Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Zo kies je het beste behang voor jouw huis

Zo kies je het beste behang voor jouw huis

Behang kan een simpele manier zijn om een kamer te transformeren en een nieuwe look te geven. Het aanbod is tegenwoordig erg breed, en met zoveel verschillende soorten behang op de markt kan het lastig zijn om te beslissen welk type het beste is voor jouw huis. In dit artikel bespreken we enkele belangrijke factoren waar je op moet letten bij het kiezen van het beste behang. Laat je inspireren!


1.Kies de juiste stijl: Het behang moet passen bij de stijl van je huis en de kamer waarin het wordt gebruikt. Kijk naar de kleuren en patronen die al aanwezig zijn in de kamer en kies een behang dat daarmee harmonieert. Als je een modern interieur hebt, kan glasvezel behang een goede keuze zijn. Dit type behang is duurzaam en gemakkelijk schoon te maken.


2. Overweeg de kwaliteit: Goedkoop behang kan er misschien aantrekkelijk uitzien, maar het is belangrijk om te overwegen of het duurzaam genoeg is om lang mee te gaan. Behang van Behangexpert.nl is een goed voorbeeld van hoogwaardig behang. Dit behang gaat lang mee en behoudt zijn kwaliteit, waardoor het de investering zeker waard is.


3. Kies het juiste type behang: Er zijn verschillende soorten behang, zoals papierbehang, vliesbehang en vinylbehang. Elk type heeft zijn eigen voor- en nadelen. Zo is glasvezel behang duurzaam en gemakkelijk schoon te maken, terwijl vliesbehang makkelijker aan te brengen is dan papierbehang. Overweeg welk type behang het beste past bij jouw wensen en de ruimte waarin het wordt gebruikt.


4. Denk aan de toepassing: Waar ga je het behang gebruiken? In de slaapkamer kun je bijvoorbeeld beter kiezen voor behang met een rustgevend patroon, terwijl je in de kinderkamer juist voor iets speels kunt gaan. Als je behang in de keuken of badkamer wilt gebruiken, is het belangrijk om te kiezen voor behang dat bestand is tegen vocht en gemakkelijk schoon te maken is.


Er zijn veel factoren om te overwegen bij het kiezen van het beste behang voor jouw huis. Kies een stijl die past bij de kamer en het type behang dat het beste aansluit bij jouw wensen. Vergeet niet om te investeren in kwaliteit. Door deze tips te volgen, kun je zeker zijn van een mooi resultaat dat lang meegaat en past bij jouw stijl en behoeften.

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: