Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Deze 10 producten koop ik nooit meer zonder korting!

Deze 10 producten koop ik nooit meer zonder korting!
Korting, wie is er niet dol op? Hetzelfde product kopen, maar dan voor minder of soms zelfs 2 voor de prijs van 1, super fijn! Als je de aanbiedingen een beetje in de gaten houdt, dan zijn er veel producten die regelmatig in de aanbieding zijn, als je die producten regelmatig gebruikt en een beetje slim inkoopt, dan hoef je ze dus nooit meer voor de volle prijs te kopen, mooi meegenomen! Vandaag vertel ik je graag over 10 producten die ik nooit meer koop zonder korting;

1. Haarverf

Als je regelmatig schrijft over besparen en vooral over duurzaam leven, dan past haarverf niet helemaal in dat rijtje thuis, maar ja, wat moet ik dan?! Ik ben 34 jaar en wordt zonder te verven echt hartstikke grijs (een familiekwaaltje vanaf mijn vaders kant, thx pap!) en nee, ik vind 34 niet echt de leeftijd om grijs door het leven te gaan... en daarom koop ik haarverf, ik verf mijn haar altijd zelf thuis, dat is echt de moeite niet en bevalt nog steeds prima. Ik verf mijn haar inmiddels eens in de 2-3 maanden en koop de haarverf vaak voor € 10,- per 2 verpakkingen. Dit gaat om een goed merk, een huismerk of zelfs c-merk heb ik ook weleens geprobeerd, maar die pakten niet goed of roken echt vreselijk... Voor dit bedrag kan ik prima mijn haren verven. 

2. Deodorant 

Nog zo'n drogisterij product dat regelmatig in de aanbieding is. Ik koop ze altijd als ze 1 + 1 gratis zijn en koop dat meteen een stuk of 4 deo's. Daar kan ik een hele tijd mee vooruit en in de tussentijd neem ik ze vast weer ergens mee. Ik koop dan 4 deo's voor zo'n € 6,- Een prima prijs. 

3. Tandpasta

Wij gebruiken veel huismerken of c-merken, maar bij de tandpasta zijn wij merkvast. Het grote voordeel; A-merken zijn enorm vaak in de aanbieding. Ook de kinderen poetsen met een A-merk en dat bevalt goed. Ik koop tandpasta ook altijd als ze 1 + 1 gratis zijn en koop dan 4 tubes voor zo'n € 4,-. Er staat hier altijd een voorraadje in de kast en als we de laatste tube pakken, houden we onze ogen weer open voor een nieuwe aanbieding.

4. Parfum 

Ik draag dagelijks een lekkere parfum en de lekkerste is ook vooral een vrij duur merk... ik koop weleens goedkopere merken en die bevallen ook goed hoor, maar mijn favoriet is gewoon echt duur. Afgelopen zomer kreeg ik een flesje voor mijn verjaardag en als deze weer op is, dan koop ik graag een nieuwe fles met korting. Bij de online parfumerieën hebben ze regelmatig een actie met 20% korting op parfums, dat geldt dan ook voor die van mij. Ik koop hem dus altijd met 20% korting, het is een duur product, maar ik word er enorm blij van (en de parfum blijft lekker de hele dag hangen, hij is niet binnen 10 minuten weg) Dus dat gun ik mijzelf graag. 

5. Verspakketten 

In de categorie "supermarkt" gaan we nu naar de verspakketten. Ik vind ze vooral erg makkelijk en wij vinden ze leuk om af en toe mee te nemen en iets anders uit te proberen. Maar ik koop ze niet zonder korting, zo ben ik dan ook wel weer ;) Als ik in de supermarkt loop, dan kijk ik of er pakketten liggen met een kortingssticker en anders bestel ik ze af en toe bij de Picnic, daar zijn de verspakketten regelmatig in de aanbieding. 
Verspakket mediterrane quiche

6. Pasta


Er staat hier regelmatig pasta op tafel... met een lekkere tomatensaus of carbonara met spekjes en Parmezaanse kaas, zo lekker! Een pak pasta kost niet veel, maar een beetje korting is altijd leuk. Bij onze vaste supermarkt is de pasta regelmatig 1 + 1 gratis, ik koop dus altijd een voorraadje en heb altijd een paar pakken in de kast staan, ideaal.


7. Koffiebonen


Wij hebben inmiddels al een aantal jaar een mooi koffiebonen koffiezetapparaat op het aanrecht staan, van iemand overgenomen via marktplaats en nu al heel wat jaar plezier van. Koffiebonen zijn wel duurder dan "gewone" koffie en daarom koop ik ze altijd in de aanbieding. Want koffiebonen van een A-merk zijn wat ons betreft sterker en daardoor lekkerder van smaak. Het zijn vaak kleinere kortingen op dit product, maar toch ook mooi meegenomen.


8. Vlees


Ik heb wel vaker vertelt dat wij weinig vlees eten en hetgeen wat we eten wordt vaak meegenomen met een kortingssticker. Ik heb er persoonlijk altijd moeite mee als er vlees wordt weggegooid, want er is wel een dier voor afgemaakt en hoewel ik echt niet alles en iedereen kan redden en wij nog steeds af en toe vlees eten, voelt het goed om het eigenlijk alleen mee te nemen als het anders weggegooid zou worden.


9. Chips


Toen wij begonnen met besparen (lees hier vooral mee voor nog veel meer tips!) kochten we vaak de goedkoopste dingen, dan bespaar je lekker, maar eerlijk is eerlijk; niet alles is lekker van een huismerk. Chips vinden wij bijvoorbeeld het aller lekkerste van een A-merk. Die hebben ook allemaal lekkere en bijzondere smaken en daar houden wij ook van. Nu hebben we niet iedere week chips in huis (want dan gaat het ook iedere week op), maar als we het halen, dan is er altijd wel een A-merk in de aanbieding en die nemen we graag mee.


10. Broodbeleg


Niet al het broodbeleg, want wij hebben qua broodbeleg ook een aantal huismerk favorieten, maar denk aan pindakaas, hagelslag, hummus etc. De hagelslag is in de aanbieding net zo duur als het huismerk en dan nemen we het A-merk mee, want de funnies vinden de kinderen best wel "fun". En de pindakaas is het lekkerste van het A-merk wat ons betreft! Hummus hebben we regelmatig in huis, die is vaak elke 2 weken in de aanbieding, dus ik plan het altijd zo dat we nieuwe nodig hebben als de aanbieding weer geldt.


Deze 10 dingen kopen wij dus eigenlijk altijd met korting, dat scheelt enorm. Als je het goed plant en goed in de gaten houdt wanneer sommige producten in de aanbieding zijn... dat vergt even van uitzoekwerk, maar hoe langer je ermee bezig gaat, hoe meer aanbiedingen je uit je hoofd kent, dan blijven de boodschappen ook heel goed betaalbaar.

door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Onze week; Advertenties op de blog, een babyboom aan het water en veel bloemen!
door Doortje 16 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht, met huishoudelijke mededeling! Kijk je mee?
De 10 beste tips bij het uitzoeken van een nieuwe keuken
door Doortje 14 apr., 2024
Op zoek naar een nieuwe keuken? Wij geven je vandaag 10 handige tips! (gesponsord artikel)
Recept; Honey loops rocky road
door Doortje 13 apr., 2024
Vandaag delen we een heerlijk recept; Honey loops rocky road...
Show More
Share by: