Blog Layout

Doortjes Blog
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Onze week; nieuwe schoenen, 
de eerste oliebollen en het Spoorwegmuseum!

Het is zondag, eind van de middag en ik ben alle foto's van de afgelopen week aan het uitzoeken voor mijn wekelijkse blog... het valt mij op dat er heel veel foto's zijn om uit te kiezen! (en ja, dat is ook weleens anders) Maar wat hebben we veel gedaan de afgelopen week! Zoveel leuks... kijk je gezellig mee?! 

Maandag haal ik de kinderen uit school en willen ze nog even naar het speelbos bij ons in de buurt. We zijn er al een tijdje niet geweest en het is nu flink begroeid. Af en toe moeten we echt door de struiken heen, maar we maken een lekkere wandeling en als we aan het eind van de middag thuiskomen, ga ik meteen aan de slag met het eten.

Dinsdag komt er een grote doos binnen met allerlei setjes van Totum. Vooral veel knutselspulletjes! Zo leuk! We proberen meteen wat dingen uit en de kinderen zijn enthousiast. Hou de blog in de gaten, want wij mogen de komende tijd ook een aantal lezers blij maken met leuk speelgoed... :)

Woensdagmiddag gaan we naar de winkels, want hoewel de gymschoenen aan het begin van het schooljaar prima leken te zitten, beginnen ze nu na 4 weken te knellen bij 1 van de meiden... Uiteindelijk vindt ze ook meteen leuke stappers. Die hebben ze helaas niet in haar maat, maar we konden ze online bestellen en hadden ze de volgende dag in huis, super! Kan ze weer eventjes vooruit.

En als je toch online shopt, dan kijk je natuurlijk ook even voor jezelf, haha! Ik keek even bij de sale en zag deze leuke gympen. Afgeprijsd met 75% korting, top! Leuk alvast voor de volgende lente en zomer, dus die verdwenen ook snel in het digitale winkelmandje!

Donderdagochtend... iedereen is de deur uit en ik zet de laptop aan om flink wat werk te verzetten... op dat moment komt 1 van onze katten om aandacht vragen en niet zo'n beetje ook! Ik aai hem lekker en hij begint te spinnen. Na een kwartiertje vind ik echt dat ik aan het werk moet en loopt hij weg, hij gaat daarna van een afstandje pissig mijn kant opkijken, haha! Ik moest zo lachen... hij was echt gepikeerd omdat hij geen aandacht meer kreeg...

Donderdagmiddag rij ik met de kinderen na schooltijd even langs opa en oma. Daar worden meteen allerlei spelletjes uit de kast getrokken... zoals lottino. Geen idee of jullie dat kennen, maar het is zo leuk! En echt uit het jaar nul, haha!

Vrijdagochtend moeten de katten naar de dierenarts voor de jaarlijkse "controle" en prik. Als we weer naar buiten lopen, zien we een Happy stone liggen.. zo leuk! Wij vonden er een tijdje terug ook een paar toen we een weekendje weg gingen, het blijft leuk om ze te vinden!

Vrijdagmiddag ga ik met Dustin naar de woonboulevard... we hebben nieuwe eetkamerstoelen nodig en gaan her en der even kijken. Als we terug naar de auto lopen, kunnen wij onze ogen niet geloven; de eerste oliebollenkraam!!! We konden natuurlijk echt niet zomaar doorlopen. Er ging een zakje mee naar huis, heerlijk!

Zaterdag hebben we een rustige dag. Dustin moet werken en Thijs gaat naar scouting. 's middags nog even langs opa en oma, waar de kinderen heerlijk in de tuin spelen en ik zelf wat foto's maak. Deze vond ik persoonlijk prachtig, er staan nog zoveel mooie bloemen te bloeien!

Zondag staan we op tijd op en vertrekken we richting Utrecht. We gaan een dagje naar het Spoorwegmuseum. Altijd een leuk museum voor kinderen (en voor ons natuurlijk!) Ik vertel jullie komende week in een uitgebreide blog over ons dagje weg.

Na veel leuke attracties, een leuke theatershow en genieten in het zonnetje van koffie en lekkere broodjes is het tijd om weer te gaan. We rijden naar Soest voor nog een boswandeling en komen aan het eind van de dag moe, maar voldaan weer thuis. Klaar voor een nieuwe week waarin er weer veel leuks op de planning staat. Fijne week allemaal!

Recept; S'mores chocolaatjes
door Doortje 27 apr., 2024
Een heerlijk nieuw recept voor de s'mores liefhebbers! Zoet en krokant...
Zo stel je een comfortabele outfit samen
door Doortje 26 apr., 2024
Een fijne en prachtige outfit, hoe stel je die samen? Wij geven tips! (gesponsord artikel)
Besparen / minimaliseren? Deze 10 dingen koop ik niet meer
door Doortje 25 apr., 2024
Wat levert besparen en minimaliseren eigenlijk op? Ik koop vooral bewuster... en vandaag vertel ik je over de dingen die ik niet meer koop.
Onze week; Lekker voorlezen, een beetje zon en naar het tuincentrum
door Doortje 23 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht! Kijk je mee?
Recept; Makkelijke knoflook flatbreads
door Doortje 20 apr., 2024
Vandaag delen we het recept voor deze heerlijke en makkelijke knoflook flatbreads!
10 x makkelijk besparen op de boodschappen
door Doortje 18 apr., 2024
Makkelijk besparen op je boodschappen, dat gaat lukken met deze 10 tips!
Onze week; Advertenties op de blog, een babyboom aan het water en veel bloemen!
door Doortje 16 apr., 2024
Een nieuw weekoverzicht, met huishoudelijke mededeling! Kijk je mee?
De 10 beste tips bij het uitzoeken van een nieuwe keuken
door Doortje 14 apr., 2024
Op zoek naar een nieuwe keuken? Wij geven je vandaag 10 handige tips! (gesponsord artikel)
Recept; Honey loops rocky road
door Doortje 13 apr., 2024
Vandaag delen we een heerlijk recept; Honey loops rocky road...
tips om een moestuin te beginnen
door Doortje 11 apr., 2024
Wil je een moestuin beginnen? Vandaag geven we handige tips!
Show More
Share by: