Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Wat trek je ze aan bij een bruiloft? Tips en Tricks! 

Dustin en ik zijn alweer een tijdje terug getrouwd, de meiden waren nog niet geboren, maar Thijs was erbij! Ik plaatste bovenstaande foto toen op Social Media en ik krijg er nog steeds regelmatig vragen over! Want hoe schattig die kleintjes er ook uitzien, hoe regel je dat? En wat zijn de handigste tips en tricks om alles netjes te houden? Ik deel ze vandaag met je! 

1. Shop online!

Een bruiloft (die van jezelf of als je die van een ander bezoekt met kinderen) is al genoeg geregel. Wij hebben heel veel online geshopt, omdat je toch vaak specifieke nette kleding zoekt, die vindt je niet bij de winkel om de hoek. Kinderkostuums vindt je wel heel veel online, daar kun je gemakkelijk slagen en echt iets speciaals vinden. 

2. Regel het op tijd!

Voor jezelf ben je waarschijnlijk al vroeg op zoek naar DE trouwjurk of het perfecte trouwpak, maar vergeet dan de kinderen zeker niet. Het is zo'n mooi plaatje als zij er ook netjes en mooi bijlopen. Begin dus op tijd met je oriëntatie, dan weet je precies wat je zoekt en heb je het zeker op tijd in huis. 

3. Zorg voor een back-up!

Als je kinderen hebt, dan weet je dat er weleens iets vies wordt (lees; elke dag opnieuw, haha!) Ik weet nog dat ik heel bang was dat Thijs zijn pak vies zou zijn al voor de ceremonie en het vervelende is; Je kunt het niet altijd voorkomen. Ik heb toen dus een tweede pak aangeschaft en hoewel je dan iets meer geld kwijt bent, vindt ik het zeker wel waard, het is de mooiste dag, de dag waar je maanden naartoe leeft, dus die zekerheid is dan heel erg fijn.  
4. Zorg voor bijpassende schoenen! 

Als je kind in zijn mooie kleding loopt, vergeet dan de schoenen niet! Wij hebben toen een mooi setje schoenen uitgezocht en die hebben we iets op de groei gekocht, want kleine voetjes kunnen opeens flink groeien! Maar mooie nette schoenen maken de outfit wel helemaal af. 

5. Kies samen met je kind!

Natuurlijk ligt het een beetje aan de leeftijd van je kind, maar het is handig om je kind te betrekken in de keuze van de outfit. Een peuter van 2, zegt vaak nee... en je wilt natuurlijk wel dat de outfit ook echt gedragen wordt en dat het geen gevecht wordt op de grote dag ;) Ook oudere kinderen moeten zich lekker voelen in de outfit. Van tevoren lekker passen helpt vervelende dingen voorkomen zoals prikkende merkjes, een outfit waar toch niet lekker in gespeeld kan worden of schoenen die niet lekker zitten. De kans is groot dat het dan niet aan gaat of uit wordt gedaan gedurende de dag en dat is zonde. Dus lekker samen uitgebreid passen! 
Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: