Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; verlanglijstjes maken,

naar het tuincentrum, logeren en de middelbare school

Afgelopen week vloog echt weer voorbij! Hadden we die week ervoor nog veel verdriet omdat we afscheid moesten nemen van de kat, deze week stond de agenda weer zo ontzettend vol, dat de week ook weer opeens voorbij was! We hebben dus ook weer veel gedaan... kijk je mee?!

Maandag begint rustig met school en werk. In de nacht op dinsdag komt 1 van de meiden ons wakker maken, ze voelt zich niet lekker. Gelukkig slaapt ze daarna snel weer, maar op dinsdag rommelt haar buik nog erg, ze blijft dus een dagje thuis. Ik werk tussendoor wat, ze hangt op de bank en 's middags gaan we samen een rondje lopen... we blijven vooral hangen bij de speeltuin en dat is prima... lekker een frisse neus en het zonnetje schijnt. Het gaat al snel beter en woensdag kan ze weer naar school.

Woensdagmiddag gaan we even langs het tuincentrum. Vorige keer hebben we een plant gekocht "voor" de overleden kat, als een soort van herdenking. Deze keer kiezen we dus ook een mooie plant uit, iedereen is het ermee eens zoals je ziet.

En wij zijn er ook heel blij mee. Deze orchidee is echt prachtig, hij heeft een mooi plekje in de woonkamer gekregen... met een kaarsje erbij.

Vrijdagochtend gaan Dustin en ik nog even naar het winkelcentrum. Sinds kort zit er een nieuwe winkel; Die grenze. Een soort drogist, waar ze ook heel veel etenswaren goedkoop verkopen. We halen er een aantal dingen, waaronder deze; Lindt is echt 1 van mijn favorieten en deze is echt super lekker! Ik haal er ook 1 voor een vriendin, met nog een cadeautje omdat ik maandag (gisteren) naar haar toe ga en we kunnen weer even vooruit.

'S middags haalt Dustin de kinderen uit school en ze blijven even wat langer weg... met een goede reden; ze zijn even naar de supermarkt geweest voor chips en nootjes. We vieren het weekend!

Zaterdag gaat Dustin werken en opa en oma komen de meiden ophalen. Ik ga met Thijs naar een open dag van een middelbare school! Super spannend, maar het was erg leuk, de komende weken volgen er nog andere open dagen, dan weet hij volgend jaar in groep 8 hopelijk helemaal zeker waar hij heen wilt!

Na de open dag halen we Sofie weer op bij opa en oma, want Sara mag dit weekend blijven logeren! We gaan nog even naar de bieb voor nieuwe boeken en om nog even te spelen... prima middag.

Op zondagochtend gaat Thijs naar honkbal, gaan wij bij de andere opa en oma langs en komt Sara 's middags weer thuis. Ze heeft met opa en oma een regenboogtaart gemaakt met verschillende lagen... lekker! En super trotst is ze!

Ook heeft ze, samen met oma, een schilderij van schilderen op nummer gemaakt. Die moet meteen een mooi plekje krijgen boven haar bed!

Als de koffer uitgepakt is, gaan we nog heel even naar de speelgoedwinkel. De kinderen zijn alle drie bijna jarig en het is tijd om een verlanglijstje te maken. Ze hadden al wat dingen bedacht, maar wilden graag nog wat ideeën op doen... dat is gelukt!


De komende week is de agenda een stukje leger. We hebben weer een open dag, wat zakelijke afspraken, maar verder is het rustig, ook wel lekker! Maak er een mooie week van!

Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Onze week; Advertenties op de blog, een babyboom aan het water en veel bloemen!
door Doortje 16 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht, met huishoudelijke mededeling! Kijk je mee?
De 10 beste tips bij het uitzoeken van een nieuwe keuken
door Doortje 14 apr., 2024
Op zoek naar een nieuwe keuken? Wij geven je vandaag 10 handige tips! (gesponsord artikel)
Recept; Honey loops rocky road
door Doortje 13 apr., 2024
Vandaag delen we een heerlijk recept; Honey loops rocky road...
tips om een moestuin te beginnen
door Doortje 11 apr., 2024
Wil je een moestuin beginnen? Vandaag geven we handige tips!
Onze week; Lekker lenteweer, naar de dierenarts en heerlijk eten
door Doortje 09 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht, kijk je mee?
Show More
Share by: