Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; Veel feestjes, zon en lekker eten!

Wat konden we nog lekker genieten van het lenteweer afgelopen week! We vierden Thijs zijn feestje, we hadden een gezellige zaterdag met familie, Thijs had nog een slaapfeestje en we genoten gewoon heel veel van de zon, kijk je mee?!

Maandagmiddag... tijd voor handcreme, want hoewel de zon volop schijnt heb ik echt last van droge handen de laatste week! Het is overduidelijk dat iemand de handcreme heeft opgepimpt, haha!

Dinsdag haal ik de kinderen op van school en lunchen we lekker in de tuin, heerlijk dat dat weer kan! De hele week zijn we 's middags lekker op de fiets naar school gegaan, ook zo fijn! Ik lunch met een boterham hummus, een boterham met hagelslag en een sinaasappel.

Woensdagochtend doen we boodschappen en sta ik pannenkoeken te bakken. We vieren 's middags Thijs zijn feestje (die van de meiden volgt nog later) Dustin is de schuur aan het schuren en ik bak een stapel pannenkoeken, lekker!

De vriendjes en vriendinnetjes gaan meteen mee uit school en de pannenkoeken worden lekker gegeten... daarna vertrekt Dustin met ze naar de bioscoop, ze gaan naar Sing 2 en dat is een groot succes! Ik ben ondertussen met de meiden thuis, we wandelen naar de ijssalon. Het is erg druk, maar we scoren een lekker ijsje, de eerste dit jaar! De meiden kiezen beiden voor citroen en mango en ik kies voor witte chocolade, zo lekker!

Donderdagochtend vraagt Sofie of ze de lunch voor Dustin mag maken... dat mag natuurlijk! Ze smeert ijverig de boterhammen, stopt er nog een pannenkoek bij die over was en een paar paaseitjes. Als laatste schrijft ze een lief briefje, waarbij ze even twijfelt over de jou of jau? Zo lief! Ik kreeg deze foto van Dustin doorgestuurd en dat het heerlijk was.

Donderdagmiddag gaan we weer op de fiets en het grote voordeel van fietsen is dat je op de terugweg langs allerlei speeltuintjes komt. Iedere dag spelen de kinderen ergens anders en deze middag waren we uiteindelijk pas na 17u thuis! We vinden een aantal happy Stones onderweg, dus die moesten mee naar huis.

Op Dustin zijn vrije dagen (woensdag en vrijdag doordeweeks) gaan we met dit mooie weer steeds lekker wandelen na het ontbijt. We lopen zo 5 kilometer en komen zo langs allerlei moois. Deze keer langs de bloesembomen, waar het nu altijd druk is, maar zo op vrijdagochtend is er nog bijna niemand...

Daarna gaan we aan de slag met de schuur.... hij krijgt een mooie nieuw kleurtje en aan het eind van de dag zijn we al klaar, zo samen gaat het hartstikke snel! Zo kan de schuur weer even mee.

Zaterdagmiddag komt er gezellig familie langs. We kunnen de hele middag in de tuin zitten en ondertussen eten we lekker! Ik breng Thijs naar een slaapfeestje en zo vloog de dag voorbij, hartstikke gezellig!

De kinderen krijgen alle drie een leuke paashaas met daarin chocolade eieren en een chocolade paashaas, zo leuk! Ze gaan meteen paaseieren verstoppen...

Zondag beginnen we de dag rustig aan... al moeten we nog opschieten met een lekker ontbijtje, omdat Dustin naar zijn werk moet en de zomertijd natuurlijk is ingegaan! De kat geniet ook van de zon, we halen Thijs weer op van het feestje (en horen dat hij om 01.30u ongeveer ging slapen!) en dat betekent; een rustige zondagmiddag... lekker nog even naar buiten, chips op de bank en op tijd naar bed....


De komende week staan er weer lekker wat afspraken in de agenda. We moeten weer eens naar de tandarts, gaan het feestje van de meiden voorbereiden en nog veel meer leuks. Een hele fijne week allemaal!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: