Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; Veel tijd samen en lekker eten!

Ik neem jullie weer mee in een nieuw weekoverzicht! Dustin was lekker een paar dagen vrij en daardoor hadden we lekker veel tijd samen. We gingen aan de slag in ons huis, gingen met de kinderen naar de bieb en ik maakte opvallend veel foto's van lekker eten! ;) Kijk je mee?

Maandag waren we allemaal nog gewoon aan het werk... de kinderen naar school en ik werkte lekker vooruit zodat ik ook wat meer vrij kon zijn de dagen hierna. 's avonds zaten we lekker op de bank, samen met Bobby, die er ook heerlijk bij lag.

Dinsdag gingen we vroeg aan de slag... er stonden op zolder nog een aantal verhuisdozen, netjes weggewerkt. Maar, die moesten we echt een keertje uitzoeken. Het waren verhuisdozen die we voor de eerste verhuizing hebben ingepakt, nu ongeveer een jaar geleden. En daardoor konden er alsnog veel spullen weg. We vonden ook nog foto's en die werden netjes opgeruimd. Alle dozen konden we uitzoeken, dus dat was fijn. Naast dat er veel weg ging, staat er inmiddels ook weer een doos klaar voor de kringloop. Het is nu allemaal heerlijk opgeruimd.

Dinsdagmiddag ging ik aan de slag met het recept voor witte chocolademelk. En dat is echt een aanrader hoor, heerlijk! Dustin hielp meteen even mee (ook met proeven, haha!) en zo kon het recept verderop in de week online. Ook de video wordt weer goed bekeken, leuk!

Aan het eind van de middag deden we nog even boodschappen. Ik ben gek op dit soort fruitsalades... ze zijn makkelijk te eten en er zit altijd lekker wat variatie in. Maar... ze zijn natuurlijk ook vrij duur. Af en toe neem ik ze mee als ze afgeprijsd zijn en ik had geluk! Samen met de kinderen aten we het bakje zo leeg. (Goed voor de verschillende soorten "planten", waar ik vorige week al over schreef.)

Woensdagochtend gingen we lekker op pad om samen een kop koffie te drinken (met iets lekkers). We maakten alvast plannen voor het komende jaar... want waar gaan we heen op vakantie? En wat zijn we verder van plan? Inmiddels zijn er ook al dingen geboekt, dus dat is top! Zin in!

Woensdagmiddag wandelden we even naar het winkelcentrum met de kinderen. Ze konden wat nieuwe boeken uitzoeken bij de bieb en we keken even voor een kastje voor bij de televisie in de woonkamer. Dat kastje was niet meer in de winkel op voorraad, dus hebben we online besteld. Deze week kunnen we het dan ophalen....

Woensdagavond waren we even bezig met de was (opvouwen / opruimen) en was Bobby lekker om ons heen aan het drentelen.. zo gezellig! Ik maakte meteen een foto, waar hij gezellig voor ging zitten!

Donderdag was voor mij een gewone werkdag... ik was bezig met een opdracht voor een klant en Dustin was ondertussen in de tuin aan het klussen. 's middags deed hij nog even boodschappen en kookte alvast.. handig, want Sofie moest weer naar dansen en Thijs naar honkbal. Voor we het wisten was het alweer vrijdag. We waren eigenlijk van plan om een dagje weg te gaan samen, maar het was enorm aan het regenen, dus dat stellen we even uit. We gaan altijd een dagje weg als de kinderen bijna jarig zijn, dan kopen we meteen cadeautjes en maken we er een gezellige dag van... dat komt dus in de komende weken wel een keer! We besloten wel om 's middags gezellig samen te lunchen. We reden naar van der Valk en begonnen met een lekker drankje.

De lunch kwam ook snel, echt heerlijk! Ik zat wel de rest van de dag bomvol, haha! We aten 's avonds wraps en toen heb ik maar een halve opgegeten... Toen we aan het lunchen waren brak de zon toch nog door, dus we konden daarna nog een lekkere wandeling maken en toen was het alweer tijd om de kinderen van school op te halen.

'S avonds was ik gezellig samen met de meiden thuis. We deden spelletjes, lekker met een kop thee... eerste ganzenbord (waarbij ik iedere keer verloor) en daarna Uno (waarbij ik alleen maar won) haha! (De spelletjes heb ik even gelinkt, dit zijn affiliate linkjes)

Zaterdag ging Dustin weer aan het werk.. de paar dagen vrij waren voorbij gevlogen! Ik bracht Thijs naar honkbal en ging daarna met de meiden even buurten bij opa en oma. Waar ze meteen met de Playmobil aan de slag gingen. Daarna haalde ik Thijs op en bleven we gezellig lunchen.... we gingen nog naar de speeltuin, vermaakten ons dus met de Playmobil en we waren pas eind van de middag weer thuis!

En ik vergeet het bijna... maar er was ook lekkers bij de koffie (en bij de limonade voor de kinderen) Bij opa en oma worden ze verwend en dat weten ze maar al te goed. Ze vragen daar toch iets vaker om nog iets lekkers, omdat ze weten dat het altijd wel mag, haha!

Zondagochtend ging Sara sporten. Ze doet soms een les bij de trampoline hal, maar deze keer ging ze gewoon springen. Daarom konden Thijs en Sofie ook mee, die hadden er ook wel zin in! Wij zaten lekker aan de koffie en vermaakten ons prima.


's middags boekten we een weekend weg en deden we nog wat boodschapjes. Het was heerlijk zonnig weer, dus de kinderen speelden buiten, Thijs liep met mij mee naar de supermarkt en we genoten van de zon. Het was echt een beetje lente- achtig. Fijn om alvast zo'n voorproefje te krijgen!


De komende week is Januari eindelijk voorbij... ben ik de enige die Januari altijd eindeloos vind duren?! Maar Februari staat nu echt voor de deur! We hebben een aantal (werk)afspraken en in het weekend een toernooi voor karate. De vrije dagen zijn weer voorbij en we vermaken ons vast prima... een hele fijne week allemaal!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: