Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; IJs, Jam maken, studiemiddag en afzwemmen!

Onze week was weer lekker vol, maar ook heerlijk relax op sommige momenten. De kinderen hadden nog een studiemiddag, we probeerden een nieuw recept, gingen schilderen, jam maken en de meiden gingen afzwemmen! Kijk je mee?!

We beginnen de week met een lekker ijsje (eigenlijk was dit nog net zondagavond!) De kinderen mochten voor hun rapport alle drie een keer naar de ijssalon (met natuurlijk het hele gezin) De eerste voucher werd ingeleverd en we genoten van een lekker ijsje. Ik had deze keer cookie dough smaak en die was heerlijk!

Maandag haalde ik de kinderen op de fiets op. Met dit lekkere weer gaan we 's middags altijd op de fiets naar school. En na schooltijd kun je dan ook lekker naar een speeltuin. Dustin bezocht een beurs voor zijn werk en was ook lekker op tijd thuis. Toen wij thuis kwamen, was hij al lekker thuis. We zaten nog lekker in de tuin en zo vloog ook de avond voorbij.

Dinsdag ging ik weer lekker aan de slag en toen ik ondertussen de was op wilde hangen in de tuin, struikelde ik bijna over dit "vloerkleedje" Ze lag heerlijk languit in de zon te slapen, haha!

Op woensdag had ik de oudergesprekken op school en wat fijn dat de kinderen het alle drie supergoed doen! Dustin is altijd vrij op woensdag, maar moest werken, dus ik ging even alleen. We hadden ook 's avonds de tijd, want de meiden hoefden niet naar zwemles, we horen binnenkort wanneer ze les hebben voor hun B, want die willen ze ook nog halen. Maar daarna hebben we weer lekker de avonden een beetje vrij, ook fijn!


Dan kun je nog lekker in je pyjama met de kat spelen, ook leuk!

Donderdagmiddag hadden de kinderen ook vrij, ivm de rapportgesprekken. Wij waren dus woensdag al geweest en daardoor hadden we de middag vrij om te doen wat we wilden. We gingen even langs opa, want Sofie wilde haar vogelhuisje nog even afmaken, daar was ze al eerder druk mee bezig geweest.


Daarna brachten we nog een bezoekje aan de bieb, zo konden we allemaal nog wat boeken uitzoeken voor de zomervakantie straks!

Vrijdag waren we weer druk bezig met een nieuw recept; deze chocoladetaart was heerlijk, maar nog niet helemaal perfect. Daar gaan we dus binnenkort nog even mee aan de slag en dan komt het recept op de blog!

Vrijdag hadden we een uitgebreide lunch, nog een cadeautje van de feestdagen (We hadden familie uitgenodigd voor een lekker lunch! Het was erg geslaagd en de taart, die niet helemaal gelukt was, kon mooi als toetje dienen.


Zaterdag hadden we overigens alweer familie over de vloer, deze keer voor een gezellige BBQ. Maar daar vergaten we foto's te maken, haha!

Zondagochtend begon de dag met het maken van jam. We hadden inmiddels ruim een kilo frambozen in de vriezer, dus dan kan er jam gemaakt worden! Nog even door de zeef en we hadden 5 potjes vol, lekker!

Na de jam gingen we aan de slag met de juffen en meestercadeautjes, vaste prik aan het eind van het schooljaar... we verklappen nog niet alles natuurlijk, maar dit was een onderdeel ;)

Zondagmiddag begonnen we met taart, want de meiden gingen afzwemmen! Wel pas om 16.15u, dus we vierden gewoon alvast van tevoren dat ze hun diploma zouden halen ;)

En natuurlijk deden ze dat ook! Het afzwemmen was erg leuk en ze liepen beiden naar buiten met hun A-diploma, yes!!

De komende week is het de laatste schoolweek voor de kinderen, nog allerlei leuke activiteiten en dan begint de zomervakantie! Vrijdag ben ik zelf ook meteen jarig en verder staat de week in het teken van werken en dingen afronden. Fijne week allemaal!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: