Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; Koopjes scoren, bbq, bios en kruidnootjes!

De 5e vakantieweek zit erop, nu echt nog maar 1 week te gaan. Volgende week maandag zitten de kinderen weer op school. Deze week maakte ik iets minder foto's, maar alsnog meer dan genoeg... kijk je mee?!

Maandag ging ik met de kinderen even naar het winkelcentrum. We moesten nog even cadeautjes halen voor een kinderfeestje, ze kregen een ijsje bij de Hema en we liepen zo nog wat winkels in en uit. Bij de Xenos kocht ik een aantal zakken soep, handig voor drukke dagen en ze hebben daar vaak leuke koopjes. Voor € 1,- per zak was dat prima en handig voor de voorraadkast!


Vergeet ook niet te kijken bij onze kortingspagina, hij is weer bijgewerkt met de leukste kortingen... altijd handig!

Dinsdag wilden de meiden naar de kinderboerderij, dus daar gingen we weer, haha! Ze vinden het geweldig om bij de dieren allemaal te kijken. 'S ochtends waren we naar de bieb geweest, waar ze ook veel boeken met dieren uitzochten... en nu nog even zelf kijken. We bleven tot sluitingstijd.

En Thijs kwam erachter dat sommige dieren wel heel veel knuffels willen, haha!

Woensdagochtend ging Dustin met de kinderen op pad. Dat was voor mij erg fijn, want ik heb het qua werk opeens lekker druk :) Omdat wij ervoor hebben gekozen om zelf de opvang te doen in de vakanties, werken we vaak om en om. De zomervakantie is natuurlijk de langste vakantie en dat betekent dat we ook vaak 's avonds aan de slag gaan. Wat dat betreft is het fijn als ze ook weer naar school gaan (verder hoeft het nog niet hoor, haha!) Maar het was lekker dat ik woensdag even door kon pakken.


Ze gingen even naar opa en oma, daarna naar de markt en ze kwamen thuis met nieuwe kleding voor de herfst. Ze zagen allemaal iets leuks; Thijs een vest, Sofie deze trui en Sara een shirt. Dat is alvast een begin voor de garderobe straks voor het najaar!

Nu onze andere kat een paar weken terug overleden is, krijgt onze kat Tijger lekker veel extra aandacht. Hij zoekt ons ook heel erg veel op... ik verbaas mij er alleen altijd over hoe lekker hij kan slapen, haha! (Ik slaap zelf momenteel enorm slecht, dus ik ben er eigenlijk flink jaloers op)

Donderdag was mijn vader jarig! Ik fietste met de kinderen even langs voor taart en gezelligheid! Daarna door naar de markt. Vrijdag kwamen we nog een keertje terug, om lekker de BBQ aan te steken en zijn verjaardag uitgebreid te vieren, erg gezellig weer!

Zaterdag begon de dag met een kinderfeestje. Ik ging samen met de meiden en Thijs bleef bij Dus thuis. Het werd gevierd in een grote speeltuin, dus ze waren de hele ochtend druk aan het spelen. 'S middags moesten we nog even iets ophalen, dus we gingen nog even naar de stad. De kinderen wilden graag nog even kijken bij een speelgoedwinkel, daar hadden ze leuke maskers, zoals je ziet ;)

En wij scoorden; De eerste kruidnoten! Hahaha! Als je ons al langer volgt, dan weet je dat wij ieder jaar de uitdaging aan gaan om ze zo vroeg mogelijk in het jaar te scoren. Dit jaar was het een beetje hetzelfde als vorig jaar, maar niet minder lekker natuurlijk!

Zondag was het Thijs zijn beurt om weer te gaan logeren. Omdat ik vorige keer met Thijs naar de bioscoop ging toen de meiden weg waren, wilden de meiden nu wel naar de bioscoop. Dat kwam mooi uit... we konden naar Silverstar, een echte paardenfilm! Hij was erg leuk, de meiden vonden hem geweldig.


Daarna nog even een rondje op de kermis en weer richting huis! We sloten de dag gezellig af met pannenkoeken.


En zo vliegen we de laatste vakantieweek in! Die is, in tegenstelling tot de andere weken, nog vrij rustig. De agenda is lekker leeg :D Misschien wel goed om langzaam weer wat vroeger naar bed te gaan, voor te bereiden op het nieuwe schooljaar en ondertussen nog even te genieten van de laatste dagen... fijne week allemaal!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: