Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week;

De overdracht van ons huis en alvast een beetje Pasen

Daar zijn we weer met een nieuw weekoverzicht. Het was eerst nog een drukke week, we moesten de laatste dingen in ons huis regelen en daarna was de overdracht. De dagen daarna kwam de rust een beetje terug... wat hebben we het druk gehad de afgelopen weken! Maar nu is alles afgerond en daarmee kwam veel moeheid eruit. We vielen regelmatig in slaap op de bank, haha! In het weekend vierden we alvast een beetje Pasen, erg gezellig! Ik neem je weer mee in onze week...

Maandag ga ik 's middags als ik de kinderen weer naar school heb gebracht, voor de aller, aller, allerlaatste keer naar ons huis. Ik stofzuig alles nog even en maak de laatste dingen schoon. Het is weer best gek om daar zo in een leeg huis te staan, maar het is goed. Met een goed gevoel sluit ik voor de laatste keer de deur af en doe de stofzuiger en nog wat andere laatste spullen in de auto...

Maandagavond krijg ik deze foto doorgestuurd van Dustin. Ons tijdelijke huis is heerlijk... het is groot genoeg, netjes, lekker rustig en we zijn inmiddels goed gewend. We hebben de buren ontmoet en wonen er hartstikke goed. Het enige nadeel is dat het wat verder weg is. Voor school valt het ons hartstikke mee, met een kwartiertje zijn we er.


Dustin moet nu wel af en toe met de trein naar huis vanaf zijn werk en maandag probeert hij het eens uit. Hij stuurt dus deze foto om te laten weten dat er genoeg treinen rijden... helaas belt hij daarna dat er een storing is, haha! (zul je altijd zien!) Hij is uiteindelijk niet heel erg laat thuis, dus alsnog beviel het prima.

Dinsdag heb ik een vreemde dag... 's ochtends heb ik een begrafenis in Amsterdam en dat is altijd verdrietig. Als we weer thuis zijn, dan gaan we door naar de notaris en tekenen we voor de overdracht van ons huis. Dus het is ook weer een feestelijke dag. Het voelt een beetje dubbel, maar we vieren het, samen met de kinderen... proost! Ook op het leven, dat blijkt maar weer.

En hier vliegt de kurk van de kinderchampagne er snel af... de meiden rennen er meteen achteraan om hem te pakken en dan mogen zij ook mee proosten.

Woensdag hebben we een ochtendje niks, dat is lang geleden! Dustin en ik eten samen een lekker ontbijtje en wandelen daarna naar een klein winkelcentrum verderop, dat is ideaal! We wonen vlakbij en er is een drogist, bloemist, supermarkt etc... handig voor de kleine boodschappen. Bij de Kruidvat haal ik nog een lekkere douchegel van mijn gespaarde punten, altijd fijn.


'S middags hebben we wel weer een vol programma. Thijs doet mee met schoolvoetbal en we zijn de hele middag op de voetbalvelden. Helaas winnen ze niet alle wedstrijden, dus ze zijn niet door. Maar er wordt vaak gescoord, dus we juichen wat af! En meedoen is ook heel leuk natuurlijk (al was de teleurstelling er zeker ook, want winnen is natuurlijk nog leuker)

Donderdag is Dustin nog een dagje vrij. Normaal is hij op vrijdag altijd vrij, maar er is even gewisseld. We hebben dus nog een dagje samen en we maken een lekker recept vol met paas lekkernijen. Het recept komt deze week voor jullie nog online, dus hou de recepten en het Youtube kanaal in de gaten ;)

Vrijdag gaan de kinderen naar school en ben ik druk aan het werk. Als we weer thuis zijn, maak ik snel een salade.... dat leek ons een goed idee in de lente, maar het regent de hele dag, dus echt lente achtig is het helaas niet! We eten op tijd en rijden dan door naar Dustin zijn werk... we halen hem op en hij eet nog een lekkere salade in de auto, daarna gaan we door naar zelfverdediging. Na de training zijn we pas na 20.30u thuis, dus de kinderen lekker naar bed en wij zijn ook vroeg gaan slapen...

Zaterdagochtend gaan we meteen de keuken in... samen met de meiden maken we nog wat leuke chocolade vogelnestjes, want we hebben een vervroegde Paas brunch! 

We nemen de vogelnestjes mee, nemen deeg voor focaccia mee en verder staat de tafel helemaal vol met lekkers bij mijn ouders. Een heerlijke Paas brunch!

En natuurlijk verstoppen we ook eieren, dat blijven we altijd doen! Toen er nog geen kinderen waren kozen we hele moeilijke plekken uit, haha! En inmiddels verstoppen en zoeken de kinderen lekker mee. We doen een aantal rondes en gelukkig vinden we alle eieren weer terug, dat is weleens anders geweest... mijn zus vond eens een gesmolten chocolade ei in de zomer in haar gordijnen, oeps!

Als we 's middags weer thuis zijn, dan gaat Dustin met Thijs naar het winkelcentrum. Thijs heeft al een aantal maanden gespaard voor een trainerspack van Pokémon, het pakket kwam 31 Maart uit en het is even zoeken, want veel winkels hebben hem al niet meer, maar uiteindelijk vinden ze het pakket en scoren ze het laatste pakket in de winkel.

Zondag gaat Dustin weer naar zijn werk. Ik doe boodschappen samen met de kinderen en mijn ouders komen nog even langs. Ik draai wasjes, stofzuig het huis en zo vermaken we ons wel. 's middags versieren we nog een aantal Paas takken, echt lente in huis, altijd gezellig!


En zo begint er weer een nieuwe week! Ik zit nu samen met Thijs te werken, want zijn meester is helaas ziek. Ik ben benieuwd of hij morgen weer naar school kan, we gaan het zien! Vrijdag zijn de kinderen natuurlijk vrij in verband met goede vrijdag. Verder staat er een sportdag gepland en gaan ze naar het theater.... Wij hebben zelf een vrij rustige week, maar we vermaken ons vast prima. Fijne week allemaal!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: