Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

De ideale telefoon voor moeders! 

Als moeder hebben we tegenwoordig een goede telefoon nodig. We willen mooie foto’s maken, een telefoon die betrouwbaar is en die tegen een stootje kan (heel belangrijk als je drukke kinderen rond hebt lopen, die niet altijd even zachtzinnig met je telefoon omgaan, haha!) Ik heb sinds kort de Iphone XS en wat mij betreft is dat echt een hele goede optie voor drukke moeders, vandaag vertel ik je waarom!

1. De camera;

Ik vind een goede camera persoonlijk heel belangrijk. Voor onze vlogs filmen wij natuurlijk veel en ik neem niet altijd de vlogcamera mee als ik onderweg ben. Met de Iphone XS kun je video’s opnemen in 4K, dat is echt goede kwaliteit die we ook voor de vlogs kunnen gebruiken. Daarnaast maken we ook heel veel foto’s (wie niet?!) voor Instagram of om gewoon met familie te delen via de app. De kwaliteit is dus echt mooi en dat is ook weer fijn als ik ze af laat drukken voor bijvoorbeeld een mooi fotocadeau voor de opa’s en oma’s.

2. Makkelijk betalen;

Je hebt misschien weleens gehoord over ApplePay, daarmee kun je gemakkelijk met je telefoon betalen en met de XS kun je dat met gezichtsherkenning doen. Je kunt dus betalen met 1 blik op je telefoon en dat is best handig als je met 2 ongeduldige kleuters in de supermarkt staat!  

3. Waterbestendig;

Ken je het verhaal van die telefoon die in het water viel? Ja, met kleine kinderen gebeurt dat dus echt weleens, hoe goed je ook oplet! Zo is mijn telefoon weleens in de wasbak gevallen toen iemand zijn handen aan het wassen was, echt… hoe kan het gebeuren? Maar het gebeurt! En gaat er een beker limonade om als je telefoon op de tafel ligt? Dan baal je natuurlijk echt verschrikkelijk! Gelukkig is deze telefoon waterbestendig tot 2 meter, dus dit soort ongelukjes zorgen dan niet meer voor een halve hartaanval… ;) want het moederschap brengt al genoeg uitdagingen met zich mee…

4. Accu houdt het enorm lang vol;

Soms ben je ergens en moet je even wachten. Denk aan zwemles, een afspraak bij de dokter of een gesprek op school. Nu kunnen mijn kinderen zich goed vermaken, maar soms zet ik even een video aan zodat ze even rustig kunnen wachten. De accu van de Iphone XS gaat superlang mee, dus ik kan ze rustig even een paar video’s laten bekijken zonder dat mijn telefoon meteen leeg is.
5. Memoji en Animoji; heel veel plezier;

Je kunt met je Iphone XS ook veel spelletjes spelen, er zijn natuurlijk talloze apps te vinden voor urenlang speelplezier. Maar wat dacht je van de animoji’s? Je kunt je gezicht veranderen in een kat, aap, konijn of zelfs een unicorn! (dit vinden mijn meiden natuurlijk de leukste!) Ze bewegen zoals jij beweegt en je kunt er foto’s van maken en delen. (Oma ontvangt ze graag, haha!) Of wat dacht je van Memoji? Je kunt dan een emoji maken van jezelf… en ze lijken ook nog. De kinderen vragen regelmatig of we weer eens het spelletje met de gezichtjes kunnen doen.. nou dat zegt genoeg volgens mij!

Al met al ben ik zelf erg tevreden over deze telefoon en mocht je je oriënteren op een nieuwe telefoon, vergeet deze dan niet, misschien is hij voor jou ook de winnaar. 
Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: