Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; knikkeren, kringloop, nieuwe loungeset en Pasen!

Goedemorgen! Op deze dinsdag die voelt als een maandag, haha! Ook het weekoverzicht schoof in verband met de Paasdagen een dagje op. We begonnen de week met knikkeren, ik bracht een bezoekje aan de kringloop, onze nieuwe loungeset werd precies op tijd geleverd voordat de zonnige dagen begonnen en natuurlijk neem ik je mee in onze Paasdagen... kijk je mee naar dit bomvolle weekoverzicht?!

We beginnen de week op dinsdag. 'S ochtends is Thijs thuis en lopen we samen even naar de AH. Er is weer genoeg brood van gisteren, dus we nemen heel wat mee. Helaas hadden ze geen kruidenkaas, die ik ook zocht. Later fiets ik even naar de Vomar en haal het daar... en nog eens 2 broden van gisteren, want die hadden ze daar ook, haha! De vriezer is weer even vol.

Woensdag beginnen Dustin en ik samen de dag met een lekker ontbijtje. Koffie en een lekker croissantje / kaneelbroodje. Een echt Italiaans ontbijt wat mij betreft!

Woensdag gaan de kinderen 's middags samen met Dustin naar het winkelcentrum. Ze moeten cadeautjes kopen voor een kinderfeestje en Sara heeft een nieuwe zomerjas nodig. Bij de Zeeman kijken ze naar leggings en wordt er gevraagd of ze mee willen doen met een wedstrijdje knikkeren... zoveel mogelijk knikkers in het goal voordat de tijd voorbij is. Sara en Thijs scoren goed en Dustin laat zijn telefoonnummer achter, want ze kunnen een prijs winnen.


Aan het eind van de dag worden we gebeld. Ze zijn geëindigd op de eerste en tweede plek, daarmee winnen ze beiden 2 vrijkaartjes voor Ouwehands dierenpark voor het NK kikkeren, zo leuk! Daar gaan we in de zomer naartoe.. hoe een middagje shoppen extra leuk eindigt!

Ze namen uiteindelijk ook nog leggings en een nieuwe zomerjas mee naar huis... deze jas kochten ze bij de Kik, ik vind hem zelf ontzettend leuk!

Ik ging zelf woensdagmiddag niet mee, want ik ging naar de kringloop... daar haal ik nog een stapel Duckies, verder niet. Maar het was wel erg gezellig!

Ik vertelde al eerder dat wij op zoek waren naar een lounge set... na heel wat proefzitten en bezoekjes aan het tuincentrum, bestelden wij deze set. Vrijdag werd de set geleverd, eigenlijk net op tijd voor de mooie zonnige dagen! En we hebben er al ontzettend veel plezier van gehad dit weekend, heerlijk!

Zaterdag ben ik samen met Thijs. De meiden hebben een feestje en als wij ze hebben weggebracht, doen we boodschappen voor de Paasdagen. Daarna even lekker watermeloen (met een Donald Duck, haha!)

Omdat we toch samen zijn, mag Thijs beslissen wat we gaan doen. Hij wilt even langs de bieb en daarna een donut uitzoeken bij Dunkin Donuts. Helemaal prima... we nemen dit kuikentje mee naar huis. Verder zijn we niet lang bij de winkels, want het is natuurlijk ontzettend druk! Dus lekker naar huis, naar buiten en de dag vloog boorbij!

Aan het eind van de dag maken Thijs en ik nog even samen deze paasfudge... ik deel het recept toch nog even, want je kunt er ook gemakkelijk andere chocolaatjes bovenop doen ;)

En dan beginnen de Paasdagen! De eerste Paasdag hebben we een brunch en genieten we daarna van het heerlijke zonnige weer.

Tussendoor is er taart voor de kinderen, voor de volwassenen (met advocaat erin) en gaat de paasfudge bijna helemaal op...

'S avonds maken we lekker asperges, want dat hoort toch echt bij de Lente! Wij eten ze met ei, ham en een botersausje met kruiden, ieder jaar vinden we ze weer erg lekker!

Als de kinderen in bed liggen en we alles weer gaan opruimen, kom ik de kat nog tegen in de boodschappentas, haha!

Tweede paasdag zijn we allemaal vroeg wakker en dat is maar goed ook... zo kunnen we nog gezellig ontbijten samen voordat Dustin naar zijn werk gaat. We pakken enorme chocolade eieren uit (van familie uit Italië) en spelen daarna met het speelgoed dat erin zat. Ik loop met de kinderen nog even naar de supermarkt, de speeltuin en 's avonds gaat het gourmetstel aan...


Zo ging de week weer vlug voorbij! Ik zag dat het zonnige weer nog wel even blijft, dus daar gaan we de komende week ook van genieten. Verder komt de kapper weer, heeft Thijs een feestje, heb ik nog een aantal afspraken en gaan we eind van de week alweer aan de Meivakantie beginnen! Maak er een mooie week van!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: