Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Vakantie! waar gaan we heen?

Vakantie! waar gaan we heen?

Het lijkt misschien nog ver weg; volgend jaar zomer, maar eigenlijk is het alweer tijd om te gaan bedenken waar we naartoe gaan op vakantie. Wij houden ervan om door het jaar heen vaker weg te gaan, dan heb je veel vaker dat heerlijke vakantiegevoel en waarom niet? Daarom gaan wij altijd al plannen in het najaar. Waar gaan we naartoe? Welke vakanties gaan we weg, wanneer blijven we thuis? Gaan we een weekend, een week of langer? De voorpret is altijd leuk! 


Wij gaan graag in Nederland op vakantie. Ook in ons landje is er genoeg te zien en te ontdekken, daarnaast is het ideaal dat je zo op je vakantieadres bent, zo kan de vakantie lekker snel beginnen! Onze plannen voor volgend jaar, daar vertel ik je vandaag alles over! 


Nederland;


Wij hebben inmiddels al veel ontdekt in Nederland, maar in het zuiden zijn wij nog niet vaak geweest. Het lijkt ons leuk om die kant eens te bekijken (en een groot pluspunt; een paar graden warmer dan het noorden). Een vakantiepark limburg lijkt ons wel wat. Op dit vakantiepark is meer dan genoeg te doen en dat vind ik altijd meteen een groot pluspunt van zo’n heerlijk vakantiepark; van speeltuinen (binnen en buiten) tot aan verschillende restaurants, een groot zwembad (nog belangrijker nu de kinderen ouder worden) en bowling (inmiddels een echte favoriet van Thijs sinds hij dat heeft gedaan met een logeerpartij) 

bowling de Lijstert

Recreatie en entertainment; 


Onze wensen qua recreatie veranderen met de jaren. Toen de kinderen nog kleiner waren, was het leuk dat er een mini disco en een knutselclub was, maar inmiddels zijn de wensen ietsje anders; mini golf (waar Thijs met vakantievrienden een wedstrijd kan gaan doen), lekker sporten, zwemmen in het zwembad (en het liefst een strandje) en natuurlijk goede wifi, dan kan iedereen contact houden met vrienden van school. 


Accommodatie; 


Wij houden op vakantie wel van luxe, daarom kiezen we vaak voor een bungalow; alles bij de hand, je kunt lekker koken en mocht het wel regenachtig zijn, dan zit je heerlijk droog. Maar ook een goede kanshebber is de Glamping tent! Wij hebben dat eerder gedaan en ook dat is ideaal. Je hebt ook hier alles bij de hand, je hebt zelfs een hele badkamer in je tent en je leeft veel meer buiten dan in een bungalow. Met een uitgebreide keuken, badkamer en zelfs een Nespresso koffiezetapparaat (want wie kan er niet zonder goede koffie?) willen we glamping limburg ook eens gaan uitproberen. 



Het echte vakantiegevoel; 


Ik heb vroeger stage gelopen op een camping, in een animatieteam en de zin die steeds langskwam van onze gasten was; Als de kinderen het leuk hebben, dan hebben wij ook echt vakantie. Toen deed ik gewoon mijn best om de kinderen te vermaken, maar nu ik zelf kinderen heb, weet ik dat het waar is. 


Op een vakantiepark waar je van alles kunt doen, je je geen moment hoeft te vervelen en waar in de omgeving pretpark Toverland, verschillende kastelen, musea, en springhallen te bezoeken zijn, weet je gewoon dat de kinderen een geweldige vakantie tegemoet gaan en wij dus ook. Jammer dat het nu eigenlijk net herfst is, want ik heb er nu al zin in! 

Speeltuin de Leistert
Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: