Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; Veel visite, brownies en voorbereiden op de herfst

De week begon met heerlijk zonnig weer, maar gisteren (zondag) leek het al echt op herfst. Dat is natuurlijk niet zo raar nu half September, maar het is wel even wennen ;) Afgelopen week hadden we veel visite, ging ik met Dustin lekker koffie drinken (met brownies!) en maakten we ons huis alweer verder herfstklaar... kijk je mee?!

Maandag gingen de kinderen natuurlijk naar school en daarna had Thijs honkbal training. De ene keer blijven we kijken, de andere keer niet. Deze keer bleven we wel bij de club en hoewel de meiden eerst lekker aan het voetballen waren, werd daarna de tablet tevoorschijn gehaald, ze besloten om een film te gaan kijken, lekker op een kleedje in het gras, haha! De training was zo voorbij!

We hebben in ons nieuwe huis express geen housewarming gehouden... we vinden het leuker als vrienden en familie allemaal langskomen, dan spreek je elkaar ook nog eens, haha! Dinsdag kwam er gezellig visite.... en kijk eens.. we verder verrast met een leuk pakketje met lekkers en douchegel, heerlijk!

Dinsdagmiddag ging ik aan de slag met een nieuw recept. Dit recept is toevallig al online gekomen... deze havermout koekjes met chocolade moet je echt een keer proberen ;)

Woensdagochtend gingen Dustin en ik samen op pad. Zo na de zomervakantie hebben we op Dustin zijn vrije dagen wat meer tijd voor elkaar. Deze keer gingen we lekker koffie drinken samen, gezellig!

We konden het niet laten om allebei een lekkere brownie te bestellen! Na de vakantie gaan we altijd een paar weken extra "opletten". Even wat minder snoepen en lekker bewegen, maar dat vergaten we nu maar even, haha!

Woensdagmiddag ging ik met Thijs even naar het winkelcentrum. Hij moest nog gymschoenen hebben en die waren vorige week overal uitverkocht (zoals altijd na de zomervakantie) Gelukkig waren ze nu weer aangevuld en ook kochten we meteen nieuwe gewone schoenen voor hem... dan kan hij weer even vooruit.

Vrijdag kwam er weer visite, deze keer een moeder van een vriendje van Thijs. En hoewel we al jaren de deur plat lopen bij elkaar door alle speelafspraken, hadden we nog niet eerder samen afgesproken. Nu konden we na de vakantie even bijkletsen, gezellig! En we kregen een prachtige bos rozen, super lief.

Dustin ging ondertussen even langs bij de bouwmarkt, daar zijn we vaste klant inmiddels... dat heb je met een nieuw huis. Hij moest ook even iets bij de Action halen en nam mijn favoriete hazelnoot mix mee, die zijn zo lekker! We reden

's avonds nog 4 keer naar karate op de fiets, dus iets meer snoepen en daarna meer bewegen, ik reken het goed.. ;)

Zaterdag ging Dustin weer werken en had Thijs een honkbalwedstrijd in Amsterdam, dus ik ging met de kinderen die kant op. Het was heerlijk zonnig, dus dat was fijn! Ik had naast boterhammen ook wat andere versnaperingen mee, zoals mandarijnen en kruidnootjes... niet echt passend bij de zomerse vibe, maar wel favoriet bij alle broertjes en zusjes die er rond renden. Deze plastic meeneem bak kocht ik trouwens laatst bij de Wibra, er zit een deksel bij en hij is dus ideaal om verschillende dingen mee te nemen...

Zaterdagavond verplaatsten we nog even deze stoel.. die kreeg ik voor moederdag en stond in de tuin. Ik wilde hem in de herfst en winter graag binnen zetten. Het is een leuk hoekje geworden om straks op herfstachtige en winterse dagen een boek te lezen met een kop thee...

Zondagochtend waren we allemaal op tijd op. Thijs ging met een aantal vriendjes van honkbal naar de wedstrijd van het Nederlands team in Rotterdam, dus hij moest om 08.30u al bij de club zijn. Hij had er enorm veel zin in en door de dag heen kregen we hele leuke foto's doorgestuurd van de jongens... super leuk! Ik startte de dag met een potje schaken tegen Sofie...

En aangezien het hier zondag lekker regende, kregen we het echte herfst gevoel. Dus ook de lamp werd wat opgeleukt met herfstige accessoires...


De komende week zijn we weer druk met school en werk, heb ik weer een koffie "date", hebben we gesprekken op school (tijd aan het begin van het schooljaar) en zit het weekend alweer vol met honkbal. Fijne week allemaal!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: