Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; Weer naar school en Thijs 12 jaar!

Het is weer tijd voor een nieuw weekoverzicht! De afgelopen week was de voorjaarsvakantie (na een extra studiedag) toch echt afgelopen. De kinderen gingen weer naar school en Thijs werd alweer 12 jaar! We maakten er natuurlijk een feestje van... kijk je mee?!

Maandag konden we de week nog even rustig beginnen. De kinderen hadden nog een studiedag en hoewel Dustin moest werken, was ik nog thuis met ze. We startten de dag rustig op, lagen zelfs een tijdje lekker op de bank en gingen

's middags lekker naar het bos. Het waaide wel flink (en de wind was koud!) Dus daarna snel weer naar huis voor warme thee. Toch lekker om zo de week te beginnen...

Dinsdag ging ik aan de slag met een nieuw recept. Deze mozzarella balletjes in bladerdeeg waren super lekker! Ook de video kwam natuurlijk alweer online, dus kijk gezellig mee!

En wat was het heerlijk zonnig weer dinsdag! Ik maakte een lange wandeling en ook Bobby had zijn plekje in de zon snel gevonden...

Dinsdagavond gaven we Thijs alvast zijn cadeaus! Hij was woensdag echt jarig, maar als we de cadeaus 's ochtends zouden geven, dan was het waarschijnlijk haasten om op tijd op school te komen! Hij wilde ze dus wel alvast hebben....

En woensdag was het echt feest! Er ging natuurlijk een traktatie mee naar school. En in groep 8 hoeft dat niet meer in een mand ofzo... "gewone chips" en "ik neem de zak wel zo mee" waren prima, haha!

Toen de kinderen naar school waren, liepen wij even naar het winkelcentrum om de taart op te halen! Thijs had hem zelf helemaal ontworpen, dus hij was er helemaal blij mee.

'S middags kwam er natuurlijk visite.... maar dat duurde nog best lang. Dus even wat afleiding. Sofie ging met Dustin nog even naar de supermarkt en ik speelde een potje Triominos met Thijs en Sara. (affiliate linkje)

Natuurlijk mocht de jarige kiezen wat we gingen eten. Hij wilde graag bestelde pizza, dus we bestelden voor hem een pizza salami en de meiden kozen voor shoarma.

Wij (en de visite) hadden meer trek in "gewone pizza" Ik had dus nog een lekkere plaatpizza gemaakt... en die was goed gelukt, erg lekker weer... Ik gebruik altijd dit recept voor pizzadeeg.

Donderdag was toch echt een trieste dag... het regende hier echt de hele dag (het is geen moment droog geweest) Ik zat vooral in de auto... 's middags om Thijs naar een middelbare school te brengen waar hij een aantal lessen ging volgen, ik haalde de meiden op en ging daarna naar dansles met Sofie (waar ik met Sara ook weer in de auto ging wachten want het bleef maar regenen). Thijs werd ondertussen opgehaald door opa en oma en werd naar honkbal training gebracht. Ik haalde Dustin op van zijn werk en zo schoven we thuis aan tafel. Daarna konden we Thijs weer ophalen.. een hele dag met regen en in de auto, haha! We gaan dus meteen door naar de vrijdag... waarbij Dus en ik even lekker wandelde naar het winkelcentrum en meteen even koffie dronken (met iets lekkers, heerlijk!)

Zaterdagochtend was het weer tijd voor honkbal. We brachten Thijs weg en daarna bracht ik Sofie naar opa en oma om te gaan logeren... met Sara ging ik even wat lente / zomerkleding halen en daarna met het heerlijke zonnetje weer terug naar huis.

Thuis was het tijd om te lunchen en Bobby dronk stiekem even een glas leeg... oeps!

Na de lunch wandelden we even naar de Lidl voor een Safari mini, we hadden een spaarkaart vol. We doen eigenlijk niet vaak boodschappen bij de Lidl, maar... met die knuffeltjes vinden de meiden het altijd geweldig, dus nu even wat meer... haha! Als ze er straks allebei 1 hebben, dan zijn ze er weer super blij mee.

Ondertussen kreeg ik foto's van oma doorgestuurd. Sofie had het ook enorm naar haar zin en was ook lekker buiten aan het spelen...

Sara had op een gegeven moment geen zin meer om buiten te spelen. Thijs speelde met vrienden en wij besloten lekker koekjes te gaan bakken... We hadden een bakmix rond de kerstdagen gehad van familie en die stond nog in de kast.. tijd om ze te bakken! En deze chocolade koekjes waren erg lekker, een aanrader...

Zondag konden we ook lekker rustig aan doen. Sara vroeg of we wafels konden bakken voor het ontbijt, nou... natuurlijk kan dat! Zij bakte de wafels, want dat kan ze al prima zelf, ik hielp alleen even met het beslag. Ondertussen bakte ik wat appels op in de pan met een beetje suiker (en later wat extra kaneel) Een heerlijk zondags ontbijtje!

Er moest natuurlijk even een foto gemaakt worden... Na het ontbijt gingen we lekker douchen en badderen. Wandelden we naar de speeltuin voor een potje voetbal en hebben we net de lunch op. Ik ga straks lekker de tuin in, want de zon komt hier ook lekker door. Sofie komt straks thuis van haar logeerpartij en ik hoorde al dat ze een prachtige taart heeft gebakken! We zijn benieuwd... en de foto houden jullie volgende week tegoed.


De komende week gaan we weer lekker naar school / aan het werk. De kinderen krijgen hun eerste rapport mee van dit schooljaar, de meiden moeten een vaccinatie (spannend!) en Dustin is heerlijk een paar dagen vrij. We hopen op een lekker zonnetje... Maak er een mooie week van!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: