Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Online geld verdienen met klikprogramma's, zo gaat dat!

Ik krijg regelmatig vragen over de klikprogramma's waar ik aan mee doe. Er is een periode geweest waarbij ik er heel veel mee deed. Ik was aangemeld bij heel veel programma's, maar uiteindelijk zijn er altijd een aantal die minder goed werken. Inmiddels doe ik nog mee aan 2 klikprogramma's en heb ik een handige app op mijn telefoon. Hiermee verdien ik vanuit huis een leuk zakcentje. 

Wat zijn klikprogramma's?! 

Dit zijn programma's waar je je kunt aanmelden. Je krijgt reclamemails en door op de mails te klikken verdien je een paar cent. Als je via de mail een aankoop doet, dan ontvang je daar punten over, die ook om te zetten zijn in geld. Daarnaast kun je meedoen aan enquetes en daar krijg je ook punten voor. 

Je kunt er zoveel tijd aan besteden als je zelf wilt. Sommige periodes doe ik er meer mee, op dit moment heb ik het druk genoeg met de kinderen thuis en mijn werk, dus is het iets rustiger en verdien ik dus iets minder. 

Wat levert het dan op?!

Verwacht geen wonderen en zeker geen "gewoon" maandsalaris. Het is een zakcentje en daar blijft het vaak bij. Ik doe het vooral omdat ik het leuk vind om te doen en het feit dat het uiteindelijk wel optelt. Ik heb jarenlang mijn verdiensten vlak voor December uit laten betalen en kocht daar dan cadeaus van voor de feestdagen. Dat is toch mooi meegenomen!

Het eerste programma waar ik aan mee doe;

Het programma waar ik al lang lid van ben is Euroclix. Dit is een heel bekend programma, het loopt al jaren. Ze betalen netjes uit en het grote voordeel vind ik dat als anderen lid worden via jouw link, je een percentage van hun verdiensten ontvangt. Ik heb er ooit over verteld in 1 van onze Youtube video's en daardoor werden er heel veel mensen lid via mijn link. Daar krijg ik nog steeds maandelijks een leuk aantal clix (punten) voor. Wat ook leuk is, is dat je kunt zien hoeveel je in totaal hebt verdiend. Ik ben dus al best wat jaartjes lid, maar het totale saldo wat ik in die tijd heb kunnen laten uitbetalen is; € 2072,- Toch wel veel! 

Dit programma vind ik ook fijn;

Het tweede programma waar ik aan mee doe is; Qassa Ook een fijn programma, al kun je tegenwoordig veel minder snel sparen dan voorheen. Dit programma is vooral interessant als je veel online shopt. Daar kun je de meeste punten mee verdienen, maar dat doe ik niet. Ik verdien hier vooral punten mee door mee te doen aan onderzoeken en dat kan wel leuk oplopen. Ik kan helaas niet zien hoeveel ik in totaal heb verdiend. 

Een app voor onderzoeken;

De laatste tip die ik jullie wil geven is die van een app. Geen klikprogramma in de zin van dat je op e-mails kunt klikken, maar een app waarbij je mee kunt doen aan onderzoeken. De app heet Quickthougths en het mooie is dat je voor ieder onderzoek hetzelfde bedrag krijgt, namelijk € 0,50. Dus ook voor een korter onderzoek van bijv. 2 minuten. Je kunt saldo inwisselen voor een Itunes kaart. En als je geen Iphone hebt kun je ook kiezen voor bonnen voor bol.com. Waar ze natuurlijk heel veel verkopen, dus dat is mooi meegenomen! 

Al met al verdien ik een leuk zakcentje en gaat het vaak tussendoor, juist daarom vind ik het wel een aanrader! 
Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: