Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; We blijven elkaar afwisselen met ziek zijn,

naar de dokter en lekker bakken!

Er is alweer een week voorbij en dat betekent dat het tijd is voor een nieuw weekoverzicht! Het was een drukke week... we wisselen elkaar af met ziek zijn de laatste weken, dus dat is balen! (Maar het hoort ook altijd een beetje bij de winter) We moesten even naar de dokter, ik wandelde weer lekker en zaterdag ben ik samen met de kinderen lekker aan het bakken geweest (waarbij we uiteindelijk weer met alle taart bleven zitten)... genoeg te vertellen, dus laten we snel beginnen!

We beginnen het weekoverzicht even bij vorige week zondag. Ik ging met de kinderen een wandeling maken en daarna konden ze lekker spelen met water, zand en modder. Een prima middag in het weekend!

Maandag ga ik lekker aan het werk en 's middags maak ik een wandeling, deze kat kom ik nu iedere dag tegen... als ik in de middag langsloopt zit hij altijd bij het raam te mauwen, zo leuk!

Maandagavond komt Dustin thuis met een paar bosjes rozen, zo lief! Dinsdag is het natuurlijk Valentijnsdag, maar heel eerlijk... daar doen we altijd weinig aan. Hij nam ze mee van zijn werk omdat ze over waren, haha!


Dinsdag doe ik wel een lief briefje bij zijn lunch, dus zo vieren we toch de dag van de liefde! ;)

Dinsdagmiddag haal ik de kinderen op uit school. Bij de meiden in groep 4 waren ze ook druk met Valentijnsdag. Ze hebben beiden een roos en chocolaatjes gekregen, zo lief! Als we thuis zijn willen ze graag helpen met jam maken... Thijs speelt bij een vriendje, dus we gaan met zijn drieën aan de slag. We hebben in de vriezer nog bramen, bessen, frambozen en aardbeien liggen en de vriezer moet voor de verhuizing wel zo leeg mogelijk zijn, dus we maken lekker een paar potten jam.

Woensdagochtend doe ik een rondje door het huis als de kinderen naar school zijn... dan zet ik de was aan, gooi de ramen open en ruim nog wat dingen op. Opeens zie ik visite op de uitbouw, haha! Dit is zo grappig, want onze kat zorgde er echt voor dat er geen andere katten in de tuin kwamen, maar nu zien we allemaal hun kans schoon... er lopen hier regelmatig verschillende katten rond nu.

Donderdag is Thijs ziek thuis. Hij zou woensdagmiddag naar een open dag gaan van een middelbare school, maar in de auto wordt hij niet lekker. We rijden snel terug naar huis en hij ligt de rest van de dag op de bank. Ik had verwacht dat Sara ook thuis zou zijn, ik ben met haar woensdagmiddag naar de dokter geweest om een plekje op haar gezicht weg te laten halen, maar ze is super stoer en wilt gewoon naar school, helemaal prima!


Thijs en ik maken er een gezellige dag van. Hij hangt op de bank, we gaan 's middags nog even naar buiten en zoeken alvast nog wat speelgoed uit... wat kan er weg? Wat kan er naar de kringloop? En de eerste verhuisdozen worden ingepakt. Over ongeveer een maand verhuizen we al, dus er is nog genoeg te doen! Iedere keer wat en geen stress, dat is onze insteek, ik hoop dat het lukt, haha!

Vrijdag kan Thijs weer naar school en dat is maar goed ook, want de kinderen krijgen hun eerste rapport mee! Ik ben geen fan van al dat getest en getoetst op scholen, maar dat is een ander verhaal. Ze hebben alle 3 een goed rapport en we zijn hartstikke trots op ze!

Vrijdagmiddag wordt er nog druk buiten gespeeld en hebben we weer visite in de tuin, haha!

Zaterdag gaat Dustin naar zijn werk en wandel ik met de kinderen naar de supermarkt. Daarna gaan we lekker bakken, want de meiden zijn bijna jarig en zondag komt er al visite! Ze helpen met het maken van het deeg en de appels, dat gaat lekker snel, zo hebben we aan het eind van de ochtend een heerlijke appeltaart...

We maken ook nog een heerlijke schaal fudge (zoals dit recept, alleen dan zonder de paas eitjes). Als alles klaar is, gaan we lekker naar buiten en zijn we de hele middag buiten, lekker dat dat ook in de winter kan. Aan het eind van de middag ploffen we op de bank.


Als het tijd is om te koken, zit ik er een beetje tegenaan te hikken... ik krijg last van mijn buik en het wordt steeds erger. Dustin komt thuis van zijn werk en gaat verder met koken en ik duik mijn bed in. De rest van de avond en nacht ben ik zieker dan ziek, poeh! Lang geleden dat ik mij zo beroerd heb gevoeld. De visite voor zondag wordt afgebeld en ik lig de hele zondag in bed... jammer van de taart en de fudge, maar die maken we binnenkort dan maar nog een keer.


Inmiddels is het maandag en ben ik weer een beetje opgeknapt, maar ik heb nog steeds weinig energie, ik hoop dat dat snel terugkomt!


Want... de komende week staat in het teken van feest! De meiden zijn donderdag jarig, er komt visite in het weekend, we hebben rapport gesprekken, er is een studiemiddag en de voorjaarsvakantie begint... een drukke week dus, maar dat komt vast goed! Fijne week allemaal!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: