Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week;

Haren verven, dagje naar Harderwijk en een herfstachtig weekend...

We hadden een leuke, maar volle week! Het was echt weer tijd om haren te verven, ik ging een gezellig dagje erop uit (en ondertussen had Dustin het druk met oudergesprekken en de APK van de auto)... en in het weekend leek het wel herfst! Kijk je mee?!

Ik begon de week met het verven van mijn haren... de laatste keer was vlak voor de zomervakantie, dus het was weer tijd ;) Als ik niet verf, dan ben ik al helemaal grijs, oeps! Gekregen van mijn vader... maar goed, verven dus.

Ik heb altijd een voorraadje verf in de kast staan, maar deze keer was het de laatste... dan maak ik altijd even een foto, dan weet ik welke ik moet hebben. Soms haal ik ze bij de Action of Big Bazar. De laatste keer bestelde ik ze online.. dat was ook niet duur, dus ik moet weer even bestellen binnenkort.

Woensdag ging ik een dagje met mijn moeder weg. We gingen gezellig naar Harderwijk, dat is altijd leuk... leuke winkeltjes, heel betaalbaar parkeren en ideaal om je een dagje te vermaken. We begonnen met koffie met een tiramisu gebakje, lekker!!

Na een ochtendje winkelen, gingen we lunchen bij vd Valk, altijd goed! Ik had een lekker 12-uurtje met van alles wat.. erg lekker! We haalden herinneringen op, want ik ben hier ten huwelijk gevraagd! Daarna reden we door naar een kringloopwinkel, maar daar hebben we alleen gekeken en niets gekocht, de dag was geslaagd!


Ondertussen werd ik op de hoogte gehouden... want de auto moest naar de APK en daar moest wel even wat aan gebeuren. En Dustin ging 's middags met de kinderen naar de oudergesprekken, die ook weer goed waren. Dus 's avonds waren we allebei moe maar voldaan.

Vrijdag stonden we voor een uitdaging; onze kat mee naar de dierenarts... de andere kat (die half Juli overleden is) ging altijd makkelijk het mandje in, maar bij Tijger is het altijd een ander verhaal. Gelukkig lukte het en werd hij helemaal goedgekeurd bij de dierenarts, dus dat was weer gedaan.

En wat sloeg het weer om aan het eind van de week! We kregen allemaal meteen trek in stamppot, dus vrijdagavond stond de andijvie op tafel... lekker dat die tijd er ook weer aan komt, wij houden ervan...

Na het eten kwam de kat gezellig bij mij liggen... hij was het avontuur naar de dierenarts alweer vergeten volgens mij...

Zaterdagochtend ging Dustin werken en ik ging met de kinderen even bij mijn ouders langs. Mijn moeder had polenta taart gemaakt, erg lekker! Het lijkt een beetje op boterkoek, ik vond het erg lekker en de kinderen ook... goedgekeurd dus!

Zaterdag middag konden we tussen de buien door nog lekker naar buiten. We maakten een flinke wandeling en daarna konden we thuis opwarmen met thee en kruidnoten ;) Ik had nog een pompoen liggen, die hadden we laatst van familie gehad en ik zag dat hij aan de bovenkant zacht begon te worden. Normaliter kun je pompoen lang bewaren, maar deze moest wel op. Ik heb hem schoongemaakt en in blokjes in de vriezer gedaan, dan kunnen we komende week lekker pompoensoep eten.

Zondagochtend waren we al vroeg op pad. Om 9u stonden we bij het zwembad om lekker te gaan zwemmen, daar was het ook wel weer voor! Nu de meiden hun zwemdiploma hebben, hebben we niet meer met zwembandjes te maken... dat is een stuk makkelijker ;)


De komende week begint de herfst officieel, we hebben inmiddels al een voorproefje gehad... We hebben een aantal afspraken, ik ben druk met mijn studie en verder is de agenda redelijk leeg, ook weleens fijn! Maak er een mooie week van allemaal!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: