Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Review; Mario rabbits sparks of hope voor de Nintendo switch

(Sinterklaas tip)

Review; Mario rabbit voor de Nintendo switch

Het nieuwe Mario spel; Mario rabbit Sparks of hope is uitgekomen! Wij mochten de game uitproberen en Dustin vertelt vandaag onze mening over dit leuke spel.


Is de nieuwste versie uit de Mario + Rabbit reeks garant voor uren lang speel plezier voor zowel jong als oud? Thijs en ik probeerden het uit en zijn meteen "jong" en "oud" samen... het spel verveelde niet, ik vertel je er vandaag alles over.


Het doel van het spel is het verslaan van Cursa. Cursa heeft de zogenaamde duisternis over de verschillende werelden laten vallen. Bij elk van de werelden waar jij naar toe gaat is het de bedoeling dat jij de duisternis laat verdwijnen. Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen, samen met Luigi, Prinses Peach, Rabbit Mario, Rabbit Luigi en Rabbit Peace ga jij het avontuur aan. En tijdens dit avontuur komt er nog hulp uit onverwachte hoek.


Het spel begint rustig en kalm bij het kasteel van Prinses Peach. Maar al kort tijdens deze introductie gaat het fout en komt er een enorme “walvis” de rust verstoren. Deze walvis spuwt een soort van inkt uit (de duisternis) voor het kasteel. Dit wordt dus door Cursa veroorzaakt. Na een sprong op de walvis begint het avontuur en wordt je kort door een speluitleg geloodst.


Naast de hulp van je bekende vriendjes leer je ook Sparks kennen, verschillende Sparks in dit geval die je tijdens de game kunt gebruiken in de bekende tactische wedstrijden die je moet voltooien tijdens het spel. Als je een eerdere game uit deze reeks hebt gespeeld ben je hier bekend mee. Fijn is dat jij de teams kunt samenstellen en aanpassen voor iedere tactische game die je speelt. Zo kun je bevoordeeld een Spark toevoegen aan Mario. De Spark kan, in dit geval, bijvoorbeeld Mario voorzien van een speciale kracht die hij tijdens zo game kan gebruiken.

De tactische games zijn een van de spel onderdelen die je tegen komt in de werelden waar je rond loopt. Want er valt per wereld een heleboel leuks te ontdekken.


Wat Thijs bevoordeeld heel leuk vond van deze versie van het spel is dat je letterlijk overal kunt komen, je bent dus niet verplicht een bepaald pad te volgen. En eerlijk gezegd voelt dat ook heel fijn, het is alsof je in een van de Mario games rond loopt een vrij kunt bewegen. 


Wat ik persoonlijk erg fijn vond is dat het spel er grafisch erg goed uit vind zien. Het zorgt ervoor dat je de game prettig speelt.


En wat ook leuk is, is dat je tijdens het spel erg leuke (rabbit) karakters tegen komt. Ze geven je bijvoorbeeld extra opdrachten die je in een wereld kunt uitvoeren. Elk van de opdrachten helpen je uiteindelijk de wereld te bevrijden van de duisternis. 


Voor de rest ga ik niks meer verklappen en raad ik je aan vooral zelf op ontdekking te gaan.


Voor alle kleine en grote Mario fans onder ons is deze game echt een must voor je collectie en daarom ook zeker een Sint tip! Ideaal om cadeau te geven en ze lekker zoet te houden tijdens de toch al drukke dagen. Je koopt Mario + Rabbits Sparks Of Hope via bol.com of in de Nintendo e-shop.


Zit je op nog meer tips te wachten? Binnenkort op de blog ook een review van de nieuwste Pokemon game: Pokemon Violet en de nieuwste versie van Just Dance (2023).


Veel speel plezier!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: