Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Leuke meisjes laarsjes maken de outfit van jouw kind af!

Leuke meisjes laarsjes maken de outfit van jouw kind af!

Mode is niet weg te denken uit het straatbeeld. Ook voor kinderen speelt mode een grote rol in het leven. Je kindje wil immers leuk voor de dag komen. Soms kan het een uitdaging zijn om een geschikte schoen te vinden. Uiteraard zoek je daarbij naar schoenen die er gaaf uitzien, maar ook comfortabel zijn. Laarsjes voor meisjes bieden comfort en zien er ook nog eens hip uit! Welke soorten zijn er eigenlijk en hoe kun je deze meiden schoenen het beste combineren? Onderstaand artikel vertelt je meer.


Laarsjes voor ieder seizoen


Elk seizoen biedt de mogelijkheid om te kiezen voor een ander model enkellaarsje. Vaak staan dergelijke producten bekend als een herfst- of winterschoen. Niets is minder waar, want je kindje kan deze het gehele jaar door dragen. In de zomer mix je de schoenen bijvoorbeeld met een luchtig zomerjurkje of een andere zomerse look.

Daarnaast bieden laarsjes van leer een groot voordeel. Leer ademt in de zomer en in de winter blijven de voeten van je kleine heerlijk warm.

Combineer de meiden schoenen eens met dikke sokken tijdens een frisse dag voor een fijn en comfortabel gevoel. Daarnaast kun je de meiden schoenen combineren met een vrolijke spijkerbroek of een leuke legging, waarin ze ook nog eens vrijelijk kunnen bewegen. Voor een kinderfeestje is het fijn om een vestje met een rokje en een maillot aan te doen. Kortom, je kunt alle kanten op met laarsjes voor meisjes.


Verschillende varianten voor elk wat wils


Laarsjes voor meisjes kun je krijgen in diverse modellen. Stoere meiden kiezen bijvoorbeeld voor Bikerboots. Bikerboots zijn stoere en stevige kinderschoenen. Ze hebben een brede instap, waardoor ieder voetje de juiste ondersteuning vindt. Ook de stootneus draagt bij aan het voorkomen van eventuele beschadigingen, op deze manier gaan de stappers ook nog eens lang mee. Een cowboy boot draagt je kind bijvoorbeeld met een leuke, gekleurde spijkerbroek of jurk. Een cowboy boot geeft je meid een authentieke uitstraling mee. En niet te vergeten de Chelsea boots. Deze zijn niet voor niets zeer geliefd en de ritssluiting maakt het aan en uitdoen een fluitje van een cent. De zolen zijn iets dikker, waardoor het loopcomfort groter is.


Kijk eens naar het printje


Het oog wil natuurlijk ook wat. Veel laarsjes beschikken over een lekker opvallend printje. Een dierenprint is tof en kun je uitstekend combineren met een effen outfit. Wanneer de feestdagen naderen, zijn er zelfs laarsjes met pailletten. Je kindje zal gegarandeerd opvallen met deze glinsterende, zilveren exemplaren. Daarnaast zijn er versies met metallic kleuren die een glimlach op het gezicht van je kindje toveren. Laarzen zijn schoenen die je bovendien uitstekend kunt combineren met een favoriet kledingstuk naar keuze.


(Dit is een gesponsord artikel)

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: