Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; Weer een gezellig dagje uit, bezoek 
en onze trouwdag!

Wat hadden we weer een gezellige en volle week! In dit weekoverzicht neem ik jullie nog even mee naar vorige week zondag, krijgen we bezoek, gaan we een gezellig dagje uit en vieren we onze trouwdag! Lees en kijk je gezellig mee?! 

We beginnen dus bij vorige week zondag. We gingen gezellig BBQ-en bij mijn ouders. Wij zorgden voor het toetje. Ik koos natuurlijk voor 's mores (waarvan ik het recept voor uit de oven eerder al deelde) super lekker en makkelijk op de BBQ te maken!

We sloten het etentje af met koffie en een likeurtje. De laatste tijd ben ik gek op stroopwafels en koek kruimels, dus deze likeur moest ik even proeven! Hij was heerlijk. Mijn ouders hadden hem meegenomen bij de Lidl tijdens de Hollandse weken, dus ik vroeg meteen of ze die mee wilden nemen voor ons de volgende keer...

Dinsdagmiddag werkte ik vanaf de bank, haha! Dustin had in het weekend lekkere chocolade meegenomen (weer met stroopwafel... zie je het patroon ontstaan?) en we hadden er al van gegeten. Ik besloot om nog een stukje te pakken, maar maakte de hele reep op, haha! Ik stuurde deze foto door naar Dustin... met SORRY! erbij... hij vond het niet erg.. ;)

Woensdag ontvingen we gezellig bezoek bij de tuin. Deze kat is "nieuw" in de buurt en een echte knuffelkont... onze eigen kat zie je (als je goed kijkt) verderop liggen. Die vind andere katten meestal niet leuk, maar deze knuffelkont accepteert hij maar...

Wat een warme dagen hadden we! Donderdag was ik heel erg blij met ons zwembad. De kinderen hadden vriendjes en vriendinnetjes mee, maar wilden liever binnen spelen met die hitte. Toen iedereen weg was, plonsde ik samen met Thijs nog lekker in het zwembad, even afkoelen!


Daarna maakte ik pasta salade, lekker makkelijk eten, zoals we altijd met die warmte doen. Thijs maakte er op zijn bord een mooi kunstwerk van ;)

Vrijdag hadden de kinderen een studiedag en ik vind studiedagen altijd ideaal om er lekker op uit te gaan! (dat kon natuurlijk de afgelopen tijd niet, maar dit zijn de dagen waarop je vaak lekker naar pretparken en andere uitjes kunt gaan zonder dat het enorm druk is)


We hadden eigenlijk andere plannen, maar de weersvoorspelling voorspelde niet veel goeds... regen en veel onweer! Daarom besloten we om een uitje te zoeken dat overdekt was. We kwamen uit bij de Orchideeënhoeve en wat een leuke dag hebben we gehad! De kinderen konden vissen, schildpadden en lori's voeren... zoals je ziet kwamen die laatste zelfs op hun hoofd zitten. De kinderen vonden het geweldig! We hebben enorm veel dieren gezien, lekker uitgebreid geluncht en de kinderen vermaakten zich in de enorme speeltuin. Echt een prachtig dagje uit op een regenachtige dag... binnenkort zal ik een uitgebreide blog plaatsen over de Orchideeënhoeve.

Kijk maar eens hoe gezellig!

Er is ook een prachtige bloementuin (binnen!) Hier dronken we lekkere koffie en aten allemaal een lekker taartje, dat hoort wel een beetje bij een dagje uit.. Zoals je ziet wilde Dustin ook graag op de foto, haha!

En we maakten meteen een mooie foto bij dit bloemen hart... Sara was de fotograaf. Goed gedaan, toch?!

En kijk eens hoeveel schildpadden wij zagen! De kinderen waren driftig aan te tellen zoals je kunt zien! Er was bijna geen plek meer... maar ze zaten gezellig bij elkaar.

Zaterdag was het onze trouwdag! We zijn al ruim 13 jaar bij elkaar, maar zaterdag waren we 7 jaar getrouwd, zo'n tijd alweer! We hadden een gezellige dag. We ontvingen heel veel appjes, ik kreeg een prachtige bos bloemen van Dustin en we kregen nog prachtige rozen van familie. 's avonds maakten we pizza met de kinderen, een leuke feestelijke dag.

Ik maakte voor onze trouwdag ook nog een schaal witte chocolade truffels. Ik was er al eerder mee bezig geweest, maar ik maakte ze gewoon nog een keer (helemaal niet erg, haha!) het recept kwam gisteren online!

Zondag was het weer feest... het was natuurlijk vaderdag! Ik maakte samen met de kinderen een lekker ontbijtje met oa taart, een witte chocolade truffel en dropjes ;) Dustin werd verwend met mooie zelfgemaakte cadeaus en daarna moest hij naar zijn werk. Ik ging zelf 's middags nog even naar mijn ouders met de kinderen om ook nog even iets te brengen.


We hadden dus een leuke, drukke week! Deze week begint met nog een studiedag vandaag (we blijven nu lekker thuis, haha!) en we hebben wat afspraken staan, zwemles, een etentje, rapporten mee... we hebben weer een leuke week voor de boeg! Maken jullie er ook een mooie week van?

Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Onze week; Advertenties op de blog, een babyboom aan het water en veel bloemen!
door Doortje 16 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht, met huishoudelijke mededeling! Kijk je mee?
Show More
Share by: