Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; Paarse haren, bakken

en nog even genieten van de zomer

Wat gebeurde er weer veel afgelopen week! We waren druk met werk, maar ook met bakken (en de meiden maakten een heus businessplan) ;) en natuurijk genoten we ook nog even van het mooie zonnige weer! Kijk je mee?!

Sofie had laatst van haar zakgeld haarkrijt gekocht... nou denk je misschien.. wat is dat? Ik kende het namelijk ook niet, haha! Maar het is een soort krijt waarmee je je haar een mooi kleurtje kunt geven. En ze vond het natuurlijk erg leuk. Ik ben ook enthousiast over het haarkrijt, want je kunt het gemakkelijk aanbrengen en het gaat ook weer makkelijk uit het haar. Natuurlijk moest ze ook paarse haren naar school en dat mocht... leuk toch?!

Dinsdag begon ik de dag met koffie... als het even kan, doe ik dat in de tuin, maar deze dag was het binnen... als "superdad" kon ik daarna de dag beginnen ;) 

De dagen daarna vlogen snel voorbij. Dustin en ik hadden wat afspraken buiten de deur, we waren druk met werk en tussendoor zagen we opeens deze bloem in de tuin... nooit eerder gezien, maar erg mooi. Zo grappig hoe er soms van alles groeit en bloeit, nog een voordeel van een groene tuin wat mij betreft.

Woensdag fietsten we even naar het winkelcentrum. We hadden wat boodschappen nodig en de kinderen hadden hun zakgeld mee, omdat ze iets leuks hadden gezien laatst. Sofie had meteen een lesje "geld uitgeven". Bij de speelgoedwinkel kocht Thijs Pokemon kaarten en zij wilde make-up, maar daar had ze te weinig geld voor. Het setje kostte € 14,- en daarom besloten we nog even verder te kijken. Ik had weleens dit soort setjes bij de Big bazar gezien en daarom liep ik met haar nog even die kant op. We vonden precies hetzelfde setje, maar nu voor € 6,-.


Dat kon ze we betalen, dus mega blij liepen we de winkel weer uit, het was een mooie les. Thuis ging ze meteen aan de slag en ze vond dat ik ook wel een "oppimpbeurt" kon gebruiken (letterlijke woorden, bedankt, haha!) dus ik moest er ook aan geloven... helaas geen "after" foto ;)

Donderdag konden Dustin en ik voor het werk samen ontbijten in de tuin...met nog meer gezelschap erbij natuurlijk ;) gezellig hoor zo.

Vrijdag liepen we even naar de AH en zagen we deze knetter kruidnoten, die wilden we wel uitproberen! De kinderen vonden ze heerlijk, wij vonden ze... Mwah... haha! Je hebt een zakje van 200 gram voor € 2,- dus ze zijn zeker niet goedkoop, maar voor de Sint halen we ze nog wel een keer...

Zaterdag ging Sofie bakken, samen met Dustin ging ze aan de slag en maakte deze taart, zo leuk! Ze is gek op bakken en vertelde dat ze later samen met Sara een taartenwinkel gaat openen... ze schreven hun ideeën op en een business plan werd geboren, haha! Leuk hoor, ik ben de eerste klant.


Daarna reden we nog even langs de kringloopwinkel. Maar liefst 3 grote dozen met spullen brachten we weg en natuurlijk keken we ook nog even... alles Thijs kocht 2 tijdschriften.

Zondagochtend ging Dustin weer werken. Ik ging met de kinderen naar het skatepark en daarna wilde Thijs nog even bij de AH het plakboek voor de oceaanplaatjes halen. Met zijn zakgeld haalde hij het boek en thuis moest er natuurlijk druk geplakt worden!


Mocht iemand oceaanplaatjes over hebben of willen ruilen... laat het mij weten! doortje@defamiliewanders.nl 

Zondagmiddag gingen we even naar opa en oma.... het was heerlijk zonnig! We genoten van de zon in de tuin en de kinderen speelden, totdat ik iemand hoorde gillen... een wespensteek, oei! Dat deed even flink pijn! Gelukkig viel het uiteindelijk mee. We stapten op een gegeven moment weer op de fiets en ik verraste de kinderen met een lekker ijsje, dat viel wel in de smaak na de schrik! 

Thuis konden we nog net even gamen voordat we gingen eten... We kregen laatst van Nintendo het spel Splatoon 3, binnenkort volgt de review! Maar Thijs was er al druk mee en hij wide eigenlijk niet aan tafel, dat zegt al genoeg denk ik!


En zo begon de nieuwe week... We hebben deze week een aantal afspraken, ik ga een dagje weg, de auto moet voor de APK (altijd even spannend, haha!) en we genieten nu nog maar even van de zon, ik las dat het vrijdag 16 graden wordt.. poeh! Dat zal weer even wennen zijn! Fijne week allemaal...

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: