Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Weg in eigen land bij RCN de Flaasbloem!

Afgelopen Hemelvaart weekend waren wij uitgenodigd door RCN vakantieparken om te komen overnachten bij RCN de Flaasbloem.

Wij waren zelf nog niet bekend met de RCN vakantieparken, maar ze hebben 9 vakantieparken in Nederland en 8 campings in Frankrijk, voor ieder wat wils. 

RCN de Flaasbloem is een prachtig mooi park, het was ooit een mooi bosgebied en dat merk je, je zit middenin de natuur! Er is een recreatiemeer en dat kwam mooi uit. Toen wij er waren hebben we een aantal dagen prachtig weer gehad, dus wij hebben hier heerlijk van genoten. 


De kinderen vonden het meer natuurlijk geweldig. Om te zwemmen en er waren zelfs glijbanen die in het meer uitkwamen! Dat vond Thijs eerst best wel spannend, maar na de eerste keer werd er nog heel wat vanaf gegaan! Het park is ruim opgezet. Met veel campingplaatsen, maar ook veel verschillende accomodaties. Wij verbleven in een Water Lodge, direct aan het recreatiemeer. Een mooie accommodatie voor 6 personen van alle gemakken voorzien! Een mooie badkamer, een uitgebreide keuken en 3 slaapkamers, waarvan er 1 boven was. (Te bereiken met een ladder, dat vond Thijs natuurlijk helemaal geweldig!) 

Daarnaast vonden we op het park een supermarkt met een prima uitgebreid assortiment, een restaurant, een snackbar, een kinderboerderij en werden er vele activiteiten georganiseerd voor groot en klein. Vervelen is er in ieder geval niet bij! 
De activiteiten voor de kinderen werden ondersteund door Alex Avontuur en Speurhond Sammy, zij kwamen ook nog eens bij ons op bezoek, de kinderen vonden het geweldig! We krijgen inmiddels regelmatig de vraag wanneer we weer naar Alex en Sammy gaan, haha! 

Het thema zie je terugkomen bij de snackbar met de Alex en Sammy snackbox en in het restaurant kun je een Alex en Sammy menu bestellen. Daarnaast zijn ze bij velen activiteiten aanwezig, zo konden we bijvoorbeeld schat zoeken met ze. 
De dagen vlogen voorbij en wij zijn blij verrast met de mogelijkheden en de mooie accomodaties die RCN de Flaasbloem aanbieden. Ik denk dat wij in de toekomst nog zeker andere parken gaan bezoeken, een echte aanrader wat ons betreft. We hebben het heerlijk gehad! 
Share by: