Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Fab and Fit on a budget,

het boek om te lezen als je een kleiner budget hebt

(+ win actie!)

Fad and Fit on a budget review

Fabulous en fit zijn, zelfs met een klein budget, dat willen we allemaal wel! En vandaag kan ik je uit ervaring vertellen dat dat ook echt mogelijk is! Vorige week ontving ik het boek; Fab and fit on a budget van Ellen Paanakker thuisgestuurd. Ik ben gaan lezen, koken en nog meer gaan lezen en vertel je vandaag alles over dit mooie boek (en ik mag een exemplaar weggeven!)


Ik heb Ellen inmiddels een aantal jaar geleden ontmoet bij een event van Albert Heijn. We bezochten met een grote groep het hoofdkantoor van Albert Heijn in Zaandam en mochten een kijkje nemen in de koffie fabriek (van het Perla huismerk) en de chocolade fabriek (van het Delicata huismerk) We spraken elkaar en konden het al snel goed vinden. Bij toeval konden wij beiden niet naar de afsluitende borrel en zo gebeurde het dat wij als laatste overbleven bij de fabriek en nog even een praatje maakten met een aantal medewerkers, waarna we beiden nog een extra doos bomvol chocolade mee naar huis kregen, haha! Daar hebben we beiden een leuke win actie mee gehouden jaren geleden, maar het zijn leuke herinneringen. Sinds dit event volg ik Ellen op haar Instagram account. Ze deelt prachtige food foto's en heerlijke recepten.


Inmiddels heeft ze dus een eigen boek uitgebracht, zo ontzettend gaaf! Ik heb het boek inmiddels van kaft tot kaft helemaal uitgelezen en heb al verschillende recepten uitgeprobeerd...


Het boek straalt uit wat Ellen ook doet; Je hoeft niet enorm veel geld uit te geven om gezond te leven en lekker in je vel te zitten. Het boek begint met allerlei budgettips, daarnaast een uitgebreide lijst voor een handige voorraadkast en wat handig is om in de keuken te hebben of wat nou precies handig is om je restjes te bewaren. Als je druk bezig bent met besparen, kun je hier ook nog steeds leuke tips uit halen.

budget boek, weekplanner

Na de uitgebreide inleiding beginnen de recepten. Van uitgebreide ontbijtrecepten, door naar de lunch met lekkere sandwiches en salades tot aan het diner met Meatless monday, Taco tuesday en Fastfood saturday, dat klinkt goed, toch?!


Daarna kom je heerlijke bijgerechten tegen; heerlijke gegrilde groenten en natuurlijk worden de restjes niet vergeten. Met de restjes maak je met de makkelijke recepten in een handomdraai een heerlijk nieuw gerecht.


Het boek eindigt met mijn favoriete gedeelte; het bakken! Van bananenbrood tot het recept voor gezondere chocolademousse, kwark taartjes en cheesecake. Er staan zoveel lekkere recepten in, dat ik in ieder geval nog niet uitgebakken ben ;)


Een mooi extraatje bij het boek; De weekplanner. Waarop je de hele week aan maaltijden kunt plannen. Wij maken, zoals jullie weten, sowieso altijd een weekmenu, dus dat komt hier wel van pas!


Ik heb het boek met veel plezier doorgelezen en de eerste recepten al uitgeprobeerd... dat wordt veel de keuken in de komende tijd, maar daar hou ik wel van!


Als ik zo enthousiast over dit boek vertel, dan worden jullie dat natuurlijk ook! En daarom heb ik geregeld dat ik 1 iemand ook blij mag maken met dit boek. Wil je kans maken, doe dan het volgende;


- Vul onderstaand contactformulier in (vergeet niet je e-mail adres te vermelden, want de winnaar ontvangt van ons een mail)

- Vertel ons in je reactie wat je favoriete low budget gezonde recept is! Wat is een succes bij jullie thuis?

- Je kunt meedoen tot en met woensdag 26 Januari, de winnaar ontvangt daarna bericht van ons.


Heel veel succes, ik kijk uit naar jullie leuke reacties!

Laat ons weten dat je wilt winnen

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: