Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; Genieten van de zon,

Pannenkoekendag en Paas sfeer in huis!

Het is weer maandag, tijd voor een nieuw kijkje in onze week! Ik had deze week helemaal niet zoveel foto's gemaakt, oeps! Maar uiteindelijk heb ik natuurlijk nog best wat om te laten zien... We genoten van de zon deze week, we kwamen erachter dat het Nationale pannenkoekendag was en brachten de paas sfeer alvast in huis. Kijk je mee?!

Wat een mega lange foto, haha! Dat was mij eerder nog niet opgevallen... na een weekend zonder de kinderen was het maandag een dagje dat de meiden weer thuis waren. Het logeren had er nogal ingehakt en er werd de halve nacht gehoest. Wel beiden een negatieve test, maar ze waren kapot. Dus ik heb ze toch een dagje thuis gehouden... We vermaakten ons prima met werk (tussendoor), wat pakketjes wegbrengen van mijn Vinted verkopen (ik zet nu iedere week wat dingen online) en tekeningen maken. Tussendoor haalden we Thijs op en zo vloog de dag voorbij....

Dinsdagochtend kreeg ik van Dustin een video doorgestuurd... hij gaat altijd op de fiets naar zijn werk en komt onderweg nog weleens iets tegen! Deze keer staken ze allemaal over, mooi om te zien. Prachtig toch als je zo je dag begint?!

Dinsdagmiddag genoot ik even lekker van de zon. Ik had even gewandeld en de podcast was nog niet afgelopen, dus die kon ik mooi verder luisteren in de tuin. De laatste tijd heb ik het erg druk gehad, dus ik zorg ervoor dat ik steeds meer momenten rust pak... dat is nodig en erg fijn, helemaal als de zon schijnt natuurlijk!

Woensdag moesten de meiden weer naar zwemles. Thijs en ik konden samen het eten doen. De kinderen hadden gekozen voor zomerse pasta salade... die is ook lekker als het geen zomer is ;) We kwamen er wel achter dat we de olijven vergeten waren, dus om 18.15u liepen we nog even snel naar de supermarkt.... alles was net klaar toen de meiden weer binnenkwamen.

Woensdagmiddag was Dustin met de kinderen de auto gaan wassen... echt super handig, want 's nachts kwam al het Sahara zand naar beneden, hij had het niet gelezen, oeps! Donderdag stond de auto er dus zo bij... we konden meteen weer in de herhaling zullen we maar zeggen...

Vrijdag stonden er eigenlijk aardappeltjes met groenten en een stukje vlees op het weekmenu, maar we kwamen erachter dat het nationale pannenkoekendag was! We besloten het weekmenu dus om te gooien en liepen even naar de supermarkt voor bloem. Toen kwam ik erachter dat er toch gehamsterd wordt... ik had het laatste pak bloem uit het schap! Wij hebben altijd wel wat voorraad, maar hamsteren doen we niet, ik verwacht misschien lege schappen, maar dan kiezen we wel iets anders. Ook zonnebloemolie heb ik niet gekocht, we moeten binnenkort wel de frituurpan weer schoonmaken, maar anders kiezen we wel een andere olie of ouderwets frituurvet... we konden in ieder geval lekker pannenkoeken eten!

En toen was het alweer weekend! We begonnen de dag met een potje Mario kart! Thijs kreeg dat spel voor zijn verjaardag en het is echt geweldig. Wij doen 's avonds ook vaak nog een potje... zo leuk!


Dustin ging daarna naar zijn werk. De kinderen speelden lekker en we gingen even naar de markt. 'S middags voetbalden we in de speeltuin en gingen we nog even naar opa en oma. Een heerlijke zaterdag!

Ook de kat genoot lekker van de zon... Die schijnt aan het eind van de ochtend net op de bank en als dat zo is, dan ligt ze altijd op dat plekje te slapen, haha!

Zondag was een prima dag om de paastak te versieren... dat brengt de paas sfeer helemaal in huis, gezellig! Over 4 weken is het alweer Pasen, dus het gaat al veel te snel.


Gisteren deelde ik ook het eerste Paas recept; De lekkere paas koekjes.... heerlijk! De recepten komen trouwens vanaf nu niet altijd meer op zondag online. We maken sommige recepten wel 3 of 4 keer voordat ze helemaal kloppen en goed zijn, dus ik heb besloten om ze online te zetten als er weer 1 klaar is, dus niet perse iedere week. Het kan dus zomaar zijn dat je op zondag een ander artikel ziet, blijf in ieder geval maar gezellig meelezen en bakken of koken, ik krijg zoveel leuke berichtjes en foto's doorgestuurd van de recepten, dat is echt het allerleukste!


Deze week hebben wij het eerste kinderfeestje (van Thijs) hebben we nog wat zakelijke afspraken staan en komt er in het weekend gezellig weer familie eten. Maak er een mooie week van allemaal!

Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
door Doortje 30 apr., 2024
Onze week; Heel veel lekker eten, karate en de vrijmarkt
Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Show More
Share by: