Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week;

De eerste dingen voor de feestdagen,

honkbal en een nachtje weg!

Wat is het momenteel druk hier bij ons! Met werk, met heel veel afspraken, met sport. De agenda staat vol en we rennen door... de weken lijken daardoor zelfs nog sneller te gaan dan normaal, haha! Maar vandaag is het gewoon weer tijd voor een gloednieuw weekoverzicht. We begonnen met de eerste aankopen voor de feestdagen, genoten nog even van de zon, ploften op de bank met een kerstfilm, Thijs had een proefles voor sport en Thijs en ik gingen een nachtje logeren... kijk je mee?!

We beginnen de week op dinsdag... leuk feitje; We kwamen net terug van de; Brillenwinkel! Er moest iets gemaakt worden bij Sara haar bril en we waren net thuis toen Sofie haar bril even "iets" steviger op haar neus wilde zetten... en tja, dat was even te hard en dit was het resultaat. We besloten om woensdag maar weer terug te gaan, even de oude bril op, dat was ook prima... maar soms zijn de dagen gevuld met dit soort handige dingen, haha!

De kerstfilms... ze staan weer volop op alle streamingdiensten. En ik hou ervan; Heel veel kerstlichtjes, altijd sneeuw en iedereen is altijd verliefd. Dustin was dinsdagavond niet thuis, dus ik bracht de kinderen naar bed en plofte op de bank met een fijne kerstfilm... de eerste van velen weer dit jaar ;)

Woensdagmiddag ging ik met Thijs aan de slag met een lekker recept; deze keer inclusief stroopwafels! Het zou eigenlijk afgelopen weekend online komen, maar het recept is even verplaatst naar deze week; het is het wachten waard hoor! Dus houd de blog in de gaten ;)

Aan het eind van de middag heb ik heerlijk nog even in de tuin gezeten. De zon kwam erdoor en de temperatuur was heerlijk! Op een gegeven moment wel met een dekentje erbij, maar ik heb heerlijk gezeten, de kat kwam er ook gezellig bij. Nu is het weer wel anders, maar ja, het is herfst, dus dat hoort er ook bij.

Vrijdagochtend zijn we aan de slag gegaan met de eerste Sint cadeaus. Meestal beginnen we nog vroeger, maar we zijn dus erg druk ;) Nu zijn de eerste schoencadeautjes binnen en de rest volgt vast vanzelf... het kost altijd even tijd om echt leuke dingen te vinden. Dingen die ze fantastisch vinden (we gaan de goedkope prullen het liefst uit de weg) Maar als ze de cadeaus dan met veel plezier uitpakken, dan is dat natuurlijk geweldig om te zien.

Vrijdag moet ik na school nog even langs de dokter voor een routine onderzoek. Daarna pakken Thijs en ik onze koffers in en gaan we een nachtje weg. We mochten logeren in het huis van familie die op vakantie waren, altijd leuk om even 1 op 1 aandacht te kunnen geven. Op de heenweg stoppen we bij de supermarkt en kiest hij pizza om te eten, zo beginnen we met een lekker stuk pizza (en wat excuus groenten) ;)

Na het eten doen we een spelletje; regenwormen. De meiden speelden dit laatst bij een vriendje en dat was een groot succes, dus Thijs wilde die ook wel uitproberen... leuk om het spel dan in de kast te zien staan bij iemand anders! Het is echt een leuk spelletje, waarbij je moet rekenen, een beetje geluk moet hebben en slim moet spelen.

Na het spel is het tijd voor een bad en daarna lekker in pyjama een film kijken. We maken de bedden op, nemen een zak chips mee en kijken Corgi, een film op Videoland, erg leuk! Daarna is het al laat en tijd om te gaan slapen.

Zaterdag moeten we op tijd opstaan, want Thijs heeft een sporttraining op het strand. Stipt 10u staan we op het strand, het zonnetje komt door, maar erg warm is het niet, haha! Hij gaat maar liefst 2 uur aan de slag en daarna ziet hij er zo uit... het was een succes.

Na de training brengen we Sara naar opa en oma om een nachtje te logeren. Wij gaan naar huis en ik rij met Sofie nog even langs de Gamma voor verf.... echte weekenddingen.


Zondag moet Dustin weer werken en ben ik met de kinderen aan het opruimen, het regent dus we vermaken ons met spelletjes, om daarna nog even langs de kinderboerderij te rijden. We zijn de enige (niet zo gek met het regenachtige weer) en warmen daarna thuis lekker op.


En nu ik dit typ is het weer maandag. Ik ben vanmorgen met Thijs naar de tandarts geweest, ook weer een leuk uitje. De komende week hebben we weer volop afspraken, gaat de Sint spanning beginnen en moet ik echt eens even een plan maken voor Dustin zijn verjaardag, want dat is volgende week al! Maak er een mooie week van allemaal!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: