Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; Studeren,

kerstsfeer in huis en een kerstpakket van de Action

Het is weer een nieuwe week en daarom tijd voor een nieuw weekoverzicht! De kinderen vierden Sinterklaas op school, ik kon flink wat werk doen en lekker studeren, Dustin werkte extra en we genoten van een lekker ontbijtje. Natuurlijk was het ook de ideale week om de kerstboom op te zetten, waar we vorige week nog over twijfelden, maar alsnog deden, haha! Er is dus weer genoeg te vertellen, kijk je mee?!

Maandag vierden de kinderen Sinterklaas op school. Ze waren eerder uit, maar kwamen tussen de middag niet thuis. Daardoor kon ik even flink doorwerken en nog even aan de studie. Ik doe momenteel een thuisstudie, maar met alle verhuisperikelen en het verkopen van ons huis met bijbehorende bezichtigingen moet ik nu echt tijd zoeken om iets te doen... zodra het kan, ga ik weer aan de slag en zo schiet het eigenlijk best op!


Na de middag, met nog meer cadeautjes konden we Sinterklaas weer uitzwaaien naar Spanje, altijd ook weer fijn als de spannende tijd voorbij is.. ;)

We moesten ook weer aan de slag met mooie haren. Deze keer wilde Sara 2 staartjes, om er daarna een andere staart van te maken... een kerstkrans noemt ze het, haha! En toen het gelukt was, wilde ze de rest van de week een kerstkrans in haar haar!

Woensdagmiddag zijn we aan de slag gegaan met de kerstboom. Onze boom wordt ieder jaar voller en kleurrijker. Ik mocht vroeger met mijn broer en zus altijd een kerstbal uitzoeken, dus mijn ouders hadden altijd een hele kleurrijke boom. Wij zetten de traditie voort met onze kinderen! En het is altijd zo leuk om ieder jaar die herinneringen weer te zien; Een kerstbal van onze vakantie, een kerstbal die de meiden bij het kinderdagverblijf maakten, een kerstbal die Thijs bij scouting heeft gemaakt, roze kerstballen die Dustin kocht toen ik bedrust had en zwanger was van de meiden...


Er komen altijd zoveel herinneringen voorbij en dat is zo ontzettend leuk! Hier was de boom bijna klaar, inmiddels staat hij weer helemaal klaar in de woonkamer.

Donderdag zou Dustin later beginnen met werken, omdat hij 's avonds door zou werken. Helaas moest hij toch op tijd beginnen omdat er veel zieken waren... het maakte niet uit, de tijd samen schoven we gewoon even door.


Ik was 's avonds met de kinderen en zij mochten kiezen wat we gingen eten... ik stond dus lekker pannenkoeken te bakken ;) Ze namen het ervan, want er ging ijs op, er was stroop, veel poedersuiker en choco pasta.. heerlijk!

Toen ik net de kinderen naar bed wilde brengen, stond de buurvrouw voor de deur met een kerstpakket. Het pakket was bij hen bezorgd die middag. We keken even snel en ik besloot het pakket de volgende dag helemaal uit te pakken. Eerst de kinderen naar bed...

Toen iedereen lekker sliep, zette ik een kop thee en plofte op de bank om de documentaire van Harry & Meghan te kijken. Uiteindelijk keek ik 10 minuten en was Dustin thuis... ik heb de eerste 3 afleveringen inmiddels wel gezien, interessant! Ik ben benieuwd naar het vervolg.

De volgende dag besloot ik om het kerstpakket uit te pakken! Het was een pakket vol met kerstspullen van de Action! Waar ze natuurlijk allemaal leuke kerstspullen hebben voor kleine prijsjes.... in de doos zat een beauty advent kalender, kerstlichtjes, kerstsokken, een chocolade kerstman, kerst knutselspullen, kerst servetten, een beauty pallet, en deze leuke kerst"ballen". Die konden meteen de kerstboom in!

En deze heerlijke geur kaarsen... echt; ga ze halen als je in de buurt bent, want ze ruiken zo ontzettend lekker! Wij hebben ze inmiddels al aan gehad, want we konden niet wachten tot de kerst... haha!

Na het uitpakken was het tijd voor ontbijt! Dus en ik gingen op stap en aten een heerlijk ontbijtje bij brownies en downies, altijd zo lekker!

Zaterdag ging Thijs logeren bij opa en oma.... het was goed koud, dus ik ging met de meiden nog even kort op stap, Even wandelen om daarna ergens op te warmen met warme chocolade melk! We zagen al echt ijs, ik ben benieuwd of we kunnen schaatsen binnenkort! Daarna nog even naar het tuincentrum en weer naar huis.


Zondag kwam Thijs weer thuis en hielden we verder een rustige dag. Ik werkte wat, we deden wat boodschappen en haalden een frisse neus! Er staat een koude week voor de deur, maar als de zon er lekker bij schijnt, is dat altijd genieten! De agenda staat vol met afspraken, de kinderen gaan kerststukjes knutselen, de kapper komt en nog veel meer... maak er een mooie week van allemaal!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: