Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Game review; Pokémon Snap voor de switch!

Game review; Pokémon Snap voor de switch!
Vandaag heeft Dustin weer een nieuwe game review voor jullie geschreven! Wij mochten van Nintendo Nederland de nieuwe game Pokémon Snap voor de Nintendo switch uitproberen, lees je mee?! 

Een nieuwe game in de Pokémon reeks en dit keer iets anders dan je wellicht gewend bent.

Als je een Pokémon fan bent dan is er eigenlijk geen 1 game die je ervan wilt missen en dat geldt ook voor Pokémon Snap, een spel waar alles erom draait zo mooi mogelijke foto’s van Pokémons in het wild te maken.

Je begint het spel als nieuwe avonturier die bij het lab van professor mirror aankomt. Hij vraagt jou om opzoek te gaan naar Pokemons in de Lental regio. Je eerste avontuur begint in “florio nature park”. Je verkent de omgeving in een bijzonder voertuig genaamd de Neo One. Hierin fotografeer je de Pokemons die je in omgeving tegen komt. Het doel is om zo mooi en goed mogelijke foto’s van verschillende Pokemons te maken. Aan het einde van de tocht beoordeeld professor mirror je foto’s en geeft je er sterren en punten voor. Door punten te sparen speel je volgende delen in de game vrij. Daarnaast is het de bedoeling om van elke Pokémon in elke ster klasse een foto te maken. Er zijn 4 klasse: foto’s met 1,2,3 of 4 sterren. Heb je ze allemaal dan krijg je steeds meer te weten over dat type Pokémon.

Door het maken en inleveren van de foto’s krijg je dus steeds meer punten en spel je andere gedeelte van de Lental regio vrij. Zo kom je op andere plekken uit waar je weer andere Pokemons kunt vinden. Je zult merken dat je vaker dezelfde levels speelt omdat je net die foto probeert te maken die 4 sterren waard is of juist de 2 sterren die je miste. Soms krijg je het gevoel dat je hierdoor wel vaak het zelfde rondje aan het maken bent, maar als je hiermee het volgende gedeelte vrij speelt maakt dat weer een hoop goed.
Game review; Pokémon Snap voor de switch!

Na al je avonturen kun je nog eens rustig je foto’s terug kijken die je hebt opgeslagen, je kunt ze zelfs online vergelijken met anderen of met je vrienden om te zien wie de beste foto heeft gemaakt van Pikachu, Onix, Grookey of Squirtle.


Als beloning voor alle gemaakte foto’s krijg je tussen door allerlei cadeaus die je kunt uitpakken. Het zijn badges die je hebt verdiend door een bepaalde foto die je hebt gemaakt of een nieuwe route die je hebt ontdek, je kunt de cadeaus krijgen voor allerlei verschillende dingen. Daarnaast krijg je ook verzoekjes van de vriendjes die je in de game tegen komt. Er wordt je bijvoorbeeld gevraagd een foto te maken van Quagsire die in het water springt. Maak jij die foto? Dan krijg je hierdoor weer extra punten.


Thijs en ik hebben veel plezier met de game en geeft je weer een andere kijk op Pokemons. Het is leuk om te zien hoe ze zich bewegen in hun eigen wereld. Dus ben jij toe aan een rustige afwisseling na een spannend avontuur in Pokémon Sword and Shield dan geeft Pokémon Snap jou die verdiende rust.

Game review; Pokémon Snap voor de switch!

Pokémon fan? Laat dit avontuur dan niet links liggen maar spring dan gelijk in dit leuke en vrolijke avontuur. Je kunt deze downloaden in de Nintendo e-shop of op bol.com

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: