Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; Honkbal, taart bakken en paarden

Het is weer tijd voor een nieuw weekoverzicht... de weken blijven voorbij vliegen! Onze kinderen hebben dit jaar laat zomervakantie, maar toch staat de zomervakantie alweer sneller voor de deur dan wij denken.... afgelopen week ging ook weer hartstikke snel. Maandag was het natuurlijk tweede pinksterdag, Thijs ging bakken met oma, wij gingen met de meiden naar de manege en het weekend stond in het teken van honkbal... weer genoeg gedaan dus! Kijk je mee?!

Maandag was het dus tweede Pinksterdag. Dustin moet deze dag gewoon werken. Wel iets korter, dus ik haal hem tussen de honkbal training op. Thijs traint dus wel gewoon, dat betekent dat we het avondeten weer goed moeten voorbereiden. 's middags begin ik alvast, samen met de meiden... ideaal als ze zo goed helpen!

Dinsdag ben ik aan het werk in het huis van mijn ouders/ ons nieuwe huis. Ik maak onder andere de KitKat fudge, waarvan het recept afgelopen weekend online kwam. Als we weer in ons tijdelijke huis zijn, maak ik nog wat foto's en daarna kunnen we lekker proeven ;)

Op woensdag zijn de kinderen natuurlijk 's middags vrij. Ik ben een ochtendje aan het werk. Dustin is met de klas van Thijs mee naar een uitje en 's middags gaat Thijs naar opa en oma. Wij gaan met de meiden naar de markt en daarna bezoeken we een kinderboerderij waar ook een manege bij is. Ze vinden het natuurlijk geweldig, echte paardenmeisjes!

Aan het eind van de dag halen we Thijs op bij honkbal training en hebben we besloten om lekker frietjes te gaan eten, we hadden er opeens zoveel zin in!! :) De kinderen vinden het ook een goed idee, dus we rijden meteen door en genieten van al het lekkers.

Na de frietjes rijden we nog even langs opa en oma, om de taart op te halen die hij met oma heeft gebakken. Het is een echt spektakelstuk! We besluiten om de taart donderdag te proeven en hij is heerlijk!

Donderdag hebben de kinderen gewoon school en is het een prima dag. 's avonds lees ik samen met Sara. Ze leest het hele Assepoester boek zelf, zo leuk hoe ze dan steeds beter kunnen lezen... voorlezen doen we ook iedere dag, maar nu kunnen we het mooi afwisselen!

Vrijdagochtend moeten de beren mee de auto in, dus als we de kinderen tussen de middag gaan ophalen, hebben we gezelschap, haha!

In de middag gaan Dustin en ik weer kijken voor dingen voor het huis. Deze keer gaan we kijken voor vloeren en wat is dat ook moeilijk zeg! We maken weer veel foto's en hebben weer veel om over na te denken!

Vrijdag eten we nu altijd een beetje vroeger, omdat de kinderen dan naar karate gaan, we zijn er maar druk mee met al die sporten.... maar zolang ze het leuk vinden, is het natuurlijk helemaal prima! Ik maak samen met Thijs deze sperziebonen salade, het is lang geleden dat we deze op het weekmenu hadden staan, maar hij valt weer erg in de smaak, die gaan we dus maar weer eens vaker maken.

Zaterdagochtend begint met post voor mij... zo leuk! Er zitten in de envelop allemaal lieve briefjes en dit soort briefjes bewaar ik allemaal, ik vind dat zo leuk <3

Na het ontbijt gaan we weer de auto in. Deze keer heeft Thijs een honkbalwedstrijd in Monnickendam. We gaan gezellig met zijn allen en zoals je ziet zijn de meiden ook al aan het oefenen ;)

Thijs oefent af en toe mee... haha! Soms is daar, zelfs tijdens de wedstrijd even tijd voor. Na de wedstrijd rijden we naar huis en doen we nog wat boodschappen. Daarna krijgen we visite. Ze blijven gezellig eten, we hebben allemaal hapjes op tafel en het is gezellig dat ik vergeet om er een foto van te maken. Op een gegeven moment gaan de kinderen naar bed en wij kletsen nog verder. De uren vliegen voorbij en we gaan veel te laat naar bed, maar het was ontzettend gezellig!


Zondagochtend hoor ik Dustin als eerste opstaan, hij moet naar zijn werk. We staan allemaal op en halen lekker croissantjes voor het ontbijt. Daarna moet hij echt weg en maak ik er met de kinderen een rustige dag van. Het zonnige weer is eindelijk aangebroken, dus we vermaken ons in speeltuintjes, in het park en in de tuin.


De komende week heeft Thijs een sportdag met school, staat er een bezoekje aan de IKEA gepland, dat zou ik afgelopen week doen, maar dat is er niet meer van gekomen. De schoolfotograaf komt en ik heb het lekker druk met werk. We maken er weer een leuke week van, fijne week allemaal!

Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Onze week; Advertenties op de blog, een babyboom aan het water en veel bloemen!
door Doortje 16 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht, met huishoudelijke mededeling! Kijk je mee?
Show More
Share by: