Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; Kattenspam, lekker buiten en date night!

Van het zomerse gevoel vielen we afgelopen week zo weer de herfst in voor mijn gevoel! Met 16 graden, regen en grijs weer stond ik te bibberen bij het schoolplein, blegh! Maar we maakten we natuurlijk weer gewoon een hele leuke week van, vandaag neem ik je weer mee.... met lekker veel kattenspam, toch gewoon lekker naar buiten en date night! 

Maandagavond... we hadden net gegeten de kinderen waren nog even lekker aan het spelen. De kat komt de laatste tijd veel aandacht vragen en deze keer ook. De aandacht kreeg ze, maar ik vraag mij af of ze het heel erg leuk vond, haha! Haar hoofd ziet er niet echt blij uit... :')

Onze trouwdag was inmiddels bijna 2 weken geleden toen ik deze foto maakte. We kregen deze rozen voor onze trouwdag en ze staan nog steeds mooi! Direct van de kweker gekocht, echt zo prachtig!

Katten en dozen... wat is dat toch?! Je kunt de mooiste katten mandjes kopen, maar ze liggen altijd in een doos in onze ervaring! Er stond bij ons een doos van bol in de kamer en ja hoor... die werd meteen ingepikt... het schuldbewuste gezichtje hier zegt ook genoeg, haha!

Woensdagmiddag gingen we met de kinderen lekker het bos in. Lekker even wandelen en een frisse neus halen (al was de bank met dat grijze weer ook heel verleidelijk!) maar buiten was het heerlijk en het bos was prachtig groen, dat is niet vaak zo in de zomerperiode!

En in het bos met nat weer zie je duizenden naaktslakken! Die moesten natuurlijk uitgebreid bestudeerd worden, haha! Thijs zit natuurlijk op scouting en vindt alles met de natuur mega interessant, dus hij bekijkt altijd alles uitgebreid... zo leuk!

Sofie bedacht dat de doos moest worden omgetoverd tot een echt katten mandje. Ze knipte er een gat uit, legde er een dekentje in en ja hoor... de kat maakte er nu ook graag gebruik van ;)

Vrijdag gingen Dustin en ik lekker samen uit eten! Het was al heel lang geleden dat we samen in een restaurant zaten, haha! Maar weer erg gezellig.

Zaterdagochtend ontvingen we een mooie verrassing van de kat... haha! Hij had een muisje te pakken in de tuin. Gelukkig konden we hem redden en vangen in een emmer / bloempot. Bij de voordeur mocht hij weer weg en dat deed hi erg snel!

Zaterdagmiddag fietste ik nog even met Thijs en Sara naar de supermarkt voor wat boodschapjes. Sara wilde graag eens muisjes meenemen... en beschuit! Ze vertelde dat ze dat heel lang geleden eens gegeten had, toen ze net geboren was, haha! Mooi die verhalen! Ze vond het in ieder geval erg lekker!

Zaterdagavond staken we de BBQ aan.. we hielden de weersvoorspelling goed in de gaten, want het zou gaan regenen, maar de regenbuien schoven steeds verder op, dus hij kon aan! Ik ging aan de slag met het toetje, bananen van de BBQ met chocolade, marshmallows en karamel! Het was erg geslaagd, ik zal het recept binnenkort delen op de blog ;)


En zo gaan we weer een nieuwe week in. De kinderen hebben nog allerlei leuke activiteiten op school, volgens mij worden het nog een aantal feestweken, haha! Verder staan er nog veel "standaard" dingen in de agenda. Een kinderfeestje, zwemles... maak er een mooie week van!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: