Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; Auto naar de garage,

een schooldag thuis en feest!

Een nieuw bomvol weekoverzicht! Onze week begon met een ritje naar de garage, Thijs had weer een dagje thuisschool en van het weekend was Dustin jarig! We nemen je weer graag mee in onze week;

Maandagochtend ligt de kleding voor de nieuwe schooldag alweer helemaal klaar. De meiden hadden van opa en oma een nieuw setje gekregen, omdat ze op vakantie waren geweest en dat moest natuurlijk meteen aan, haha!

Toen Dustin de kinderen naar school bracht, hoorde hij een raar getik bij de band... zoals je ziet zat er een dikke schroef in, dus we konden even langs de garage. We hebben echt sinds vorige maand nieuwe banden onder de auto zitten, dus dit was weer lekker getimed... ;)

Dinsdagmiddag ging ik met de kinderen na school op cadeautjes jacht voor Dustin! We gingen heel wat winkels af en reden daarna nog even door naar het tuincentrum, waar alles weer helemaal in de kerstsfeer is. Wij houden er enorm van, dus we keken onze ogen uit, zo mooi allemaal..

Woensdagmiddag gingen we heerlijk even naar buiten, een lange wandeling is altijd fijn! We kwamen een aantal geitjes tegen en deze had toch echt het mooiste kapsel, haha!

Thuis warmden we op met een kop thee en maakten de meiden een flink bord vol fruit, zo waren de vitamines ook weer binnen...

Woensdagmiddag kregen we bericht dat de juf van Thijs ziek was. Donderdag kon hij wel naar school, want er was vervanging, maar vrijdag zouden ze thuis werken.


Ze konden om 08.30u beginnen met werken en de meester zou online zijn voor vragen. Hij sliep vrijdag lekker uit en begon om stipt 08.30u. Maar helaas... geen werk en geen meester. (goed geregeld weer) Dus ze hebben met de klas wat extra werk gedaan en zijn daarna gaan gamen. Helemaal prima vonden wij, volgende week maar weer aan het schoolwerk....

Vrijdagmiddag kon hij mooi even helpen... want Dustin ging alvast appeltaart maken! En dat is ook een prima leerzame activiteit, toch?! Ze maakten samen een appel/ kruimel taart en kleine appeltaartjes.

Sara kwam helemaal blij thuis... haar tand was eruit gegaan tijdens de gymles! Dus die werd meteen in haar brillenkoker gedaan en onder haar kussen gelegd.. de volgende ochtend was de tandenfee inderdaad langs geweest ;)

Zaterdag vierden we Dustin zijn verjaardag! Hij was zondag echt jarig, maar zondag moest hij gewoon werken. Dus zaterdag kreeg hij alvast de cadeaus, een mooie feesthoed op en hij voelde zich meteen echt jarig!

Zaterdagochtend ging Thijs naar honkbal training en wat was het koud! brrr! De sporthal is niet verwarmd, dus ze gingen maar meteen beginnen met de warming-up, van al dat rennen kregen ze het wel warm.


De meiden bakten met Dustin een aantal cupcakes met chocolade, kruidnoten en cadeautjes van fondant. Daar maakten ze zelf deze foto van ;)


Daarna kwam de eerste visite en dat ging de hele dag zo door... een echt feestelijke dag!

Zondag begon als een stralende verjaardag! Helaas bleef dat niet zo, want Dustin fietste 's avonds in de stromende regen weer naar huis... pff! ;) Maar de dag begon in ieder geval prachtig!

Ik maakte samen met de kinderen een lekker ontbijtje; broodjes, eitje en mini pannenkoekjes. Een lekker feestelijk ontbijt.

De kinderen en ik hadden een rustige dag, dat was wel lekker na die drukte zaterdag. We gingen nog even naar het winkelcentrum omdat vooral de meiden wat leuke dingen hadden gezien tijdens het shoppen dinsdag... en daar konden ze mooi hun zakgeld voor gebruiken! Ook dit blikje drinken moest mee... haha! Vet zoet, maar de meiden vonden het natuurlijk heerlijk!

En bij de HEMA zagen we deze kerstbal! Dustin en ik hadden hem al eerder gezien en hij wilde hem meenemen, maar ik zei dat hij hem cadeau zou krijgen. Echter was hij uitverkocht toen ik met de kinderen cadeautjes ging kopen (oeps!)

Maar wat een geluk! Deze zondag was hij er weer... we hebben hem meegenomen als extra cadeautje...

En verder kreeg hij een mooie schaatsbaan van Lemax, een luchtje, kerstsokken, kruidnoten in allerlei smaken en kerst koekjes. De kinderen hadden heel wat moois uitgezocht en aangezien hij toch gek is op kerst, viel het enorm in de smaak ;)


En nu is een nieuwe week begonnen! Een spannende week voor ons, maar daarover later meer! Verder staan er heel veel afspraken in de agenda; van een BHV cursus tot oudergesprekken. Een volle week weer, maak er een mooie week van allemaal!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: