Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; Op vakantie naar Zeeland!

Het is weer maandag! Tijd voor een nieuwe "onze week". De kinderen hadden hier vorige week herfstvakantie en wij zijn met familie weg geweest, naar Zeeland deze keer! Lekker naar het strand, uitwaaien, maar we zaten ook lekker op het terras, aten Zeeuws bolussen en nog veel meer! Kijk je mee?! 

Het was zo ver... herfstvakantie! De kinderen hadden er enorm naar uit gekeken. En in Zeeland ga je natuurlijk naar de zee. Toen wij aankwamen, gingen we na wat uitpakken meteen naar het strand. De zee vonden ze fantastisch! Hoge golven, natuurlijk iets te ver in de zee rennen en daarna een natte broek, maar heerlijk rondrennen, zandkastelen bouwen en meteen op en top een vakantiegevoel.

Ik kreeg van Dustin ook meteen een liefdesverklaring op het strand, leuk toch?! Na 13 jaar nog steeds hartjes in het zand, haha!

En samen op de foto. Met de harde wind zagen we er best verwaaid uit, maar dat hoort er natuurlijk een beetje bij. Dat is juist zo lekker van de herfst, eerst lekker uitwaaien en daarna terug naar de bungalow en de open haard aan...

Wij verbleven deze keer weer op een park van Landal. Deze keer Port Greve. Een park met een groter zwembad dan andere parken waar wij zijn geweest. Ik zal binnenkort een blog plaatsen met alle informatie over het park (niet gesponsord, zelf geboekt deze vakantie) De kinderen (en wij stiekem ook) vonden de glijbaan geweldig! Je kon zelf de lichtjes binnenin de glijbaan kiezen en omdat wij steeds gingen zwemmen op rustige momenten konden ze ook tientallen keren van de glijbaan af, een groot succes!

Kijk eens wat een prachtig uitzicht! <3 Maandagochtend werden we zo wakker, wauw! Helaas bleef het niet de hele week lekker weer, maar dat mocht de pret niet drukken. Maandag scheen het zonnetje in ieder geval nog lekker.

Het was een prachtige dag om de eendjes eens gedag te zeggen, die bij ons om de hoek in het water zaten. Er werd gevraagd om ze niet te voeren, maar volgens mij kregen ze meer dan genoeg. Toen wij even gingen kijken, kwamen ze meteen uit het water om te kijken of we iets bij ons hadden.

En natuurlijk moesten we een Zeeuwse bolus proeven. We reden er speciaal voor naar een bakker in Zierikzee. Ze waren erg lekker, ze gingen allemaal op. Toch jammer dat we die hier thuis nergens kunnen krijgen...

En vakantie betekent ook; heel veel spelletjesavonden! Helemaal omdat we ook met familie op vakantie gingen. Als de kinderen in bed lagen, dan speelden we rummikub, uno en nog veel meer. Helaas won ik niet altijd, haha!

Dinsdag gingen we weer naar het strand. Sara had geen zin om mee te gaan, dus ik bleef met haar "thuis". Sofie vermaakte zich prima met het zoeken van heel veel schelpen!

Sara en ik vermaakten ons prima, we deden een wandelingetje over het park, gingen nog even kijken bij het huisje van Bollo, nog even naar de binnenspeeltuin en daarna weer terug.

Daarna pakte ik een boek erbij en kon lekker een uurtje in de zon lezen, heerlijk! Zelfs in Oktober... We sloten de dag daarna zelfs af op het terras!

Woensdag was het helaas niet zo'n zonnige dag. Het regende gelukkig niet de hele dag, maar er vielen wel steeds buien. Tussen de buien door konden we ons prima vermaken en we besloten om een bezoekje te brengen aan het plaatselijke tuincentrum, waar ook al een kleine kerstshow te zien was... altijd leuk om even rond te lopen!

De binnenspeeltuin kwam trouwens ook prima uit op zo'n dag... ik vond het bij dit park enorm uitgebreid. Met allemaal hoekjes om te tekenen, knutselen, met kapla te spelen, een knikkerbaan te maken, met water en zand te spelen en een binnenspeeltuin met ballenbak. Daarnaast waren er airhockey tafels, die ook enorm populair waren bij de kinderen (en wij deden natuurlijk gezellig mee!)

En aan alle leuke dingen komt een eind! We zijn weer thuis en hoewel we twee hele lieve oppassers in ons huis hadden, vinden de katten het altijd geweldig als we weer thuis zijn. Ze komen dan alleen maar de hele tijd knuffelen ;)


Deze week gaan de kinderen alweer naar school (jammer dat de herfstvakantie maar een week duurt, haha!) en heb ik het meteen weer druk qua werk. Op vakantie stroomden de aanvragen binnen, dus lekker aan de slag. Komend weekend vieren we nog Halloween (oa bij scouting) en gaan we op verjaardagsbezoek, dus de week is weer lekker vol. Fijne week allemaal!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: