Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; nachtje weg, heerlijk eten en oorbellen schieten!

De derde vakantieweek hebben we weer heel veel leuke dingen gedaan! Dustin was vrij geweest sinds het begin van de zomervakantie en moest afgelopen weekend weer beginnen met werken, maar daarvoor waren er nog genoeg leuke dingen... Ik ging een nachtje weg, we aten weer heel veel lekkers en de meiden kregen hun oorbellen... daar waren ze al een tijd op aan het wachten! ;) Kijk je mee?!

Maandag ging ik op pad, samen met mijn vader. Vorig jaar is hij 70 geworden en kreeg hij een uitje van ons cadeau. Doordat alles in de winter dicht ging, was het even vooruitgeschoven. Inmiddels is hij bijna alweer jarig, dus het was tijd om lekker weg te gaan. We besloten een bed & breakfast te boeken, vlakbij Duiven. Een kamer met badkamer en keukentje, heerlijk rustig... eerst reden we naar Nijmegen, maar helaas regende het daar nog, daarom kwamen we vroeg in de b&b aan en konden we 's middags nog de omgeving ontdekken...

We besloten ook nog even naar het water te rijden, de Rijn konden we hier mooi zien. Indrukwekkend hoeveel schepen er varen, mooi om te zien!

'S avonds wilden we natuurlijk ook ergens lekker eten. We hadden er niet helemaal over nagedacht dat er op maandag natuurlijk heel veel restaurants gesloten zijn.. handig, haha! Na een tijdje rondrijden en googlen, besloten we om naar Van der Valk te gaan.. altijd open en prima eten. Het was zo een gezellige avond!

En als het even kan, kies ik altijd voor een dessert na het hoofdgerecht... het voorgerecht sla ik meestal over, ik heb liever een dessert ;) Dit was helemaal perfect... allemaal lekkere hapjes; een brownie, bonbon, cheesecake, boterkoek en een macaron, daar maak je mij blij mee hoor!

En thuis werd er ook lekker gekookt. Ik kreeg deze foto doorgestuurd, Sara was druk aan het helpen :)


Wat eten jullie allemaal deze week? Vindt je het leuk om je weekmenu een keer te delen? Vul dan het formulier in!

Na een nachtje slapen, werden we wakker met het zonnetje! We konden ontbijten in de tuin van de B&B, die wel een hectare groot was, echt mega groot! We zagen een egeltje lopen en konden genieten van een lekker ontbijtje. Daarna reden we door naar Duiven en na een wandelingetje was het alweer tijd om naar huis te gaan.

Toen wij richting huis reden, kreeg ik deze foto doorgestuurd. Dustin en Thijs gingen lekker voetballen... De meiden waren ondertussen een dagje weg met andere opa en oma. 'S avonds waren we allemaal weer thuis en dat is natuurlijk ook altijd fijn!

Woensdag en donderdag vlogen voorbij, zonder foto's! Donderdag zijn we nog heerlijk gaan zwemmen en hebben we genoten van het strand. Vrijdagochtend was het zo ver... de meiden wilden al heel lang gaatjes in hun oren! We hadden afgesproken dat ze die mochten als ze hun A-diploma hadden gehaald. Die haalden ze vlak voor de vakantie en ivm zwemmen is het dan niet heel handig om ze te schieten. Ze moesten dus even geduld hebben, maar nu was het zo ver!


Ze vonden het beiden best een beetje spannend... en ja, het deed ook best wel pijn... daar had ik ze voor gewaarschuwd, maar het viel toch een beetje tegen geloof ik. ;) Maar toen het eenmaal voorbij was, waren ze mega trots natuurlijk! Nu kunnen ze even niet zwemmen, maar dat waren we nu toch niet van plan. En we verzorgen ze goed... het is zo grappig dat het meteen een ander gezicht is met oorbellen in, het staat ze erg goed.

Vrijdag wilden we eigenlijk met de meiden uit eten gaan, want Thijs ging het weekend logeren! Maar we wisten niet zo goed waar we heen zouden gaan... een luxe probleem. Totdat we bedachten om friet te halen. Meestal bakken we zelf, maar er is hier een restaurant dat ambachtelijke friet maakt en dat is zo ontzettend lekker! Je bent zo € 30,- tot € 40,- kwijt aan het afhalen, maar het is altijd super, daarom doen we dat soms en deze avond was daar de perfecte avond voor.

Zaterdag moest Dustin weer aan het werk. We werden wakker van de wekker en dat vonden we eigenlijk best vroeg, haha! Maar goed... hop op de fiets en weer aan de slag. De kat vond meteen een lekker plekje in de zon, een goed begin van het weekend!

Ik ging met de meiden naar de markt. Lekker fruit halen, nootjes en allebei een stroopwafel, want daar is het vakantie voor!


En nu is het zondag. We hebben lekker ontbeten, Thijs komt straks weer thuis na zijn logeerpartij en we gaan met familie lekker borrelen... de komende week moet Dustin ook flink wat dagen werken. Ik ga met de kinderen wat leuke uitstapjes doen, er staat een logeerpartij in de agenda en een etentje. We vervelen ons vast niet! Fijne week allemaal!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: