Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; Nachtje weg, meidenavond en appels plukken!

Onze week was weer lekker druk! Met gewone schooldagen, maar de auto ging ook weer naar de garage en ik had met de meiden een gezellige meidenavond, Dustin ging met Thijs een nachtje weg en we gingen naar de boerderij om appels en peren te plukken! Kijk je mee?! 

Maandagmiddag... tijd om een spelletje te doen na schooltijd. Ik merk dat de kinderen soms wel echt vermoeid zijn. Ze spreken ook veel af met vriendjes en vriendinnetjes en dan 5 schooldagen, zwemles etc. is soms best veel. Heerlijk om dan even een middagje niets te hebben en alleen gezellig spelletjes te doen!

We vliegen meteen naar donderdagochtend. De dagen daarvoor waren nogal chaotisch. Wij kregen een melding in de auto, ik heb eerder weleens verteld hoe blij wij waren met onze occasion, maar daar kom ik inmiddels wel van terug. Voor deze auto hadden we ook een occasion en die was prima onderhouden, we hadden er weinig kosten aan. Met onze huidige auto rijden we weinig, maar er is iedere keer wat... pfff! Woensdag ging hij dus weer naar de garage en volgende week maken ze het af. Balen steeds!


Woensdagmiddag bakten we appel- kaneel muffins. De kaneelroom was nog over en die deed ik donderdagochtend lekker in de koffie, ook heerlijk!

Vrijdagochtend had Dustin de kinderen naar school gebracht en kwam daarna thuis met een lekker ontbijtje! Deze keer een kaneel croissant, zo lekker! Ik kreeg ook weer koffie met slagroom... het was dus een gezond weekje ;) Dat moet af en toe natuurlijk gewoon kunnen...

Vrijdagmiddag ging ik met de meiden aan de slag om "candy sticks" te maken. Dit hadden ze op een video op Youtube gezien. Hiervoor moest je sate prikkers hebben en daar rijg je allemaal zure matten aan... het was een leuke middag en natuurlijk werd er lekker door ze gesnoept, haha! In het weekend ging alles wat over was mee naar opa en oma, want ze vonden dat zij ze ook echt moesten leren maken ;)

Dustin ging ondertussen met Thijs naar een hotel. Wij hadden laatst bedacht om dit af en toe met 1 van de kinderen te doen, even 1 op 1 tijd... ze vertrokken na school en checkten in. Ze kregen een kamer hoog in het hotel, waardoor ze een prachtig uitzicht hadden!

Wij hielden thuis een gezellig meidenavondje! Compleet met maskertjes, dat vonden de meiden helemaal geweldig! En ik heb zo gelachen, want we zagen er zo grappig uit. Ze mochten ook nog eens lang opblijven, dus de avond was helemaal geslaagd!

Ondertussen kreeg ik heel veel foto's vanuit het hotel. Na het avondeten waren ze het zwembad in geplonst en het is natuurlijk geweldig om dan lekker onder de waterval te zwemmen ;) Ook zaterdagochtend ontving ik heel vroeg al foto's van het hotelontbijt, want ze wilden nog heel graag nog een keer zwemmen, ook helemaal geslaagd dus!

Zaterdagmiddag waren we weer compleet! We besloten om nog even naar een boerderij in de buurt te rijden, daar kon je zelf appels en peren plukken en het leek ons erg leuk om dat met de kinderen te doen! Het was vrij druk, want het lekkere nazomerweer zorgde ervoor dat iedereen wel appels wilde plukken, maar het was goed geregeld en genoeg te plukken voor iedereen!

We vonden uiteindelijk ook nog mega grote peren, die mochten ook mee. Met 7,5 kg. fruit gingen we weer naar huis!

En dan moet er natuurlijk gebakken worden. Dustin dook meteen de keuken in bij thuiskomst en maakte een heerlijke appel kruimeltaart! Hij kwam net uit de oven toen we klaar met eten waren...


Zondag hadden we een rustige dag. Dustin moest werken en ik ging met de kinderen nog even naar opa en oma. Even wat taart brengen en de candy sticks maken ;) Het was een hele leuke week!


De komende week is wat dat betreft wat rustiger. De auto naar de garage en verder in de agenda vrij leeg. We gaan het meemaken, fijne week!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: