Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; Thijs 11 jaar en vakantie in Zeeland!

Vandaag hebben we weer een heerlijk weekoverzicht voor je... met heel veel foto's! De kinderen hadden voorjaarsvakantie en Dustin was ook lekker vrij. We hadden er al eerder over nagedacht om een weekje weg te gaan, maar het leek ons niet handig met de verhuizing in zicht. (Er is nog genoeg te doen natuurlijk!) Totdat we vrijdag, de laatste schooldag, de weersvoorspelling zagen... het zou de hele week prachtig weer worden. We besloten om toch eens te kijken en zagen een prima last minute. We boekten meteen en gingen zaterdag op pad, naar Zeeland. We hebben een prachtige week gehad, de accommodatie was fantastisch, het weer was prachtig, Thijs was jarig, wat wil je nog meer? Kijk je mee naar onze week?!

We beginnen de week dus even op zondag. Zaterdagochtend pakten we alles in en zaten we op tijd in de auto. Zonder files konden we zo doorrijden en waren met 2u op onze bestemming. We pakten alles uit, ontdekten de speeltuin, het zwembad en de snackbar en hadden een rustige dag. Zondag wilden we natuurlijk naar het strand! We konden vanuit onze accommodatie deze vuurtoren zien 's avonds, dus we besloten om hem eens op te zoeken.... dichterbij konden we helaas niet komen, maar we konden wel het strand op.

We wandelden lekker over strand, de wind was overigens wel koud, haha! Maar we konden toch een flink stuk lopen. Toen het echt te koud werd, liepen we naar de duinen, waar het uit de wind en in de zon heerijk warm was.

Dit noemen we hier in huis; coupe windhoos, haha! Maar ach, we waren wel lekker uitgewaaid uiteindelijk... een frisse neus was het zeker.

En in de duinen was het dus een stuk lekkerder. De kinderen renden op en neer en konden zand engeltjes maken.. weer eens iets anders dan sneeuw engels...

'S avonds konden we de tafel lekker volzetten en aten we gezellig allemaal hapjes... het platte brood was van de Plus.. met lekker veel knoflook, echt een heerlijke ontdekking, haha!

Maandag was het koud toen we wakker werden! We zagen wel allemaal konijntje om onze accommodatie huppelen.. de meiden wilden natuurlijk meteen een worteltje neerleggen. Toen ze naar buiten gingen, renden de konijnen weg, maar daarna kwamen ze toch even kijken.. Toen we even later naar het zwembad gingen, was de wortel weg.


's middags reden we naar Zierikzee. Lekker rondwandelen...Sara had laarzen nodig, we hadden wel laarzen mee, maar ze had ze al een tijd niet aangehad en ze zaten toch wel strak, oeps! Helaas vonden we ze niet, maar later in de week vonden we leuke laarzen in Renesse, ook prima.

Dinsdag was Thijs jarig! 11 jaar alweer :D We hadden alles versierd en natuurlijk kreeg hij cadeautjes. Er was nog een verrassing, want het sneeuwde keihard buiten! We hadden aan 1 kant uitzicht op het Grevelingenmeer en aan de andere kant zaten we vlakbij de supermarkt en het zwembad... ik maakte een foto, maar hoewel de vlokken vrij groot waren, kun je ze toch niet zo goed zien.


Hoewel het dus weer goed koud was, wilde Thijs wel zwemmen... dus hop... badjassen aan en door de sneeuw, haha! Een belevenis.

Het zwembad was weer een groot feest... de kinderen vonden vooral de mega glijbaan een succes. We waren 2,5 jaar geleden ook in dit bungalowpark geweest en ze wisten het nog precies. Ze hebben overigens de hele week zoveel gezwommen, dat ze zelfs schaafplekken hadden van de glijbaan... dat was een beetje teveel van het goede ;)

' S middags wilde Thijs graag midgetgolfen... helemaal prima! Hij wist eerst niet echt wat hij wilde doen.. de bioscoop, bowlen, zoveel keuze! Maar het werd midgetgolfen.

En hoewel ik hier nog heel goed bezig was en dacht te gaan winnen... eindigde ik op de tweede plaats! Thijs won het potje en eigenlijk hoort dat natuurlijk ook zo als je jarig bent!

Aan het eind van de middag kwam er weer allerlei lekkers op tafel. En de jarig mocht kiezen... dus we aten pannenkoeken!

Woensdag bezochten we de Deltawerken, Thijs had er laatst over geleerd op school in verband met de waterrnoodsramp, dus hij vond het enorm interessant om echt te zien. Hier vermaakten we ons trouwens met 1 van de vele windmolens... door de schaduw konden we er steeds overheen "springen"

En ook hier maakten we nog een lekkere strandwandeling. Ook nu was het vrij koud door de wind, maar later gingen we lekker opwarmen.

We reden door naar Renesse en slaagden daar voor nieuwe laarzen. We warmden op met een drankje en liepen toen nog even naar het strand, omdat we een praatje maakten met iemand in de winkel... er zouden zeehonden te zien zijn. We zagen ze inderdaad, maar wel ver weg, toch was het erg mooi om te zien! De meiden vonden vooral de paarden en konijnen in de duinen erg leuk...

Bijna de hele week liepen we 's avonds na het eten nog een rondje... dan konden we altijd heel veel konijnen zien! En met het zonnige weer was het ook prachtig om te zien hoe de zon onderging.

Donderdag was alweer onze laatste dag... wat vliegt zo'n week dan voorbij zeg! Na een ochtendje zwemmen vermaakten de kinderen zich met alle andere kinderen met spelletjes en het animatieteam. Wij zaten 's middags lekker in de zon, uit de wind leek het echt lente, zo lekker! Ik las in deze week bijna een heel boek uit, zo fijn! We pakten alvast wat in en konden na een avondwandeling weer lekker op tijd slapen.


Vrijdag waren we op tijd wakker en maakte ik nog wentelteefjes van het brood en de eieren die op moesten. Daarna alles inpakken, de auto in en naar huis. Aan het begin van de middag waren we weer thuis en kon de wasmachine aan ;) In het weekend kregen we nog visite voor de verjaardagen van de kinderen, kregen we de sleutel voor onze tijdelijke woning en gingen we meteen druk aan het slag met inpakken en dozen wegbrengen. Ook haalden Dustin en ik samen 2 kledingkasten uit elkaar en sjouwden we ze naar beneden... meteen de beuk erin, haha! 1 werd zondagavond al opgehaald...


En nu is het maandag, een nieuwe week. Dustin is weer aan het werk en ik ben gezellig met de kinderen thuis, want ze hebben nog een studiedag. Deze week gaan we hard aan de slag om verder in te pakken en alles klaar te maken voor de verhuizing. Verder hebben we een afspraak bij de gemeente, heb ik zelf nog een afspraak voor een controle voor mijn lenzen en zo vliegt deze week vast ook weer voorbij. Fijne week allemaal!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: