Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; Advertenties op de blog,

een babyboom aan het water en veel bloemen!

We zijn er weer deze dinsdag met een nieuw weekoverzicht! Ik begin deze keer ook weer even met een huishoudelijke mededeling; misschien is het je al opgevallen, maar de advertenties op de blog zijn aangepast... en dat was nog een hele klus. Ik merkte de laatste tijd dat er veel advertenties tussen de teksten door werden geplaatst. Ook kreeg ik berichtjes van lezers, omdat het, vooral bij het weekoverzicht met alle foto's echt onleesbaar werd. Het irriteerde mij, want ik wil juist dat de blog goed leesbaar is, maar ik kreeg het maar niet voor elkaar om het aan te passen. Vorige week heb ik hulp gevraagd aan iemand die er veel meer vanaf weet en eindelijk is het gelukt! De blog is weer gewoon goed te lezen... eindelijk! Ik ben zo blij dat het nu gelukt is... ik hoop dat jullie de blogs allemaal weer goed kunnen lezen.


Dan gaan we terug naar afgelopen week, ik maakte weer lekker veel foto's! Ik kreeg veel bloemen, we gingen op zoek naar nieuwe schoenen voor de kinderen, haalden iets op van marktplaats, aten heerlijk en genoten van het echte lenteweer in het weekend. De komende weken wordt het helaas weer minder zonnig... kijk je mee naar onze week?!

Maandag kwam Dustin uit zijn werk met een enorme bos tulpen! Hij kon ze nog net meenemen op de fiets ;) Hij had ze meegekregen omdat ze al goed in de bloei stonden, maar ze hebben hier toch nog de hele week op tafel gestaan... Ik vind tulpen echt iets voor de lente en met die prachtige kleur konden we er nog lekker van genieten.

Dinsdag ging mijn middagwandeling een keer richting het winkelcentrum. Mijn favoriete smaakjes thee waren bijna op en deze van het eigen merk van AH zijn momenteel favoriet. Ik haalde dus weer even wat in huis en had meteen mijn beweging weer te pakken!

Dinsdagavond bracht ik Sara naar bed en lag ik na het voorlezen nog even bij haar... Bobby kwam er ook gezellig bij en ging lekker onder de deken liggen. Hij viel niet in slaap, maar hij heeft er gezellig een tijdje bij gelegen.

Woensdagochtend was het tijd voor koffie. En ik was dinsdag bezig geweest met het recept voor Honey loops Rocky road, dus we konden lekker voorproeven. De video staat ook al online op Youtube, dus kijk gezellig mee... kleine spoiler; Het was weer super lekker! ;)

Woensdagmiddag wandelden we naar het winkelcentrum, want Sara en Thijs hadden nieuwe schoenen nodig. En zo zagen we opeens de eerste babygansjes, zo lief!

We gingen weer naar huis met 3 paar nieuwe schoenen... Sofie had niet echt nieuwe schoenen nodig, maar ze zag natuurlijk ook mooie! Dus die gingen ook mee naar huis.

De rest van de middag waren we lekker in de tuin, wat was het heerlijk zonnig! Daar hoorde ook een ijsje bij. Sara en ik kozen voor een mini "magnum" met amandelen, ze zijn van de Lidl en erg lekker...

Donderdagmiddag mochten de meiden gezellig thuisblijven. Thijs had een optreden in het theater en dat was precies afgelopen als school ook uit zou zijn. Ik heb dus geregeld dat ze mee mochten. Dat was makkelijker en erg leuk!

Vrijdag was het een spannende dag... Bobby moest naar de dierenarts op gecastreerd te worden. Niet erg fijn, maar het moest even gebeuren. We brachten hem vroeg weg en reden daarna door naar het ziekenhuis waar ik zelf een afspraak had. Daar heb ik geen foto's van, maar ik kreeg goed nieuws, fijn! Deze foto maakte ik toen we bobby 's middags weer hadden opgehaald. Hij was nog erg duf van de narcose, maar in het zonnetje kon hij lekker bijkomen.

Dustin had geluk, want hij haalde via marktplaats nog 2 dichte zakken houtskool op. We haalden we vrijdagochtend meteen even op bij iemand die een foodtruck had, leuk om te zien! En wij kunnen weer even vooruit met de bbq...

Vrijdagavond wandelde ik weer met de meiden naar de Lidl (Dat deden we vorige week ook al). In de app had ik een bon voor een gratis donut en gratis tandpasta, dus die haalden we even op. De meiden wilden ook wel een donut en kozen er ook 1 uit, zo hadden de kinderen alle 3 een lekker ontbijtje voor zaterdag.

Zaterdag begonnen we de dag lekker rustig. Dustin ging naar zijn werk, de kinderen gingen uitgebreid in bad en opa en oma stonden voor de deur met een cadeautje voor Bobby... 's middags gingen we lekker op pad. Even wandelen, de kinderen namen hun steps mee en we kwamen langs een strandje, waar ik lekker ging zitten en de kinderen zich ruim een uur vermaakten met het bouwen van een zandkasteel... ze konden daarna wel weer in bad, maar ach, het was heerlijk weer en ze vermaakten zich heerlijk op het strand.

Zaterdagavond kwamen mijn ouders nog een keertje langs. Ze waren bij familie geweest en hadden een prachtige bos bloemen voor mij meegekregen, die kwamen ze meteen even langs brengen. Heel lief en echt super mooi! Dustin was net uit zijn werk en wij wilden net de bbq aansteken... blijf anders lekker eten, schuif maar aan! Nou, dat was een goed idee. Ik fietste nog even naar de supermarkt voor wat extra boodschappen en zo hadden we een heerlijke avond.

En deze had ook een heerlijke avond, haha! Na alle drukte in huis en in de tuin hield hij het voor gezien en lag heerlijk te slapen toen wij 's avonds lekker op de bank ploften.

Zondag sliepen we allemaal lekker uit. Na het ontbijt gingen Dustin en Thijs weer op pad voor een honkbalwedstrijd. Deze keer de eerste wedstrijd voor de competitie.... het was erg spannend, want ze speelden steeds gelijk, maar uiteindelijk werd er toch gewonnen met 15-12, een mooi begin van de competitie dit jaar!


Ik was ondertussen met de meiden thuis. Ik draaide een was, stofzuigde het huis, liet de afwasmachine 2 keer draaien na de bbq van zaterdag en zo werd het huis ook weer lekker schoon. 's middags werd er weer lekker buiten gespeeld en fietste ik met Sofie nog even naar het winkelcentrum voor wat boodschappen. Zo vloog het heerlijke lenteweekend weer voorbij...


De komende week is het iets rustiger... met mijn werk heb ik het wel erg druk, maar dat is alleen maar leuk! Thijs heeft in het weekend weer een wedstrijd en de meiden hebben een kinderfeestje... maak er een mooie week van allemaal!

Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
De 10 beste tips bij het uitzoeken van een nieuwe keuken
door Doortje 14 apr., 2024
Op zoek naar een nieuwe keuken? Wij geven je vandaag 10 handige tips! (gesponsord artikel)
Recept; Honey loops rocky road
door Doortje 13 apr., 2024
Vandaag delen we een heerlijk recept; Honey loops rocky road...
tips om een moestuin te beginnen
door Doortje 11 apr., 2024
Wil je een moestuin beginnen? Vandaag geven we handige tips!
Onze week; Lekker lenteweer, naar de dierenarts en heerlijk eten
door Doortje 09 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht, kijk je mee?
Show More
Share by: