Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Tip: dansen tijdens de feestdagen met Just Dance 2023!

Just dance 2023

Wij mochten weer een nieuw spel uitproberen voor onze Nintendo Switch, super leuk! Dustin vertelt je vandaag alles over Just Dance 2023!


Het is bijna zover de kerstvakantie komt er weer aan en we zijn al druk met het plannen van leuke activiteiten. Maar wat doe je nou als het buiten niet zo lekker weer is en al de spelletjes uit de spelletjeskast al gespeeld zijn? 


Yes, tijd om te gaan dansen met het hele gezin met Just Dance 2023. De nieuwste versie van Just Dance 2023 zit vol leuke nummers, ook kerstnummers, om lekker op los te gaan.


Voor wie Just Dance nog niet kent. Simpel weg is het doel van het spel om zo goed mogelijk de danspasjes die bij een nummer horen na te doen. Dit doe je met de controllers van de Nintendo Switch in je hand. Op die manier kan hij goed de dans bewegingen die je maakt registreren. Doe jij dit beter dan je tegenspellers? Dan win jij de dance battle.


Mocht je al langer of eerder Just dance gespeeld hebben dan is dit natuurlijk al bekend voor je. Mocht je willen weten waarom je dan zeker de nieuwe versie moet kopen dan zijn hier kort de nieuwe features van juist dance op een rij:


Nieuwe online multiplayer,


Je kunt Just Dance spelen met wie je maar wilt in de nieuwe online multiplayer. Je kunt een privé groep aanmaken en maximaal 5 van je vrienden hierin uitnodigen. Het lijkt net of je samen bij elkaar in de kamer bent. Zo kun je op elk moment van de dag samen lekker dansen.


Nummers in toffe werelden:


Dans op nieuwe nummers in mooie omgevingen. Het gehele jaar door brengt Just Dance nieuwe nummers uit om op te blijven dansen. Je kunt nu ook samen met de meiden van K3 dansen op hun nieuwe nummer “Vleugels” of samen met BTS op “Dynamite” 

Just Dance 2023, K3

Just Dance+: 


Geniet en feest het hele jaar door met Just Dance+, de nieuwe abonnementsservice. Krijg toegang tot een steeds groeiende catalogus van meer dan 150 nummers uit eerdere Just Dance games. Extra exclusieve nummers en all-time favorieten worden door het jaar heen toegevoegd. Bij aanschaf van Just Dance 2023 krijg je een proefperiode van een maand, op die manier kun je ervaren wat je extra krijgt.


Ervaringen zoals jij het wilt:


Pas de game aan naar jouw smaak met aangepaste sessies en nummer die jij juist leuk vindt. Je scores die je behaald kun je op je account bijhouden en terug kijken.



Wat vinden wij van Just Dance 2023?


De meiden gingen helemaal los op K3, best wel favoriet namelijk. Zelfs ik ken inmiddels het nummer “Vleugels” al uit mijn hoofd. Thijs vond juist de stoere “break dance” nummers heel erg leuk. Daarnaast dansten we samen op enkele kerstnummers die beschikbaar zijn. Van de kerstnummers vonden vooral “Make It Jingle” heel grappig, zoek die maar eens op. 

Just Dance 2023, review

Just Dance 2023 is naar onze mening een leuke game en een fijne tijdbesteding voor tijdens de kerstvakantie als het even niet zo lekker weer is óf je net tijdens de bereiding van het kerstdiner de kids even wil vermaken ;). Er is zoveel keuze uit leuke nummers waar je met familie, vrienden en vriendinnen lekker op kunt dansen dat je de kerstdagen wel doorkomt :)


Just dance 2023 kun je via de Nintendo eShop of via bol.com aanschaffen. Geen Nintendo Switch? Niet getreurd, Just Dance is ook beschikbaar op Playstation 5 en Xbox series X.

10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Onze week; Advertenties op de blog, een babyboom aan het water en veel bloemen!
door Doortje 16 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht, met huishoudelijke mededeling! Kijk je mee?
De 10 beste tips bij het uitzoeken van een nieuwe keuken
door Doortje 14 apr., 2024
Op zoek naar een nieuwe keuken? Wij geven je vandaag 10 handige tips! (gesponsord artikel)
Recept; Honey loops rocky road
door Doortje 13 apr., 2024
Vandaag delen we een heerlijk recept; Honey loops rocky road...
tips om een moestuin te beginnen
door Doortje 11 apr., 2024
Wil je een moestuin beginnen? Vandaag geven we handige tips!
Onze week; Lekker lenteweer, naar de dierenarts en heerlijk eten
door Doortje 09 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht, kijk je mee?
Op zoek naar goede pannen? Lees hier de tips!
door Doortje 08 apr., 2024
Op zoek naar goede pannen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Recept; Aardbeien jam twisters
door Doortje 06 apr., 2024
We maken vandaag lekkere makkelijke aardbeien jam twisters!
5 x besparen in April
door Doortje 04 apr., 2024
April is begonnen, we delen vandaag weer 5 handige bespaartips
Onze week; Koffie, schoolvoetbal en Pasen!
door Doortje 02 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Show More
Share by: