Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; kerstdiner, bakken, studiedag en schaatsen

Het is maandag en weer tijd voor een nieuw weekoverzicht! Wij wensen iedereen bijdeze hele fijne kerstdagen, maak er mooie dagen van met of zonder familie en vrienden. Wij hebben vandaag "gewoon" een weekoverzicht voor je; de meiden gingen kerst cupcakes bakken, ze hadden kerstdiner (en daarvoor werd natuurlijk ook al druk gebakken) en de kinderen hadden studiedag, waarop we lekker gingen schaatsen... kijk je mee?

Maandag hadden de meiden alvast een kerstfeestje. Ze gingen bij een vriendje lekker een kerstfilm kijken en. kerst cupcakes bakken, die gingen natuurlijk ook mee naar huis! Erg leuk geworden...

Dinsdag ging ik ook weer aan het werk....en tegenwoordig loopt Bobby natuurlijk om mij heen te drentelen. Maar als hij even zijn rust vindt, dan wordt er lekker geslapen. Of ik er nou "last" van heb of niet ;)

Woensdag deden Dustin en ik samen een ontbijtje thuis. Dat deden we eerder veel vaker, maar nu al een hele tijd niet meer. Wel buiten de deur, maar in ons nieuwe huis hadden we dat nog niet thuis gedaan... deze woensdag wel en dat was weer gezellig.

De meiden kwamen woensdag thuis met een kerststukje, die hadden ze op school in elkaar geknutseld... ze moesten natuurlijk meteen even aan om te kijken hoe mooi ze waren geworden.

De rest van de middag werd er gretig gebakken voor het aankomende kerstdiner... De 1 nam een Nutella kerstboom mee, daar maakten we ook meteen een video van die inmiddels online staat. De ander koos voor een pesto en kaas kerstboom en de derde wilde mini cupcakes, die met eetbaar glitter goud werden gemaakt. En zo waren ze helemaal klaar voor het kerstdiner op school.

En daarna was het tijd om mooie kleding aan te doen, nagels te lakken en de haren in te vlechten met lichtjes... Thijs trok een mooi overhemd en aan toen konden ze helemaal opgedirkt naar school.

En terwijl de kinderen genoten van het kerstdiner op school, hadden wij een uurtje te overbruggen. Eerder hielpen we vaak in de klas, maar sinds vorig jaar is dat niet meer nodig. Vorig jaar gingen we dus lekker naar de snackbar en dat besloten we om dit jaar weer te doen... een goede tijdsbesteding in dat uurtje wachten.

De kinderen hadden een leuke avond gehad. En donderdag mochten ze iets later naar school. We hadden meteen bezoek bij de auto... gezellig!

Vrijdag hadden de kinderen een studiedag en daardoor al vakantie! We besloten lekker te schaatsen op de schaatsbaan vlakbij ons huis. En we dachten slim te zijn om meteen vroeg te gaan... het was ontzettend leuk! Helaas hadden we daarna een beetje pech. Na een half uur kwam er een hele school schaatsen van het MBO en werden alle kleine kinderen zo ongeveer ondersteboven geschaatst... dus na een half uur besloten we om weer te gaan, net als alle andere mensen met kleine kinderen, wel zonde. Maar goed, het was leuk voor een half uur, haha!

Omdat het na het schaatsen toch nog vroeg was, besloten we om lekker koffie te gaan drinken. Opa en oma schoven ook gezellig aan en met lekkere koffie en een gebakje was het ook weer een heel feest!

Zaterdag ging Dustin aan het werk en hielden wij een rustige vakantiedag. Ik moest nog wat werken, de kinderen liepen lekker in pyjama en we genoten van de chocolaatjes die we van opa en oma hadden gekregen. Aan het eind van de middag liepen we nog even het bos in. Uiteindelijk liepen we bijna 5 km. Dus die frisse neus was ook weer gehaald ;)

Zondag was het kerstavond en kreeg Bobby alvast een kerstcadeautje. De kinderen konden niet meer wachten ;) Ze hadden vrijdag bij het tuincentrum dit leuke cadeau uitgezocht en er wordt inmiddels heel veel mee gespeeld!


En vandaag is het eerste kerstdag. We gaan dit gezellig met familie vieren en Dustin is de komende week lekker vrij, dus we hebben nog heel wat leuke plannen. Verder lekker eten, bijkletsen en nog veel meer. Hele fijne week allemaal!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: