Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

5 voordelen van online boodschappen bestellen!


Herken je dat gevoel? Je staat in de supermarkt en weet gewoon niet meer wat je moet kiezen. Je had eigenlijk een boodschappenlijstje moeten maken, maar daar had je de tijd niet voor en nu moet je wel iets kiezen... terwijl je eigenlijk geen tijd hebt om hier te staan twijfelen. Ik herken het persoonlijk maar al te goed! Mede daardoor vind ik online boodschappen bestellen een enorme uitkomst, wij doen het regelmatig, onder andere bij Picnic. (Mocht je bij Picnic willen gaan bestellen? Gebruik dan mijn kortingscode; DOORTJ26 voor €5,- korting op je eerste bestelling)  Ik vertel je vandaag de 5 grootste voordelen!

1. Het scheelt tijd!

Met een druk gezin is tijd altijd een "dingetje" Je wilt nog zoveel, maar hebt er vaak de tijd niet voor. Daarnaast moet er van alles geregeld worden voor school, moet je niet vergeten om de sportkleding van je kinderen op tijd te wassen en vraagt je werk ook nog heel veel aandacht. S'avonds plof je op de bank terwijl je "to-do" lijst nog best vol staat. 

Juist in deze drukke weken bestel ik graag boodschappen online. Je moet er even voor gaan zitten, maar na dat halve uurtje is alles besteld en worden de boodschappen voor de hele week bezorgd tot in de keuken, heerlijk! 

2. Geen impuls aankopen!

Ik doe niet heel vaak impuls aankopen, maar op sommige momenten ben ik er best gevoelig voor (vooral als ik zin heb in heel veel chocolade en andere zoetigheid) Er gaat vaak toch iets extra's mee, want dat is zo handig. Zoetigheid is helemaal niet zo handig, want als het in de kast ligt, dan eten we het op... en het is nou niet zo dat we al die extra onnodige kcal nodig hebben! Met online boodschappen doen doe je gewoon 1 keer boodschappen, daarna is het goed. Geen impuls aankopen, maar gewoon de producten die je nodig hebt, vaak de goede en gezonde dingen ;) 
3. Het totaalbedrag is al bekend! 

Als je een strikt boodschappenbudget hebt, dan is het fijn om niet continu in de supermarkt te lopen met een rekenmachine. Als je je boodschappen online besteld, dan weet je precies wat je kwijt bent en mocht het iets te duur uitkomen, dan kun je gemakkelijk dingen verwijderen.

4. Het scheelt zoveel! 

Nee, het scheelt qua bedrag niet zoveel, misschien dat je het merkt doordat je minder impuls aankopen doet, maar verder valt het mee. Het scheelt wel benzinekosten, want je hoeft niet meer naar de supermarkt en het scheelt sjouwen... al die boodschappen in je karretje, in je auto, uit de auto... een leuke work-out, maar daar heb ik niet altijd zin in.

5. Niet goed? Echt geld terug!

De meeste winkels hebben een niet goed, geld terug garantie. Dat betekent dat als er een product niet goed is, je je geld terug kunt krijgen. Maar helaas kom je daar vaak achter als je thuis bent. Of je kijkt de bon na en blijkt opeens 2 stukken Parmezaanse kaas betaald te hebben (Dit had ik laatst... ruim € 3,- meer betaald, maar bewijs dat maar eens!) En dan moet je ook weer terug naar de winkel... dat kost allemaal weer tijd. Met online boodschappen doen gaat dat veel gemakkelijker. Klopt er iets niet op de bon of is de bezorgde groente toch niet mooi meer? Dan kun je even appen of mailen naar de klantenservice en krijg je je geld terug. 

Ik vind het dus ideaal om de boodschappen lekker te bestellen. Dat is niet lui of gek, de mensen die online boodschappen bestellen is qua aantal dit jaar (2019) al verdubbeld, dus het worden er steeds meer. Doe er je voordeel mee! 
Onze week; Mei vakantie! Uitstapjes, ijs en een nachtje hotel
door Doortje 07 mei, 2024
Een nieuw weekoverzicht, Kijk je mee?!
Recept; Aardbeien smoothie
door Doortje 04 mei, 2024
Vandaag delen we het makkelijke recept voor deze heerlijke aardbeien smoothie!
Op deze vaste lasten kun je meteen besparen
door Doortje 02 mei, 2024
Besparen op je vaste lasten, van verzekeringen tot mobiele telefonie. Besparen kan altijd
Share by: