Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; Verschillende kleuren haren,

terug naar ons oude huis , nieuwe lenzen en poetsen maar!

Een nieuw weekoverzicht! Ook deze week heb ik heel veel foto's gemaakt om te laten zien aan jullie. De laatste weken is ons leven best verandert... een ander huis waar we nu lekker gewend zijn, maar ondertussen vervelend nieuws van verschillende kanten, waarbij we weleens denken; wat komt er nu weer? Maar juist het genieten van die kleine en normale dingen helpen mee! Daarnaast zitten we natuurlijk middenin het traject voor de aankoop van een nieuw huis, spannend allemaal! De dagen vliegen in ieder geval voorbij en er is weer genoeg te laten zien, kijk je mee?!

Maandag was ik bij familie aan het werk. 's middags liep ik een rondje door de buurt en kwam ik langs het eerste huis van ons samen. Dustin en ik woonden hier ruim 2 jaar voordat wij ons vorige huis kochten. Zo leuk om weer eens te zien! Een tijdje terug liepen we er ook langs en toen stond het leeg, inmiddels is het weer bewoond.

Maandag na school brachten we Thijs naar honkbal training, want de buitentraining is weer begonnen, dus hij traint nu op andere dagen. Daarna snel naar huis om een salade in elkaar te draaien.. met oa kip, avocado en mais. Daarna haalden we hem op en kwam Dustin ondertussen ook thuis van zijn werk en konden we snel aan tafel...

Dinsdag waren we druk bezig met het zoeken naar een USB stick, want Thijs had woensdag zijn spreekbeurt en dat moest natuurlijk op het laatst geregeld worden, haha! Dustin vond er gelukkig nog 1 op zijn werk, want we hadden tot dan toe geen succes, alles zit in dozen! Maar zo konden we alles hierop zetten en kon woensdag alles mee...

Maandag had ik van familie eieren meegekregen en de kinderen wilden daarom; pannenkoeken! Ik begon dus lekker te bakken. Dustin was laat uit zijn werk, dus hij kon zo vanuit de trein aan tafel aanschuiven. Toen we nog net zaten te eten stond mijn zwager voor de deur, hij kwam gezellig even buurten. We konden lekker bijkletsen en voor we het wisten was het al heel erg laat... we lagen veel te laat in bed, oeps!

Woensdag brachten we de kinderen naar school en was het daarna tijd voor koffie! Na een kort nachtje was dat wel nodig, haha! We deden verder rustig aan... even wat boodschapjes en toen konden de kinderen alweer opgehaald worden!

'S middags haalden we met de meiden wat leuke cadeautjes, die hadden ze nodig voor een feestje van zaterdag, dus dat was meteen lekker in huis, fijn!

Dustin ging ook meteen met de kinderen aan de slag met de auto... die had wel een poetsbeurt nodig. Ze maakten hem helemaal schoon en toen Thijs weer naar training was, gingen ze nog even door de wasstraat.

Ik had zelfs nog even tijd om mijn boek verder te lezen... daarna snel aan het eten zodat dat ook weer klaar stond toen ze allemaal weer thuis waren! De zon was in ieder geval heerlijk :)

Donderdag wilden de meiden met blauwe haren naar school. Ze hadden haarkrijt gehad op het feestje vorige week en het was een groot succes, dat willen ze dus vaker gebruiken ;)

En de zon was er in ieder geval niet meer... donderdag dronk ik koffie binnen met de lampen aan... pfff! Wanneer begint de lente nou echt eens?

Vrijdagochtend moesten de haren oranje gemaakt worden, want de kinderen hadden koningsspelen op school! Ik had een spray gekocht, maar inmiddels is het zondag en zien we nog een oranje gloed, haha! Zelfs de shampoo helpt niet echt heel goed, nou, het gaat wel weer een keer weg...

De kinderen hadden voor deze dag een continu rooster... dus wij hadden even tijd om naar het winkelcentrum te lopen. Ik haalde meteen mijn nieuwe lenzen op en Dustin en ik liepen uiteindelijk ruim 10 km. Lekker!

Toen de kinderen thuis waren, liepen we nog een keer naar het winkelcentrum. Want we hebben laatst nieuwe brillen voor de meiden besteld en die waren ook binnen. We kwamen onderweg heel wat lieveheersbeestjes tegen!

Zaterdag was het weer tijd voor een honkbalwedstrijd. Hoewel het team vorige week net verloor met 1 punt verschil, wonnen ze deze keer met 19-9! Super goed gedaan, wij hebben ze natuurlijk goed aangemoedigd.

's middags hadden de meiden het feestje. We wandelden een stuk met Thijs en gingen even langs bij het tuincentrum. We hadden net geluncht, maar de pre-puber had natuurlijk meteen weer honger toen hij kaasbroodjes zag liggen, haha!


Op zondag ging Dustin weer aan het werk en hielden wij een rustige dag. Wat boodschappen, wat werken en naar buiten toen het nog droog was. De kinderen hebben lekker vakantie... dus we hebben de komende week nog wel wat leuke plannen; er staat in de agenda ook nog een bezichtiging, een afspraak met de bank en de tandarts... dat moet allemaal ook gebeuren! Fijne week allemaal!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: