vonden ze zo leuk... ik geef ze geen ongelijk! Bij de HEMA namen ze deze mee, hun zakgeld was weer goed besteed ;)

En zaterdag was Sara aan de beurt om de lunch te maken... zo zijn ze alle drie aan de beurt geweest.. boodschappen uitzoeken en alles klaarmaken, ze vonden het alle drie leuk! En wij natuurlijk ook met zo'n lekkere uitgebreide lunch... zoals je ziet is Sara vooral van het lekkere fruit!

Zaterdagmiddag was het verder vooral regenachtig! Ik liep wel nog een rondje door de buurt voor de nodige beweging en toen ik thuis kwam, wilden de meiden eigenlijk ook wel, dus liepen we nog een rondje, haha! En daarna bleven we lekker binnen... de kat deed lekker lui mee.

Aan het eind van de middag besloten we om nog een lekker vlecht brood te bakken... daarna gingen we verder relaxen en vergaten we het brood bijna uit de oven te halen ;) oeps! Gelukkig was het nog hartstikke lekker!

Gisteren was het natuurlijk moederdag! Dustin moest wel naar zijn werk, maar ik werd uiteraard verwend met een ontbijtje op bed. Let vooral op het paasei, de meiden vonden die nog achterin de koelkast en die moest er natuurlijk bij, haha!

Ik kreeg natuurlijk ook nog mooie cadeaus! Thijs was nog logeren, dus ik kreeg 's middags nog een mooie armband van hem, zelf gemaakt op school! Van de meiden allebei een tissue box en natuurlijk chocolade (dat kan niet missen!) Daarnaast ook nog oorbellen, ik werd weer ontzettend verwend!


De komende week gaan de kinderen weer naar school... wel maar voor 2 dagen, want er staat een studiedag en hemelvaart op de planning! Dus we maken er weer een gezellige week van met al die vrije dagen voor de kinderen!

Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Onze week; Advertenties op de blog, een babyboom aan het water en veel bloemen!
door Doortje 16 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht, met huishoudelijke mededeling! Kijk je mee?
De 10 beste tips bij het uitzoeken van een nieuwe keuken
door Doortje 14 apr., 2024
Op zoek naar een nieuwe keuken? Wij geven je vandaag 10 handige tips! (gesponsord artikel)
Recept; Honey loops rocky road
door Doortje 13 apr., 2024
Vandaag delen we een heerlijk recept; Honey loops rocky road...
tips om een moestuin te beginnen
door Doortje 11 apr., 2024
Wil je een moestuin beginnen? Vandaag geven we handige tips!
Onze week; Lekker lenteweer, naar de dierenarts en heerlijk eten
door Doortje 09 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht, kijk je mee?
Show More
Share by: