Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; Naar de notaris, storm en helpen met verhuizen

Het is weer maandag en vandaag tijd voor een nieuw weekoverzicht! Ik probeer veel foto's te maken, maar door de drukte heen vergeet ik het sneller. Toch hebben we weer genoeg om te laten zien... we gingen deze week namelijk naar de notaris, er was natuurlijk een flink storm en we hielpen mijn ouders met verhuizen. Kijk je mee?!

De maandag was gevuld met school en honkbal training. Dinsdag hadden we even niets na school en dat was fijn, want we moesten heel wat cadeautjes hebben voor weer wat kinderfeestjes... gelukkig konden we alles vinden en lag alles weer klaar voor de hele week.

En we kochten meteen deze stoere pleisters... de meiden moeten met karate hun oorbellen afplakken voor de veiligheid. En deze vonden ze wel erg mooi!

Woensdag was er natuurlijk storm voorspelt. Ik had zelf een extra controle bij de tandarts en het leek mee te vallen, dus het ging wel door. Maar terwijl we daar waren, werd alles verandert in code rood... dat zagen we toen we terug reden... alles lag vol met takken, bizar! We besloten om door te rijden naar de school van de kinderen, want we wonen nu vrij ver weg natuurlijk... dus voor de zekerheid reden we meteen naar daar in de buurt.


Tegen de tijd dat we ze konden ophalen was het gelukkig al een stuk minder en konden we gewoon terug naar huis. Thijs ging daarna meteen door naar een feestje...

En wij gingen naar de notaris! Dat was best nog even spannend, want tot een uur voordat we weg moesten was de snelweg nog een stuk afgesloten. Maar alles kwam goed en we konden tekenen voor ons nieuwe huis! Super bijzonder en zoals je ziet zijn we super blij!

We gingen na de afspraak meteen door om Thijs op te halen en daarna gingen we lekker samen eten. We haalden friet en sloten af met gebak, heerlijk! Echt een feest.

Donderdag ging Dustin met de trein en fiets naar zijn werk en zag hij onderweg ook nog genoeg bomen liggen... een extra uitdaging met de fiets zullen we maar zeggen, haha!

En ik fietste donderdag even naar de markt... lekker aardbeien voor tussen de middag. De kinderen vonden het ook een goed idee ;)

Vrijdag was het tijd voor de verhuisdag van mijn ouders... spannend! Met een aantal top verhuizers was het allemaal snel en netjes voor elkaar. Dustin en ik waren vooral bezig met het internet, de tv aansluiten, de catering (broodjes etc.) en hoewel we de bouwmarkt 3 keer hebben gezien die dag, ging het allemaal prima en was alles voor elkaar!

Vrijdagmiddag haalden we de kinderen weer op en hadden ze hun rapport mee. Ze hebben weer super hard gewerkt, dus kregen allemaal een cadeautje... een mooi zomerboek. En nu op naar groep 5 en groep 8 (!!!)

Zaterdagochtend waren we allemaal alweer vroeg wakker... Thijs en ik zaten om 07.15u aan het ontbijt, ik ontbijt altijd veel later, maar we moesten om 8u de deur uit voor de laatste honkbalwedstrijd voor de zomervakantie. Het zou een erg warme dag worden, dus we waren blij dat de wedstrijd lekker vroeg was. Ze wonnen deze wedstrijd trouwens weer... dus ze staan nu op nummer 1 in de competitie dus dat is een fijne positie om de zomervakantie mee in te gaan...

Terwijl Thijs en ik richting Amsterdam reden, ging Dustin met de trein naar zijn werk. De meiden gingen een stukje met hem mee en stapten een station eerder uit, waar mijn ouders de meiden weer opvingen. Ze moesten namelijk om 10u bij een feestje zijn... fijn dat zij dat even konden doen, want zo was de puzzel weer gelukt ;)

Wat was het zaterdag warm! We besloten om Dustin op te halen van zijn werk (ik had het eten ingepakt meegenomen) en we gingen lekker buiten in de bos eten.... het begon langzaam wat af te koelen en dat was heerlijk!

We sloten de dag af met een ijsje! Zoals je ziet moesten we snel eten, want ze smolten weg... haha! Maar het was wel lekker...


En nu is het zondag. We hebben lekker uitgeslapen en gaan straks naar het nieuwe huis waar de komende tijd nog veel moet gebeuren. De komende week hebben we rapportgesprekken, hebben de kinderen een studiemiddag en ik zou het bijna vergeten, maar ik ben jarig in het weekend! We maken er vast weer een feestje van... fijne week allemaal!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: